92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Çok güzel anlatmışsın canım,ya annemde kötü düşündğü için değil de işte 'erkek bi adım önde olmalı' felsefesnde.Zaten işsz güçsz olsa bende durup bi düşünürm ama bana söz verdi sen düşnme orası bana ait ben halledicem dedi,sonuçta boş gezenın boş kalfası değil.İnşallah bi sorun olmaz onlar da cabucak kabullenirler.

Hha burası bağımlılıkk yaparrr:)

Kuşucumm aynen öyle oldu.:)

banada bu sekilde konusan cok var ailem sorun yapmadı cok sükür işi gücü yerinde cünkü.. bos gezen bi insan olmadı cünkü hicbi zaman küçüklüğünden beri hep calısan bi insandı simdi dükkanının basında patron oldu.. benim cevremdende cok elestiri geliyor okumanı istemez kendi ilkokul mezunu diye falan kıskanır kazandıgın parayı ondan fazla kazanırsan sorun cıkarır diyolar halbuki yok öyle bisey yaa... tip olarak egitim olarak hep laf ediyolar sana yakısıyomu güzelliğine falan diyolar.. ben sevmişim olum size laf düsermi düsmez..

Yürü be ceren beee:) aynı benm gibi bi insansın yemın ederm:D
Yavrular ben şmdi kaçıyorum muhabbetnze doym olmuyo ama annem tepemde akşama görşrüzzz

ay bıde benımkını annesı gıderken oğluşum deodorantı askerıyede sık parfumunude çarsıda sıkarsın dıyodu gelde çıldırma :D

Gülşah aşık adamın gözü sevdiğinden başka kimseyi görmez.
Baktığı sadece güzel görünen kızdır.
Görüntüdür yani.
Olay kalpte biter:16:
Sıksın ne olacak kalbinde sen olduktan sonra:16::16:

daha önce nerelerdeydin sen türkümm bu akılları önceden verseydinn hiç onu oralarda parfumlu dolastırırmıydım benım bıle parfumum bıtmedı onunkı bıtmek uzereymıs :27: :50:

kıprısa giden dönmez diyolar sana sen adamın valize parfüm koyuyon mantıklı mı kıızıııııım :51::51: şahsen ben gazinin parfümüne bile aşık olsam vermedim yanına yolarım iki tel saçını dedim :27: çünkü askere gitmeden önce iş çıkışı eve giderken bi kaç turistte kokuyo olurdu bu parfüm ben sıyırma aşamasına gelirdim.. yanına gidince direk boynuna gömülürdüm :17::17: çoözledim :17::25:

Benimkide bilecikte parfüm almıştı.
Sıkıp duruyordu:1:
Muşta çarşı yok:1:
İlk defa sevinebilirim:1::1:

ocağa kadar bende rahatım valla, parfümü yanında değil ama girneli kızlar çok tehlikeli ı-ıhhh...nöbettteki adama sarkıyo ebegümeciler ya :47::47::22:

kıprısa giden dönmez diyolar sana sen adamın valize parfüm koyuyon mantıklı mı kıızıııııım :51::51: şahsen ben gazinin parfümüne bile aşık olsam vermedim yanına yolarım iki tel saçını dedim :27: çünkü askere gitmeden önce iş çıkışı eve giderken bi kaç turistte kokuyo olurdu bu parfüm ben sıyırma aşamasına gelirdim.. yanına gidince direk boynuna gömülürdüm :17::17: çoözledim :17::25:

ocağa kadar bende rahatım valla, parfümü yanında değil ama girneli kızlar çok tehlikeli ı-ıhhh...nöbettteki adama sarkıyo ebegümeciler ya :47::47::22:

Türkü üstte yazdığımı oku:16:

şimdi cinnetin eşiğine geldim :37: :1:

ya bunca zaman gelmemişsin zaten orası ilginç :27: napan askercik diyolarmış düşün girneliler o yüzden ben rahatım lefkoşa acuk daha sakin :51:

ay ben dusunmek ıstemıom bısı sormuom cinnet geçirmim diee :1: şuan geçirmek üzereyim :47: bide deli gibi soruom askım deodorantında bittimi die :25:

aman yok iletmee öğrenmek istemıom :D ay kız hem yapan heryerde yapar ya yapmak ıstese sivastada yaparr kıbrıstada yapar oda onun kendı vıcdanına kalmıs kısıtlarsam daha cok aklına sokmus olurum die dusunuom

kız seni yeriiiim :1: cansın can :16:
ne desem hep bi süpheyle ama kendinden emin olarak yaklaştın.delirtmek istedim çok azcık amacıma ulaşabildim :10::10: al canım sen parfümünü gazi kendi götürmek istemedi yer değiştirme oluyor millet benim kokumu öğrenmesin deyip götürmedi :27: bi ben kokayım bu şekilde diyordu gitmeden :51: gazinin kendi isteğiydi yani parfüm götürmemek, yanına o tarz bişi aldığını düşünmüyorum..zira kendileri duş jelinden bile nefret eden birisi roll-on kullanmaz bile :) hiç ter koktuğunuda hatırlamam aşkımın, o kadar çalışıp işten gelir terden sırılsıklam olmuş ama kokmazdı. :17::16::16:

kız seni yeriiiim :1: cansın can :16:
ne desem hep bi süpheyle ama kendinden emin olarak yaklaştın.delirtmek istedim çok azcık amacıma ulaşabildim :10::10: al canım sen parfümünü gazi kendi götürmek istemedi yer değiştirme oluyor millet benim kokumu öğrenmesin deyip götürmedi :27: bi ben kokayım bu şekilde diyordu gitmeden :51: gazinin kendi isteğiydi yani parfüm götürmemek, yanına o tarz bişi aldığını düşünmüyorum..zira kendileri duş jelinden bile nefret eden birisi roll-on kullanmaz bile :) hiç ter koktuğunuda hatırlamam aşkımın, o kadar çalışıp işten gelir terden sırılsıklam olmuş ama kokmazdı. :17::16::16:

:1: banada temızlık gıbı gelıo bole seyler canım yanı sus gıbı degılde bıde dedıgım gıbı ıste yapmak ısteyen her yerde yapar :)

Canım bak cevap verdiğin yerde ınsert video ya tıkla sonra
youtube ya paylaş de oradaki linki buradaki ınsert vıdeo ya yapıştır.Bu kadarcık:16:

Back
X