• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben de bilmiyorum 20 gün sonra başlayacak 100ler... :31:

200 lerde daha çok mehtap yaptığım için daha kolay gibi geldi sanırım bana ama sonuçta hepsi zor yaa ölüyorsun bitirene kadar işte say say bitmiyor meret... :31:

Aynen öyle sayılardan insan nefret ediyor:1::1:
Birde benim sevgilimin ailesi evlenin baskısı yapıyor hiç çekilmiyor:1::1:

actım konuyu vallahi içim rahatladı gördükce keyfim yerine geliyor vallahii
100ler gecmiyormu canım yaa :26: ne zor ne zahmetli iş cok zor cokk sabrın sonuna gelmissindir sen şimdi beklemekten :50:

100lere bir gelseydim daha 20 gün var nerdeyse bir ay... Say say bitmiyor yapacak bir şey yok... Bekliyoruz.... :31:

Aynen öyle sayılardan insan nefret ediyor:1::1:
Birde benim sevgilimin ailesi evlenin baskısı yapıyor hiç çekilmiyor:1::1:

Askerlik bitmeden mi evlenin baskısı yapıyorlar :53: Gelseydi öyle evlenseydik de sen de :9:

Matematiğe küstüm :52:

Askerlik bitmeden mi evlenin baskısı yapıyorlar :53: Gelseydi öyle evlenseydik de sen de :9:

Matematiğe küstüm :52:

Diyorum zatende pek anladıklarını sanmıyorum:1:
İlk sözleyelim sizi dediler herşey askerlik bitiminde dedim.
Şimdide 2015 iyi dedim geç geldi:1::1:
Sanki onlar evlenecek:1::1:

aceleye gelmesin yaa şu askerlik bi bitsin tadını cıkara cıkara yapın yanii yangından mal kacırır gibi o ney gız :ssz:

degilmi sayılarla bir bütün ayrılmaz parça haline geldik yaa:27:

Hee sayılarla yakın temas ilişki içerisinde olmaktan sıkıldım :63:

Tamam anlaşıldı onlar torun istiyor demek ki :9: Canın ne zaman istiyorsa o zaman evlen yaa bakma onun bunun dediğine... :34:

Neyse kızlar muhabbet çok güzel ama ben kaçıyorum yarın erken kalkılacak, ev temizlenecek, aidat yatırılacak, akşama çalışmaya gidilecek... Ooooo ölme eşeğim ölme yatsam iyi olacak :1:

Hepinize iyi geceler.... :54:

Tamam anlaşıldı onlar torun istiyor demek ki :9: Canın ne zaman istiyorsa o zaman evlen yaa bakma onun bunun dediğine... :34:

Neyse kızlar muhabbet çok güzel ama ben kaçıyorum yarın erken kalkılacak, ev temizlenecek, aidat yatırılacak, akşama çalışmaya gidilecek... Ooooo ölme eşeğim ölme yatsam iyi olacak :1:

İyi Geceler Canım
Öptüm:54:

İyi geceler canıım

Ben evet desem bugün evlenir:1::1:
Biz 2014 istiyorduk ama yetiştirebileceğimizi sanmıyoruz şuan için yetiştirirsek 2014 yetiştiremezsek 2015 canım inşallah allahın izniyle
kız masallah erkekler evlilikten kacar normalde seninkiini tebrik ediyorum aman nazar degmesin:nazar: zor bulunur böylesi kacırma vallahi benimkine sorarsan daha cok var canıım 40ımızda evlenicez..
Valla bebeğim hiç acele etme 4 4lük olsun herşey insallah 2014 e yetisir kasımda geliyor askerin degilmi hıımm zor sanki biraz ama insallah yetisir balım yaa

Cok ze vkli canim yaaa bayildimm kurusun resmini ceker atarim :-)
olur canım at valla bende ebruli kursuna gidebilirim kafamı dagıtmak için birebir valla cıkan desenlere bayılıyorum :ssz:

kız masallah erkekler evlilikten kacar normalde seninkiini tebrik ediyorum aman nazar degmesin:nazar: zor bulunur böylesi kacırma vallahi benimkine sorarsan daha cok var canıım 40ımızda evlenicez..
Valla bebeğim hiç acele etme 4 4lük olsun herşey insallah 2014 e yetisir kasımda geliyor askerin degilmi hıımm zor sanki biraz ama insallah yetisir balım yaa

olur canım at valla bende ebruli kursuna gidebilirim kafamı dagıtmak için birebir valla cıkan desenlere bayılıyorum :ssz:

Açıkcası canım yetişceğini sanmıyorum hayırlısı:26:
Bir süre sonra ilişki ilerledikçe evlenmek istiyorsun artık yani bence herkes ister ben öyle düşünüyorum en azından:44:

olabilir canim kafan dagilir kizlar bu arada bugun sivastada yemin toreni vardiii ceren bide ben seninkinin ustalik yapacagi yerde askeri sinava girmistimmmmm:-)

Açıkcası canım yetişceğini sanmıyorum hayırlısı:26:
Bir süre sonra ilişki ilerledikçe evlenmek istiyorsun artık yani bence herkes ister ben öyle düşünüyorum en azından:44:
haklısın canım masallah 8 yıla merdiven dayamıssınız :nazar: hersry dilediğince olur insallah canım benim

Back
X