• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben geçen okudum hatta okumakla da kalmadım yazdım:1::1:
Yapmayın böyle dedim şansızın kıymetini bilin dedim artı şafagımı yazdım:1::1:
bende yazdım yapmayın etmeyin diye ama varya şu insanlar yanımda olsa ben şu psikolojideyken aglayıp sızlasa agzına bir carparım birde yer carparr yemin ederim :41:

Kızzlar benim çıkmam lazım kuzenim geldi 1 saatlik yolu 4 saatte gelmiş.Bu İstanbul trafiğinin taaa..... :47: neyse küfür etmiyim şimdi.Öpüyorum hepinizi girerim yine bi ara burda olursanız dertleşirik :54:

Valla bilmiyorum tatlım bu kadar sık sık girmsek te arada evlilik nişan falan olaylarını birbirimze yazarız özel mesaj atarız olmadı.O kadar destek oluyoruz burda birbirimizr unutulur mu 15 aydan sonra..:40:

ben kopmak istemem paylasılan onca seyden sonra kızlarr, 1bucuk 2 yıl sonra bi konu acarız eski safak kankaların topiği diye orda toplanırız bu seferde :21:

İyiki yanında değiller ceren:1:
Benim tanıdıklarım var teslli bile ettim:1::1:
Zaten ben kendime şasırıyorumm:1::1:
aglayıp sızlanıyolarmı bide yanında ahh gülsencim yazık degilmi sana vallahi üzüldüm bak hic teselli edemem ya düsündükce o pozisyonları basıma agrılar giriyor ha :53:

Gülsen benimki piyadeymis havancı piyade daha yeni ögrendim hic sorma gereğide duymuyorum ha ne tuhaf bi insanım :1: piyadeler dahamı rahat oluyor jandarmaya göre

Back
X