• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bi çok dolu oluyo bi kimseckler olmuyorr:) sevdiceğn gitti mi bakim gülşeen

günaydın cicisler uyanalı 2 saat oldu hala kendime gelemedim ayy :ssz:

Valla benı bıraksanız 7/24 uyurum yani bi temel ihtiyaclar için kalkarım yoksa hiiiç sikayet etmem evi uykuyu yatağımı pek severim:) uyan ama bak bi gun daha geçiyor farkına varr cereen:)

Bi çok dolu oluyo bi kimseckler olmuyorr:) sevdiceğn gitti mi bakim gülşeen

Valla benı bıraksanız 7/24 uyurum yani bi temel ihtiyaclar için kalkarım yoksa hiiiç sikayet etmem evi uykuyu yatağımı pek severim:) uyan ama bak bi gun daha geçiyor farkına varr cereen:)
Anam yok su önümüzdeki 7 gün boyunca böyle geziyim 7.günün sonunda uyanırım tertipleriim hep yolda yemin törenine gidiyorlar simdi ben her zamanki gibi sapım :27:

Sanırım havadan kar yagıyor burda kapalı hava dışarı çıkasım hiç yok ama sevgilim trip atıyor çıkmayıncada:1::1:
İyiyim canım bende aynı birşey yok
yok ayy hic kar yok hava normal günes bile acıyor burda ne kar var ne yagmur anlamadımki niye böyle sivas kardan görünmüyo tokata bak güneslii :44:
kıız niye trip atıyor cıkmayınca :1:

Bide beni düşün bu karadenz hep kapalı hep kapalı psikolojm bozuluyo güneşe hasret kalcaz artık kış kendini iyice hissettirmeye başladı.Kar yağsa da altımıza poşet koyup kaysak:D:D
şu büyük pet şişeleri altımıza alır kayardık ne günlerdi yaa:1: hani benim cocuklugum anne way way dertlendim :ssz:

Anam yok su önümüzdeki 7 gün boyunca böyle geziyim 7.günün sonunda uyanırım tertipleriim hep yolda yemin törenine gidiyorlar simdi ben her zamanki gibi sapım :27:

Hiç işi bilmiyorsun bak herkes gidicek tekrar hasret çekmeye başlıcak sen 1 hafta sonra gtceksin daha iyi olur hem sonra dağıtıma gelnce de görcksin oh miss:))

Küçükken yapmayı en çok sevdiğim şeydiii:31::31:

Burda kar yağsa da tutmaz napsam ya yılbaşnda uludağa mı gtsem palandökene mi bilemedim:P

yok ayy hic kar yok hava normal günes bile acıyor burda ne kar var ne yagmur anlamadımki niye böyle sivas kardan görünmüyo tokata bak güneslii :44:
kıız niye trip atıyor cıkmayınca :1:

Görüşmüyorum ya onun için:1:
Ama şuan sıcak su torbası batanye kitap nescafe modumdayım yani:1::1:
Akşama belli olmaz çıkalım derim:1::1:

Hiç işi bilmiyorsun bak herkes gidicek tekrar hasret çekmeye başlıcak sen 1 hafta sonra gtceksin daha iyi olur hem sonra dağıtıma gelnce de görcksin oh miss:))

Burda kar yağsa da tutmaz napsam ya yılbaşnda uludağa mı gtsem palandökene mi bilemedim:P

Merve benide götürürsen olur gidelim uludagya:10::10:

şu büyük pet şişeleri altımıza alır kayardık ne günlerdi yaa:1: hani benim cocuklugum anne way way dertlendim :ssz:

Şimdiki çocuklar utanmasalar ınternetten kar yağdırıp feysten kayacaklar :DD:

Bnde ıhlamur modumdayım :D
Ahh ya bende cıkıp gezmek istiyom ama secdiceğmlen

tabi canıım o burdayken cık görüs bebeğim ah ah kıymetini bil :16:

vallahi sanırım son gülen ben olcam hem onlar 2 gün görücekler benn 1 hafta görücemm :27:

Şimdiki çocuklar utanmasalar ınternetten kar yağdırıp feysten kayacaklar :DD:

Bnde ıhlamur modumdayım :D
Ahh ya bende cıkıp gezmek istiyom ama secdiceğmlen

Mehtap güzelde kızlar o kadar alışıyorsunuz ki gitmeyecek gibi geliyor bu ne demek biliyorsunuz:2:
Gidince yıkım da da dam ondan hiç izne gelsin istemiyordum:ssz:
Gördüm neyse sitem etmiycemm:16::16:

Mehtap güzelde kızlar o kadar alışıyorsunuz ki gitmeyecek gibi geliyor bu ne demek biliyorsunuz:2:
Gidince yıkım da da dam ondan hiç izne gelsin istemiyordum:ssz:
Gördüm neyse sitem etmiycemm:16::16:

Ay izinden geldikten sonra yolcu ediyosun ya nasıl oluyor duyguların gülsen :18:Acemisine ilk yolladıgın an gibi mi oluyor :44:

Back
X