• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen bakalım izine geldiğinde anlıycam o romantikliğini ve bakalım laftamıymış pratiktede göstericek miii yavrum beniiiimmmmmm :16::5::5::5:

lafta oldugunu hic sanmıyorum düsün o kadar adamın içinde 100 kişilik kogus adam sana özlem duymazmı sorarım edacım :1: romantiklesmesi gayet normal :))

Son düzenleme:
yokk canım umutsuz vaka olmazsın ben olmadıysam sen hic olmazsın normal hayatlarımıza döndük bak gideli 25 gün oldu belkide saymıyorum saymak canımı acıtıyor alıstım salya sümük degilim artık yeni yeni toparlanıyorum :30: sende alısıcaksın senin konunda acılcak orda herkesin sevdiği gittiği için içini rahatlatabiliyosun derdini yanabiliyosun karsıdakide senin aynın zaten :)
Topiği açayım dedim de daha çok erken geldi :1: Bekliyorum ben de :1: Hadi bakalım inşallah olmam. Dün gece de buradaydım Kamile'nin askeri baskın yiyebiliriz demiş de nası haber bekliyodu öyle:26: Oturdum ağladım bi güzel :25:
Hımm anladım canımm bende 4 yıldır birlikteyiz 19 yaşındayım 20 de :D Zaten ayrı şehirlerdesiniz anladığım kadarıyla korkma bu askerlik daha rahat geçicek senin için o zaman.Tek fark istediğinde ulaşamıycaksın o seni aradığında konuşabileceksin...Ama daha rahat geçicek buna temin edebilirim içini rahat tut canım :)) Annene falan söyleme gibi bir imkanın yok mu o idare ederdi sizi ?

Annem biliyodu canım ama şimdi ayrıldık diye biliyo karışık biraz :1: Ama idare etmezdi sanırım :26::26: İşte biz devamlı konuşur mesajlaşırız telefonu kapalı olsa çıldırma seviyesine gelirim ayrı şehirde olmanın da bu tarafı var :26: Nası sabredicem bilmiyorum hiç :25:
Siz nişanlı mısınız canım? Okuyo musun bi de? Günlerini nası geçiriyosun??

Hahaahah dimii off off bir de arasaa öküzcüm sesine hasret kaldım bayılıcam sinirdennnn :43:

bugün arar insallah merak etme guzum içime doguyor sanki arar gibi :26:
Ruveydacım simdi acma erken kimse görüpte gelmez, subatın basında ararsın ocak sonu gibi işte..

Son düzenleme:
Topiği açayım dedim de daha çok erken geldi :1: Bekliyorum ben de :1: Hadi bakalım inşallah olmam. Dün gece de buradaydım Kamile'nin askeri baskın yiyebiliriz demiş de nası haber bekliyodu öyle:26: Oturdum ağladım bi güzel :25:

Annem biliyodu canım ama şimdi ayrıldık diye biliyo karışık biraz :1: Ama idare etmezdi sanırım :26::26: İşte biz devamlı konuşur mesajlaşırız telefonu kapalı olsa çıldırma seviyesine gelirim ayrı şehirde olmanın da bu tarafı var :26: Nası sabredicem bilmiyorum hiç :25:

Sabredersin tatlım Allah dağına göre kışını veriyor.Sabrınıda veriyor....Üniversitede okuyorum canım ben son senem...Bizde nişanlı veya sözü değiliz.Benim babam hariç tüm ailem biliyr :1: Onunda tüm ailesi biliyor.Annesiyle falan tanıştım hatta bayram seyran kuran mevlüt giderim hep :D Babasıyla falan da tanıştım..Bizde geldikten 1 yıl sonra falan söz düşünüyoruz.Bakalım kısmettt :16:

bugün arar insallah merak etme guzum içime doguyor sanki arar gibi :26:
Ruveydacım simdi acma erken kimse görüpte gelmez, subatın basında ararsın ocak sonu gibi işte..

Öylemi dersinnnn arar inşş vallahi çıldırıcam sinirden heee ne güzel 7 kilo vermiştim alıcam çikolata yemekten geri hepssiiniii.Sinirden her gün 1 çikolata yiyorum yahuuu :1::1:

sana bişey diyim mi ben gec cevap verdiğinde falan cıldırıyordum telefonu kapalı oldugunda iki gün tribimi cekerdi :30: ama öyle olmuyor vallahi o aradıgında ancak konusabiliyorum numarasına bazen msj atıyorum ama ses yok :50:

Sabredersin tatlım Allah dağına göre kışını veriyor.Sabrınıda veriyor....Üniversitede okuyorum canım ben son senem...Bizde nişanlı veya sözü değiliz.Benim babam hariç tüm ailem biliyr :1: Onunda tüm ailesi biliyor.Annesiyle falan tanıştım hatta bayram seyran kuran mevlüt giderim hep :D Babasıyla falan da tanıştım..Bizde geldikten 1 yıl sonra falan söz düşünüyoruz.Bakalım kısmettt :16:

Okulla geçiyodur vaktin o zaman canım.
Onun da ailesi biliyo beni anneannesi babaannesine kadar :1:
Benim bi annem biliyodu o da gitti :1:
Hadi hayırlısı olsun sizin için Edacım :1:

Güzellerim ben kacıyorum kahvaltımı yapmadım daha sonra ugrayabilrsem ugrarım benim bi babam var bilgisayar bagımlısı birtek basından lavabo için kalkar birde yemek yemek için... bu yüzden pek giremiyorum.. suan kendisi evde ve direk bilgisayarı istiyor benden :30: aksama belki girmeye calıscam öpüyorum sekerleriimmm grsrz

sana bişey diyim mi ben gec cevap verdiğinde falan cıldırıyordum telefonu kapalı oldugunda iki gün tribimi cekerdi :30: ama öyle olmuyor vallahi o aradıgında ancak konusabiliyorum numarasına bazen msj atıyorum ama ses yok :50:

Biz de öyleyiz canım daha dün bunun kavgasını ettik :25:
Sinir oluyorum hiç sevmem beklemeyi:25:
Aha da sevmediğim ot burnumun dibinde bitti 15 ay beklicem şimdi :1:
Alışırım ben de inşallah 1 2 aya

Güzellerim ben kacıyorum kahvaltımı yapmadım daha sonra ugrayabilrsem ugrarım benim bi babam var bilgisayar bagımlısı birtek basından lavabo için kalkar birde yemek yemek için... bu yüzden pek giremiyorum.. suan kendisi evde ve direk bilgisayarı istiyor benden :30: aksama belki girmeye calıscam öpüyorum sekerleriimmm grsrz

Afiyet olsun canım görüşürüz
Benim babam da aynı valla :1:

Canım neden aramıyo? Ne zamandır aramıyo?:26:
Müsait mi olamadı ki :26:

Aradı tatlım demin aradı 4 gündür istirahatteymiş.Koğuşta yatıyomuşş üşütmüş sesi bile çıkmıyodu yavrumun :5: Normalde koğuştan dışarı çıkmam yasak ama merak etmişsindir diye kaçtım aradım seni merak etme dedi off seside kısılmışşşş hastaymışş yaniiii :5:

Back
X