• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yaparsın bırazdan bebegımm naaptın tatlım arıyomu senınkı durumlar nasıl

2 gündür 5ten sonra arıyo işte. düzelttik mi bilmiyorum valla bende ama ben düşünmüyorum artık bağanne diyorum, ben mi evlencem kendimlen :27:

Canım oturuyorum sen ne yapıyorsun?
Türkücüm sen hamaratmışsın:39:
Ben bilmem yemek yapmayı:96::78:

8 yıldır hayatında kız o adam insan acucuk öğrenir :27: ellam 25 yaşındayım nerden baksan 13 - 15 yıldır yemek yapıyorumdur :51: annem çok küçükken öğretmişti ablamla bize.nolur nolmaz hastalık var sağlık var diye.
ben böyle yemek yapıyom falan diyorum arada benim danama, öğren öğren bi iki yemekte gelince yaparsın bana yeriz diyo :9: sanki bana yemek yap dedi de ben ona yapmadım tipppp :27:
sadece çiğ ete, tavuğa ve balığa dokunamıyorum. içim almıyo. gaziye ilk zamanlarda söyledim bu durumu kabul etti şimdi ohooo gelene kadar dokun ben etsiz yemek yemem diyo, prrrrrrrp öğrenirim dedim haaah ben ete dokuncam kak giiiiiiiiiiiiiiiiit dedim :27::27::27:

2 gündür 5ten sonra arıyo işte. düzelttik mi bilmiyorum valla bende ama ben düşünmüyorum artık bağanne diyorum, ben mi evlencem kendimlen :27:

8 yıldır hayatında kız o adam insan acucuk öğrenir :27: ellam 25 yaşındayım nerden baksan 13 - 15 yıldır yemek yapıyorumdur :51: annem çok küçükken öğretmişti ablamla bize.nolur nolmaz hastalık var sağlık var diye.
ben böyle yemek yapıyom falan diyorum arada benim danama, öğren öğren bi iki yemekte gelince yaparsın bana yeriz diyo :9: sanki bana yemek yap dedi de ben ona yapmadım tipppp :27:
sadece çiğ ete, tavuğa ve balığa dokunamıyorum. içim almıyo. gaziye ilk zamanlarda söyledim bu durumu kabul etti şimdi ohooo gelene kadar dokun ben etsiz yemek yemem diyo, prrrrrrrp öğrenirim dedim haaah ben ete dokuncam kak giiiiiiiiiiiiiiiiit dedim :27::27::27:

Ben sanırım evlenince hazır yemekle beslenecek:1::1:
Et mi ben çok severim etsiz yemek yemek değildir ama ya:52:

amann iyi olun tatlım zamanla bu konularda rayına oturur zaten
yaniii onlara dokunmadanda olmuo malesef canım :)

Kızlar agustosta giden kısa dönemler ocakta geliyor.
Bu ay kısa dönemler gidiyor yine giden arkadaşlarım var askere ordan biliyorum.
Dün oturdum hesapladım biz amma çok tezkereyi alan görücekmişiz:30:
Uzman gibiyiz mübarek nedir bu

kız içim almıyo valla :27:
görümcemde benim gibi bi de kaynanaceğizim demiş ki ' türkünün et yemeğini yapar götürürüm sana karışmam' demiş kızına :52::52::52: niahaha..
balığı ayıklasın gazi ben onu pişiririm sorun değil sadece temizleyemiyorum tutamıyorum. Ama ette tavukta durum felaket :1: yok köfte, sos, kanat, but uğraşamam ben beee kusturtmasınlar adamı :1::1:

Kızlar agustosta giden kısa dönemler ocakta geliyor.
Bu ay kısa dönemler gidiyor yine giden arkadaşlarım var askere ordan biliyorum.
Dün oturdum hesapladım biz amma çok tezkereyi alan görücekmişiz:30:
Uzman gibiyiz mübarek nedir bu

hee onlarda askerlik yapmış oluyo demi, yarenleri falan :36:

konuşmiyciiiiiiiiim :ssz:

görümcemde benim gibi bi de kaynanaceğizim demiş ki ' türkünün et yemeğini yapar götürürüm sana karışmam' demiş kızına :52::52::52: niahaha..
balığı ayıklasın gazi ben onu pişiririm sorun değil sadece temizleyemiyorum tutamıyorum. Ama ette tavukta durum felaket :1: yok köfte, sos, kanat, but uğraşamam ben beee kusturtmasınlar adamı :1::1:

Türkü kız asıl güzel yemekleri yapmıyorsun.
Ben hiç sevmem sebzeyi pilavı falan severimde yanında et olacak köfte olacak patates püresi olacak:12::12:

nişanlımda bende balık yiyemiyoruz kokusu öldürüo bizi neysekii yırrtım balık yapmaktan :)

hee onlarda askerlik yapmış oluyo demi, yarenleri falan :36:

konuşmiyciiiiiiiiim :ssz:

Uzun dönemleri de kısaltamadılar gitt:50:
Size iç açıcı tablomu açıklamam gerek:50:
91/3 gittiğini gördük biz onların has torunlarıyız
91/4 gidecekler son 2 ay
92/1 mayısta gidiyorlar
92/2 ağustosta bitiyor.

Uzun dönemlere gelecek olursak
347
349
351
Toplamda 7 tezkere görücez demektir

[/QUOTE]

çiğ ete ve balığa bende dokunamıyorum ben balık yiyemiyorum fobim varr ne kadar kötü bisey o yaaa :50:

Türkü kız asıl güzel yemekleri yapmıyorsun.
Ben hiç sevmem sebzeyi pilavı falan severimde yanında et olacak köfte olacak patates püresi olacak:12::12:

Ege'liyiz anam sebzesiz olmaaaz :1:
iyi de bu gazi nerenin vatandaşı hiç bilmiyom, doğma-büyüme egeli ot sevmiyo :27::27: tipi tipppp. taze fasülye yermiş ama kıymalı olcakmış.öğhkk kıymalı fasülyemi olur lan dedim annem yapsın da ye bi sen diyo. hayatta yemem onu ben amaninnn :53:
gülşen öğren sebze pişirmeyi, yoksa vitaminsiz kalcan :51::51:

gülşah sizde balık yiyin, folik asitsizlikten ölceniz ölceeeniz :51::51::52:

ben kokusundan dolayı sevmıyorum balıgı mesela benım nısanlım peynır yemez sebze yemez balık yemez tavuğu haşlama yemez köfteyi tavada kızartırsan yemezz çok işim var çokk

Ege'liyiz anam sebzesiz olmaaaz :1:
iyi de bu gazi nerenin vatandaşı hiç bilmiyom, doğma-büyüme egeli ot sevmiyo :27::27: tipi tipppp. taze fasülye yermiş ama kıymalı olcakmış.öğhkk kıymalı fasülyemi olur lan dedim annem yapsın da ye bi sen diyo. hayatta yemem onu ben amaninnn :53:
gülşen öğren sebze pişirmeyi, yoksa vitaminsiz kalcan :51::51:

gülşah sizde balık yiyin, folik asitsizlikten ölceniz ölceeeniz :51::51::52:

Allahtan salatayı seviyorum.Orada yetiyor yediğim sebze
Sebze yemegini bırak ben hiç bir yemek yapmayı bilmiyorum:1::1:

Uzun dönemleri de kısaltamadılar gitt:50:
Size iç açıcı tablomu açıklamam gerek:50:
91/3 gittiğini gördük biz onların has torunlarıyız
91/4 gidecekler son 2 ay
92/1 mayısta gidiyorlar
92/2 ağustosta bitiyor.

Uzun dönemlere gelecek olursak
347
349
351
Toplamda 7 tezkere görücez demektir

Allahtan salatayı seviyorum.Orada yetiyor yediğim sebze
Sebze yemegini bırak ben hiç bir yemek yapmayı bilmiyorum:1::1:

kızıııııııım öğlen öğlen küfürbaz mı etcen sen beni :) zaten yeteri kadar sayıyıyorum ben :27::27: şuraya bak tablo tablo değil mezarlık ellaaam, gömün beni gitsin. :51:

anüüüüüü ben orayı kaçırmışım, hemmen öğreniyosun hemmeeeeen :51: bak önünde kocaaa 1 sene var yaya yaya öğrenirsin..:27:

hayırdır ne değişikliği oldu çiçeğim ?

ben kokusundan dolayı sevmıyorum balıgı mesela benım nısanlım peynır yemez sebze yemez balık yemez tavuğu haşlama yemez köfteyi tavada kızartırsan yemezz çok işim var çokk

gülşah, kaç kilo bu adam? askere kaç kilo gitti? rüzgarda sıkı tuttun mu uçmasın gitmesin diye :27: kız ne bu böyle :52: gazi ben köfte yaparsam öpüp başına koyacakta senin ki bi de nerde piştiğine mi bakıyo beyninin pekmezini akıtırım la ben onun :9::9: peyniri anlarım bazıları sevmez...
aha gazi de mayonezi sevmiyo :1: bende sevmem. bi de ben kumpire bayılırım gazi ben yiyorum diye yemeye başladı kumpri. aşkitom ilk yerken ki surat ifadesinni görseydiniz ahahaha :9::9: ne bu böyle kusmuk gibi diyodu şimdi çok karıştırmadan yiyo bebeğiiiim :16::16::17:

kızıııııııım öğlen öğlen küfürbaz mı etcen sen beni :) zaten yeteri kadar sayıyıyorum ben :27::27: şuraya bak tablo tablo değil mezarlık ellaaam, gömün beni gitsin. :51:

anüüüüüü ben orayı kaçırmışım, hemmen öğreniyosun hemmeeeeen :51: bak önünde kocaaa 1 sene var yaya yaya öğrenirsin..:27:

hayırdır ne değişikliği oldu çiçeğim ?

Sende canım rıza gibi öğren öğren:1:Hazır yemek yesin birşey olmaz.:1::1:
Canım karakollarda zorunlu izin varmış sadece 4 kişi kullanmıyormuş komutan izin yazıyormuş.İzin yazarsa mecbur kullanıcaz el mahkum.En azından rızann olduğu yer bu şeklide işte mecburi izin:1::1:

Back
X