• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Birbirinizi yıpratmayın tatlım böyle yapıp.

Benimki de geçe çıkmamı izin vermez.Yüzüğüm parmağımda olsun hep ister.Aşırı kıskanç değildir.Ama ben bu kadara boğuluyorum yani
gece cıkarmısınki canım normalde, e yani yüzüğünü cıkarmamanı istmeesi gayet normal cokda kıskanc degilmişki balım[/QUOTE]

Bazen çıkarım canım
Yüzüğü takmayı unutuyorum oo sert oluyor:1::1:
Günlük tutuyorum ne giydiğimi yazıyorum günlük beyfendinin isteği üzerine hatta resim çek demişti yok artık 15 ay her gün nasıl çekiyim dedim daha var kıskançlıkları facebookdaki tüm erkekler silindi bende kızdım sende kızları sileceksin dedim sildi:1::1:
Dha var da şuan hatırlamıyorum

gece cıkarmısınki canım normalde, e yani yüzüğünü cıkarmamanı istmeesi gayet normal cokda kıskanc degilmişki balım

Bazen çıkarım canım
Günlük tutuyorum ne giydiğimi yazıyorum günlük beyfendinin isteği üzerine hatta resim çek demişti yok artık 15 ay her gün nasıl çekiyim dedim daha var kıskançlıkları facebookdaki tüm erkekler silindi bende kızdım sende kızları sileceksin dedim sildi:1::1:
[/QUOTE]
waaay sizde ne cevherler varmıs megeer kız benim garibim bile o kadar detaya girmiyo kıyafetlerini ne giydiğini çek demiyo bugün ne giydin diye sormuyo bile cıktıgımda anaam fenaymıs :) gerci senin baban bilmiyor sanırım cıktıgn oldugunu ondanmı devamlı takmıyorsun canım

Bazen çıkarım canım
waaay sizde ne cevherler varmıs megeer kız benim garibim bile o kadar detaya girmiyo kıyafetlerini ne giydiğini çek demiyo bugün ne giydin diye sormuyo bile cıktıgımda anaam fenaymıs :) gerci senin baban bilmiyor sanırım cıktıgn oldugunu ondanmı devamlı takmıyorsun canım[/QUOTE]

OO benimli fenadır ben öyle değilim tatlım.Onada kızıyorum o zaman kedcik oluyor:1::1:
Ben unutuyorum ya hep takmadığım için mesela spra gdnce elim şişiyor çıkartasım geliyor ama anlamaz ondan çıkartmıyorum.
45 ziyaretcimi okuyor oo ziyaretciler huhu iye olun bizdenseniz

ben hic cıkartmıyorum canım düstü düsecek asırı bol olmasına ragmen bitek banyo yaparken cıkarıyorum düsüyor cıkarmazsam, 45 ziyaretcimi naptııın yaaa :53::53:

iyiyim canım askerinin yemin töreni yarın degilmi

Evett :14: Ama ben gidemiyorum offfffffff offfff.Dün konuştuk varya içim o kadar kötüki...Zaten gitmemi istemiyordu havada berbat burda ki zaten gidemicem...Evci iznine çıkıcakta allahtan 2 günde olsa rahat rahat babasından falan arıycak msnden görücem....Tek tesellim bu...

Evett :14: Ama ben gidemiyorum offfffffff offfff.Dün konuştuk varya içim o kadar kötüki...Zaten gitmemi istemiyordu havada berbat burda ki zaten gidemicem...Evci iznine çıkıcakta allahtan 2 günde olsa rahat rahat babasından falan arıycak msnden görücem....Tek tesellim bu...

canım üzülme ne güzel yüzünü görceksin işte msn dende olsa sevinmen lazım yollar cok fena gitmediğin cok iyi olmuş bende nasıl gidicem diye düsünüyorum kara kara:43:

canım üzülme ne güzel yüzünü görceksin işte msn dende olsa sevinmen lazım yollar cok fena gitmediğin cok iyi olmuş bende nasıl gidicem diye düsünüyorum kara kara:43:

Daha 1 hafta var seninkine tatlım yollar açılır merak etme :)) Gidemiyceğime çok üzülüyorum ama gitmek istesem zeten bu havada gidemiycektim...Yapacak bir şey yok artık

Daha 1 hafta var seninkine tatlım yollar açılır merak etme :)) Gidemiyceğime çok üzülüyorum ama gitmek istesem zeten bu havada gidemiycektim...Yapacak bir şey yok artık

valla 1 haftaya daha kötü olmasında yollar şükret canım haline 1 bucuk ay kaldı yanında o zaman izni olucak 1hafta :34:

valla 1 haftaya daha kötü olmasında yollar şükret canım haline 1 bucuk ay kaldı yanında o zaman izni olucak 1hafta :34:

Evet ama yetmiycek biliyorum...Ya kafasına girmişler orda dün bana beni bekliyceksin dimi dedi sesi o kaadar hüzünlüydi ki...Tabiki sevgilim falan dedim bende ama aptal tipler var işte mal mal konuşuyolar :50:

Evet ama yetmiycek biliyorum...Ya kafasına girmişler orda dün bana beni bekliyceksin dimi dedi sesi o kaadar hüzünlüydi ki...Tabiki sevgilim falan dedim bende ama aptal tipler var işte mal mal konuşuyolar :50:

gülşenin sevgiliside öyle diyormuş beni bekliyceksin dimi unutma beni falan :44: askerlk psikolojisi canım benim kıyamam yaa.. insallah benmkide böyle düsünmüyordur

gülşenin sevgiliside öyle diyormuş beni bekliyceksin dimi unutma beni falan :44: askerlk psikolojisi canım benim kıyamam yaa.. insallah benmkide böyle düsünmüyordur

Bizim hiç bir sorunumuz yoktu ya hiç sormamıştı böyle bir şey...O psikolojiyed girmedi Allaha Şükür beklemiyceğimi düşünmüyo tabikii ama sorması bile şaşırttı beni :26:

Son düzenleme:
Deli dolu günler, hayat güzeldi
Kahkalarıyla günler geçerdi
Ellerim uzanmaz, dokunamam ki
Özlediğim şimdi çok uzaklarda

O da özlüyormuş, benim bir tanem
Çok ağlıyormuş, ben olmayınca
Öyle yazıyor, son mektubunda ...

[video=youtube;w557_a0M2jE]http://www.youtube.com/watch?v=w557_a0M2jE[/video]

Bizim hiç bir sorunumuz yoktu ya hiç sormamıştı böyle bir şey...O psikolojiyed girmedi Allaha Şükür beklemiyceğimi düşünmüyo tabikii ama sorması bile şaşırttı beni :26:

canım ordaki askerlik psikolojisi nasıldır kim bilir aralarında neler konusuyolardır askerinde etkilenmis olabilir

Back
X