• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yaa hepimzn derdi tasası aynı olduğu için sorun yok canım burası hepimizn:D:D sorma ya bekle bekle içim çıktı hee şimdiden daha ohooo çok var.

47 miii süperrrr ya allahm bize de o gunleri göstersin :)))

inşallah tatlım benim
biz de dag gibi rakamlardan düştük
bitecek elbet yeter ki sabır etmeyi öğrenmeli
allah kavuştursun
:72:

Bizim hiç bir sorunumuz yoktu ya hiç sormamıştı böyle bir şey...O psikolojiyed girmedi Allaha Şükür beklemiyceğimi düşünmüyo tabikii ama sorması bile şaşırttı beni :26:

Canım ben askerde sevgilimle bir kere bile tartışmadım.
Burda daha çok tartışıyorum:9::9:
Uzun bir zaman olduğu için unutmamızdan korkuyorlar:34:

ayy aynen canım bizde askerde hiç tartışmıyoruz ama izne gelince sürekli atışmalar başlıyor :1:

Olabilir valla bizde hiç tartışmadık maşşallah size de bizede :nazar: Dağoıtıma geince ne olucak bakalım o zaman görücez.Haklısın unutmaktan korkuyolar :) Ama biz 4 senede ne zorluklardan geçtikte nutmadık birbirimizi askerlik vızz gelir tırrısss gider hepimize kızlarrrr :40:

ayy aynen canım bizde askerde hiç tartışmıyoruz ama izne gelince sürekli atışmalar başlıyor :1:

Olabilir valla bizde hiç tartışmadık maşşallah size de bizede :nazar: Dağoıtıma geince ne olucak bakalım o zaman görücez.Haklısın unutmaktan korkuyolar :) Ama biz 4 senede ne zorluklardan geçtikte nutmadık birbirimizi askerlik vızz gelir tırrısss gider hepimize kızlarrrr :40:

Bizde öyle canım herşeye tartışma yeteginimiz var geçen annesi bile dedi:1::1:
Biz böyle anlaşıyoruz dedim.
Netice olarak benim hep dediğim oluyor:7::7:
Canım bende 8 senedir çıkıyorum.Şu askerliğide hepimiz bir yiyelim zafer asker yarenlerinindir:21::21:

Canım bende 8 senedir çıkıyorum.Şu askerliğide hepimiz bir yiyelim zafer asker yarenlerinindir:21::21:

Ohh maşşalah tatlım askerden gelince evlilik yakın o zaman sana.:72: Aynen bir bitsee ahh ahh daha başındayız ama :1:

sağol canım aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl hasta oldum anladım bende :26:

Geçenlerde bende olmuştum yattım 2 gün yataktan çıkamadım.Ayaklarını üşüttüysen hemen hasta olunuyo.Havalar çok kötü gerçi ben İstanbuldayım burda kötü de diğer yerleri bilemiycem :) Ama türkiyenin geneli bu haftaa kar yağışlıı :44:

bizde çok iyiyken birden tartışmaya başlayabilirz :1: ama ben sürekli canım cicim olmak istemem yaa belki garip gelicek size kızlar ama öyle çok samimi bulmuyorum zaten öyle olanları.gariplik bende deiğil dimiii :44:
evett evettt öyle ya da böylee sonunda Allah'ın izniyle zafer bizimmmm :16:

Canım nisan başında inşallah biz askerliği yaralıyoruz sizde arkamızdan geleceksiniz:32::32:
Zaman geçmeye mahkum alt devreniz gelsin tamamdır

Evet zaman akıyorr şükürler olsun :16: Bugün 1 ay oldu...Zor geçiyor ama geçiyor...Evet 93/1 ler gelsede bizimkiler ustaya gitse

Geçenlerde bende olmuştum yattım 2 gün yataktan çıkamadım.Ayaklarını üşüttüysen hemen hasta olunuyo.Havalar çok kötü gerçi ben İstanbuldayım burda kötü de diğer yerleri bilemiycem :) Ama türkiyenin geneli bu haftaa kar yağışlıı :44:

neyseki atlaşmışsın canım..bende ankaradayım canım burasıda buz gibiii :19:

bizde çok iyiyken birden tartışmaya başlayabilirz :1: ama ben sürekli canım cicim olmak istemem yaa belki garip gelicek size kızlar ama öyle çok samimi bulmuyorum zaten öyle olanları.gariplik bende deiğil dimiii :44:
evett evettt öyle ya da böylee sonunda Allah'ın izniyle zafer bizimmmm :16:

Bizim kavgalarımız tam komedidir.
Kimse bizden birşey anlamıyor hakıllar galiba:44:
Askere gideceği günün akşamı bir kavga yaptık görülmeye değerdi:1::1:
Arabanın arkasında ablasıyla yegenide oturuyordu.
Kızdım ben arabadan çekip gittim.
Yegeni 1 yaşındaydı kız diyormuş ki dayııı gitt gülşen, getir git dedimm:1::1:

Back
X