• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben inmiyim:1:
Hiç sevmem o nem olayını yapış yapış olmayı.
Rızayı teslim ettik ya ankaraya birde yemin töreninde neydi o fenalık geçircektim.
Geçirende oldu zaten kapkara olmuştu rızada:1::1:
Yeni yeni rengi açılıyor:1::1:

yeni yeni rengi açılıyo :1::1::9::52: kız allahım ne güldüm :1:
gaziemire gittiğimizde gazi aynıydı sadece kulakları birazcık yanmıştı :ssz: la adama atar yapıp gitmiştim bi de ben biliyosun sen ya yüzü bembeyaz gelmişti bana.korkmuştu epey :51: sonradan oturdu ten rengi ama yine aynıydı :17:

bizimkinin saat taktıgı yer bembeyaz dıger yerler kapkararmıs ben zaten beyazım onun yanında ıyıce süt beyazı kaldım boynu felan simsıyahtı :D

ay bıde bızımkı burdurdaydı daha sıcak bıde bızı dusun :D

yeni yeni rengi açılıyo :1::1::9::52: kız allahım ne güldüm :1:
gaziemire gittiğimizde gazi aynıydı sadece kulakları birazcık yanmıştı :ssz: la adama atar yapıp gitmiştim bi de ben biliyosun sen ya yüzü bembeyaz gelmişti bana.korkmuştu epey :51: sonradan oturdu ten rengi ama yine aynıydı :17:

Gülşah düşünmek istemiyorum.
Ay yemin töreninde beklemekten canım çıktı ve askerlerle kanka oldum:1::1:
Rıza delirdi neyse:1::1:

Türkü benimki karardı.Açıldı ya yine kararıcak bu seferde soguktan:1::1:
Zavallım bir sıcak bir soğuk oynuyor gibi:1::1:

Son düzenleme:
biz güneş gözlüğü götürmediğimize baya pişman olmustuk ama çantada gözlük koyacak yer bile kalmamıstı yanı :D bide dönüşte 3 tane toplamda 20 kg eden cantalar canımız cıkmıstı :1: amann şimdi aşkım yanımda olsa 50 kg cantayı tasısak gık demem

biz güneş gözlüğü götürmediğimize baya pişman olmustuk ama çantada gözlük koyacak yer bile kalmamıstı yanı :D bide dönüşte 3 tane toplamda 20 kg eden cantalar canımız cıkmıstı :1: amann şimdi aşkım yanımda olsa 50 kg cantayı tasısak gık demem

Canım az kaldı izne gelecek:16::16:

kızlarr pastaya bakınn :)

$3544008_full.webp

Back
X