92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlarrrrrrrr askerlik 12 aya mı düsüyormusss bileniniz varmı? Cumhurbaskanı kalmıs sanırım bitek onaylamayan oda kararını ocak gibi vericekmis imzayı o zaman atıcakmıs diyorlarr ay biriniz bisey dyin dogrumu :26:

malesef yapamadım :50: ınsert video falan yok bende :50:

Kızlarrrrrrrr askerlik 12 aya mı düsüyormusss bileniniz varmı? Cumhurbaskanı kalmıs sanırım bitek onaylamayan oda kararını ocak gibi vericekmis imzayı o zaman atıcakmıs diyorlarr ay biriniz bisey dyin dogrumu :26:

Canım üzgünüm ama benim bildiğim yok öyle birşey:50:
Cevapla yapıyorsun ya bak üstte konuşma logosu var onun solunda video gibi işaret var işte ınsert video:34:

Kızlaaar sevdiceğim sınır karakoluna gönderilmişş ohh yaa artık daha rahat edicezzz.Sesi çok iyi geliyodu komutana ısrar etmiş göndern beni burdan kafayı yicem demiş bi tek o kalmıştı onu da yollamışlar.Eski arkadaşlarının yanına düşmüş telefon olayı da rahat.Yarın telefonunu yollicam kargoyla.Sınır dediysem yanlış anlaşılmasn öyle tehlikede biyer değil Suriye sınırı zaten Allahm korusun sağ salim gelsin inşallah:) Çok soğukmuş babam astssubay onun içliklerinden yolla diyo eşek kafalı:D Bide mektup yazmıştım parfüm şisesiini boşaltmıştım ah o koku burnumda tütüyo diyo yarim benim yaa çok özledimm çook:)

Kızlaaar sevdiceğim sınır karakoluna gönderilmişş ohh yaa artık daha rahat edicezzz.Sesi çok iyi geliyodu komutana ısrar etmiş göndern beni burdan kafayı yicem demiş bi tek o kalmıştı onu da yollamışlar.Eski arkadaşlarının yanına düşmüş telefon olayı da rahat.Yarın telefonunu yollicam kargoyla.Sınır dediysem yanlış anlaşılmasn öyle tehlikede biyer değil Suriye sınırı zaten Allahm korusun sağ salim gelsin inşallah:) Çok soğukmuş babam astssubay onun içliklerinden yolla diyo eşek kafalı:D Bide mektup yazmıştım parfüm şisesiini boşaltmıştım ah o koku burnumda tütüyo diyo yarim benim yaa çok özledimm çook:)

Senin adına sevindim canım ,Allah gönlünüze göre vermiş:46:

hayırlısı olsun mervecim gözünaydın canım benim :34:

akşamüstü gazi aradı sabit numara verdi kartı bitiyomuş ben bu numaradan çaldırırnca sen beni geri ara diye.:24: arkadaşından msj attı 1 saat önce de söz mevzunu annem tekrar konuşsun istiyo.babasına çıtlatmış o laaaaa biz babama direk dedik adam çıtlatmış daha :41: babası sen bi izne gel türkünün babası olur derse hallederiz demiş tippp tipi tippp :51:

hayırlısı olsun mervecim gözünaydın canım benim :34:

akşamüstü gazi aradı sabit numara verdi kartı bitiyomuş ben bu numaradan çaldırırnca sen beni geri ara diye.:24: arkadaşından msj attı 1 saat önce de söz mevzunu annem tekrar konuşsun istiyo.babasına çıtlatmış o laaaaa biz babama direk dedik adam çıtlatmış daha :41: babası sen bi izne gel türkünün babası olur derse hallederiz demiş tippp tipi tippp :51:

eee o zaman iyiymiss türküü hadi bakim sozde ne giyien onu dusunmeye basla :)

Şanns işte. Şubatda falan telefon serbestmiş.kar yağmıyomş da çok soğukmuş işte.çevresi deniz,malum.. Çarşımız vr bizim Allaahtaaaannnn :):):) Ayy aynennn telefn olmasa hiç zaman geçmezdi.

alt devre gelince rahat olur tabi :) ne güzelll çarşı izniniz var en azından nette görebilirsin yüzünü. ben askerimin yüzünü 43 gündür görmüyorum ve daha hazirana kadar göremiycem :14:

Bahar aynen benim yılım oldu:1::1:
Canım sizin karkoldada zorunlu izin var mı?
Sadece 4 kişi izin kullanmayabilirmiş.
İzinleri komutan yazıyormuş.
Olsun canım 1 ay nöbet tutar sonra rahat eder inşallah:26:
Bakalım canım gitsin ona ne görev verecekler herhalde eskiden yaptığını yapar gelmeden öyle tahmin ediyorum
Telefon konusunda canını sıkma karakolda telefon kartı bile satmıyorlar.
Herkes cepten konuşuyor.

zorunlu izin mi o ne yaaa??canım gerçi zorunlu olsada olmasada biz kullanıcaz zaten :1:
inş canım yaa o rahat olunca ben daha çok mutlu oluyorum resmen..

alt devre gelince rahat olur tabi :) ne güzelll çarşı izniniz var en azından nette görebilirsin yüzünü. ben askerimin yüzünü 43 gündür görmüyorum ve daha hazirana kadar göremiycem :14:

:\ balıımm, üzülme nlr. sen ona bu durumda hep destek olmalısın. zaman geçiyo öyle ya da böylee

Kamilecm dün gece konuşurken annem başıma geldi napıyon sen ne yazıyon diye gitmek bilmedi o yzden konuşmamız yarm kaldı cevap veremedım sana kusura bakma o yuzden:) sen başta olmak üzere anladım ki bizim topicteki çoğu yaren de bu üniversite lise olayından muzdaripmişş.Bende ailesiyle falan tanıştım ama çocukcağızı daha tanıştıramadım onun için kötü bi şey olsa gerek allahtan sorun yaratmıyo bu konuda:) bende eskiden daha çok takıyodum ama onlar askerden gelince sonuçta bzde artık belli bi olgunluğa ulaşmış olcaz ve çevremzdekilern aldğımız kararlara saygı gostermesi gerekicek.Allahm sağ salım gelsinler de gerisi kolayyy:)

Yavrum ya aramıza hoşgeldn mı diyem ne diyem nedir bizim bu dert ortaklığımızzz:)

Bahar sende mi:)) hay maşşallah yok mu arttıran :D

yok canım önemli değil ee anneler merak ediyor işte :1: aynen canım sağ salim gelsinlerde gerisi Allahın izniyle olur :)

evet canım yaa herkesin derdi birmiş

:\ balıımm, üzülme nlr. sen ona bu durumda hep destek olmalısın. zaman geçiyo öyle ya da böylee

üzülmemek elde değil canım ama işte sabredicez başka çaremiz yok..gülsün diye telefonde ne şebeklikler yapıyorum bir bilsen :1:
çooook hızlı geçsin ama zaman:31:

üzülmemek elde değil canım ama işte sabredicez başka çaremiz yok..gülsün diye telefonde ne şebeklikler yapıyorum bir bilsen :1:
çooook hızlı geçsin ama zaman:31:

hihihihihihii:):) biliriiiiiimm. başka ypck bşy yk bu şeklde gçp gtcek Allah'ın izniyle.
Evet zaman cabucak gecsin anemmmm 18 ocak gelsiiiiiiiiiinnn yarimmm gelsiiinnnn :)

Back
X