çok kötü oldum elim ayağım titriyor kızlar nolur dua edin bir şey olmasın nolur![]()
korkma canım iyi düsünki güzel seyler olsun.. Allah'a dua et cok zor biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kötü oldum elim ayağım titriyor kızlar nolur dua edin bir şey olmasın nolur![]()
bende ettim canım duamı yalnız degillerdir gülseninde dediği gibi takviye birlkler vardır merak etme Rabbim bütün Askerlerimizi korusunn![]()
kızlar çok teşekkür ederim Allah'ım tüm askerlerimizi korusun..inanın tüm fonksiyonlarım durdu resmen düşünemiyorum kaldım öyle.
Haklısın canım ne diyebilirim ki sakin olmaya çalış tek diyebileceğim bu![]()
Rabbim yar ve yardımcımız olsun Allah'ım sen koru tüm ana kuzularını![]()
sakin olamıyorum gülşen düşünmek istemiyorum şu an ama sanki aklımda bir şey var beni kötü düşünmeye itiyor ama ben düşnmek istemiyorumm
AMİNNNN!!!
Bilirim o akılı o yok mu
İnsanı delirtiyorOlmayacak allahın izniyle birşey de canım aklına geldikçe allahım yardım et koru de canım benim:26::26:
sakin olamıyorum gülşen düşünmek istemiyorum şu an ama sanki aklımda bir şey var beni kötü düşünmeye itiyor ama ben düşnmek istemiyorumm
AMİNNNN!!!
iyi haberlerini alıcaksın insallah![]()
kmleomer
Allah yardımcıları olsun canım ya Allah korusun bütün askerleri:26:
Benim de sevdiceğim gidecek Şubatta içim sıkılıyo daralıyo beni de alın aranıza![]()
Canım demek 93/1 yareni olacaksın
Hayırlı olsun
Daha zamnınız var varken iyi değerlendirin tatlım