• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Allahım sana şükürler olsun:26::26:
Canım sabaha kadar baskın yerse yer inşallah yemiycek ben inanıyorum hatırlıyormusun sen yine korkmuştun onu göreve yolladılar diye ben karakoldadır demiştim karkolda çıkmıştı inşallah yine dediğim olacak.
Mutlu olmana çok sevindim tatlım:16::16:

inşallah bi şey olmuycak canım şimdi mesaj attı ya biraz olsun rahatladım..hatırlamaz mıyım canım yaaa o günde çok destek olmuştunuz şimdide çok testek olyosunuz..iyi ki varsınız..zaten ne zaman seninle aramıyor diye konuşsak biraz zaman geçtikden sonra hemen arıyor uğurum oldun gülşen :)

Evdeyim sürekli hafta sonu dışarı çıkıyorum bazen birde her daim kk dayım yani burada:16:

gündüzleri okulda akşamları burdayım ben yokssa zamn geçmiyor canım :50: hele ki ilk günler düşnmek bile istemiyorum..bir de böyle durumlar olunca gözüne uyku girmiyor işte insanın..ömründen ömür gidiyor!!

Ben okula da gitmiyorum :25::26:
İyice gözüm korkmaya başladı :25::50:

inşallah bi şey olmuycak canım şimdi mesaj attı ya biraz olsun rahatladım..hatırlamaz mıyım canım yaaa o günde çok destek olmuştunuz şimdide çok testek olyosunuz..iyi ki varsınız..zaten ne zaman seninle aramıyor diye konuşsak biraz zaman geçtikden sonra hemen arıyor uğurum oldun gülşen :)

Böyle düşünüyorsan ne mutlu bana canım:16:
Allahın izniyle olmıycak canım yarın sabah yaz canım bize hatta tatlım ben sana özelden mesaj atıcam birazdan oku

Kızlar ben gidip yatıyım sabah erkenden kaldırırlar beni

Gelirim yine yarın falan. Hatta bundan sonra hep gelirim rahatsız etmezsem:26:

Sizlerden sorup öğreneceğim şeyler var :29:

Kızlar ben gidip yatıyım sabah erkenden kaldırırlar beni

Gelirim yine yarın falan. Hatta bundan sonra hep gelirim rahatsız etmezsem:26:

Sizlerden sorup öğreneceğim şeyler var :29:

güle güle canım biz hep burdayız zaten..gel gel zaman hızlı geçer :)
hımmm dua eder misin tüm askerlerimiz için canım dualarını esirgeme hiç ihtiyacımız oluyor çünkü :14:

güle güle canım biz hep burdayız zaten..gel gel zaman hızlı geçer :)
hımmm dua eder misin tüm askerlerimiz için canım dualarını esirgeme hiç ihtiyacımız oluyor çünkü :14:

Etmez miyim canım hiç. Sürekli sevdiceğim için ediyorum zaten. Sizlerin askerlerinize hatta tüm askerlere de ederim artık :16:
Teşekkür ederim canım :54:
İnşallah hızlı geçsin zaten :31::31:

Back
X