• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Nerede bu kızlar???... Asker topikleri niye boş???... Millet mehtapta mı?? Ben niye sıkılıyorum??? Offf ahiret soruları gibi oldu :1:

Hosgeldin hesnaaa:) yok yok ben de cok ama cokk sıkılıyorum bir tek sen degilsin de artik bıktım off pof demekten:) daha 300 kusurlardayimmmm;(

Sen de hoş geldin canım... Senin adın neydi tanışmış olalım beni herkes bildiği için asker topiklerinde :9:

Aaaa çok güzelmiş:30: Benimki de Ankarada ama ben İstanbuldayımm:26:

Hahahaha tam tersi desene bizim Derinsu ile olduğu gibi... Ben de Ankara dayım ama eşim İstanbulda maalesef... Derinsu da senin gibi... Hatta dalga geççiyorduk kocişlerin yerini değiştirelim diye :9:

Gelip gitmiyor musun canım sen??:44:

Hahahaha tam tersi desene bizim Derinsu ile olduğu gibi... Ben de Ankara dayım ama eşim İstanbulda maalesef... Derinsu da senin gibi... Hatta dalga geççiyorduk kocişlerin yerini değiştirelim diye :9:

Gelip gitmiyor musun canım sen??:44:

Aaa İnanmıyorum:1::1: vallahi değiştirsek ne güzel olur ya:9:

Ben de geliyorm canım ayda 1 gibi tam ayda da değil de 40 günde bir gibi ayarlamaya çalışıyoruz Orduevinde olduğu için hafta sonları bazen çıkamıyor , hiç çarşıya çıkmıyor direk evciye çıkıyor o şekilde bir düzen kurduk:1: Düzenszlik içinde dzen:50:

Aaa İnanmıyorum:1::1: vallahi değiştirsek ne güzel olur ya:9:

Ben de geliyorm canım ayda 1 gibi tam ayda da değil de 40 günde bir gibi ayarlamaya çalışıyoruz Orduevinde olduğu için hafta sonları bazen çıkamıyor , hiç çarşıya çıkmıyor direk evciye çıkıyor o şekilde bir düzen kurduk:1: Düzenszlik içinde dzen:50:

Benim eşim çarşıya da çıkıyor evciye de hatta geçen haftakinde cumaya çarşı yazdırdı komutanı sağolsun cuma sabahtan görüşmüştük... :16:

Değiştirelim valla ne iyi olur:27:

Meraba :) Normalde bu topikte hiç görmemiştim sizi...Gerçi bende 92/4 üm ama burda takılıyoruzz :1:

Ben genelde her topikte taqkılıyorum ama Şafak kaç topiği asıl mekan :9:Şafak tablomuz var ya orda onu attırıyorum...

Benim eşim çarşıya da çıkıyor evciye de hatta geçen haftakinde cumaya çarşı yazdırdı komutanı sağolsun cuma sabahtan görüşmüştük... :16:

Evet bir süre geçtikten sonra bzde o şekilde yapacağız inşallah şuan daha yeni:1:

Ben genelde her topikte taqkılıyorum ama Şafak kaç topiği asıl mekan :9:Şafak tablomuz var ya orda onu attırıyorum...

Deneyimli asker yareni:9:

Canım ben kaçıyorum sabah erken uyanacağım iyi geceler:21:

Anladım tatlım iyiymiş.Eda ben bu arada askerin İStanbulda sanırım okudumda bende İstanbulda yaşıyorum.Nerede askerlik yapıyor istanbulda?

Deneyimli asker yareni:9:

Canım ben kaçıyorum sabah erken uyanacağım iyi geceler:21:

Deneyimlendik valla :1:İyi geceler canım :54:

Anladım tatlım iyiymiş.Eda ben bu arada askerin İStanbulda sanırım okudumda bende İstanbulda yaşıyorum.Nerede askerlik yapıyor istanbulda?

Ben de Hesna canım memnun oldum :42: Eşim Kuleli Askeri Lisesinde yapıyor askerlik seninki nerede.... :44:

Back
X