• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet mervecimn kendini bilmez 3 kişi pazar günü çarşıdamn sonra içkili gelmişler tüm bölüğn çarşısı kitlenmiş.Benimki konşucak komutanla ama umudum yok :1: Zatennn 2 haftaya geliyo sorun yapmadım pek .Nasılsın bu arada bittimi sınavlarrr
Olsun bi şansını denesn yine de konuşsun.Aayyy demek 2 hfta kaldı zaman geçiyor beee:)) Güzel canım ben okulda kalmak istiyorum akademsyen olarak o yüzden extra çalışmam gerekiyo,ama şükür büte falan kalmıcak gibiymm:))

bende iyiyimmm benim sınavlar bugün tamamenn bitti:D:D sonuçları beklemekte şimdi sıra.

Aynen ömrümz beklemekle geçiyor gibime geldi şu an:P

Olsun bi şansını denesn yine de konuşsun.Aayyy demek 2 hfta kaldı zaman geçiyor beee:)) Güzel canım ben okulda kalmak istiyorum akademsyen olarak o yüzden extra çalışmam gerekiyo,ama şükür büte falan kalmıcak gibiymm:))

aynen canım zaman geçiyor siz 200lere iniceksiniz ben 300lere indim bile..Aa iyimiş akademisyenlik okul biticek yükseklisans falan uzun iş ama istiyorsan neden olmasınn:34:

Aynen ömrümz beklemekle geçiyor gibime geldi şu an:P

iyi tatlım bütlerle uğraşmıcaz ikimzde:D:D ya bende braz ganoyu yüksek tutmaya çalışıyorumm çnkü okulda kalmayı bende çok isytrummmmm..

ömrümüz beklemekle geçyo malesef:(

aynen canım zaman geçiyor siz 200lere iniceksiniz ben 300lere indim bile..Aa iyimiş akademisyenlik okul biticek yükseklisans falan uzun iş ama istiyorsan neden olmasınn:34:

Ya benimki ekim doğumlu olunca 92/3lern b grubunda gitti 1 ay sonra eylül de gitti.Yani ben sizle gülşenlerin arasındayımm Edacm ah diyodum bi 300lere geçsem diye şimdi 200ler diyorum insan hep daha fazlasını istiyorrmuşş:)

iyi tatlım bütlerle uğraşmıcaz ikimzde:D:D ya bende braz ganoyu yüksek tutmaya çalışıyorumm çnkü okulda kalmayı bende çok isytrummmmm..

ömrümüz beklemekle geçyo malesef:(

Ben üstü kapalı bi teklif bile aldım hocanın yanına gittiğimde sordu yabancı dilin var mı burda mı kalmak istiyorsun falan diye,inşallah açıkça da gel asistanım ol der:)))

Bak szin azcık kaldı 10 gun sonra ver elini 200ler bende istiyorum.

Kızlar ben çay keyfi yapmaya gideyim özledim ne zamandır :)Gece burda olursanz uğricam.Bu aradA eda atkın çok hoşş olacakk beğendim en sevdiğim renk asker yeşili:D

Ya benimki ekim doğumlu olunca 92/3lern b grubunda gitti 1 ay sonra eylül de gitti.Yani ben sizle gülşenlerin arasındayımm Edacm ah diyodum bi 300lere geçsem diye şimdi 200ler diyorum insan hep daha fazlasını istiyorrmuşş:)

Ben üstü kapalı bi teklif bile aldım hocanın yanına gittiğimde sordu yabancı dilin var mı burda mı kalmak istiyorsun falan diye,inşallah açıkça da gel asistanım ol der:)))

Bak szin azcık kaldı 10 gun sonra ver elini 200ler bende istiyorum.

hocanın var demek ki bi niyeti ağzını aramış inş öyle olur yoksa diğer yollar daha dolambaçlı oluyo ales yds mulakat derken :D hç olmazsa sınırları geçmen yeterli olur.
200lere çok az kaldı evet ya.. bu ara yavaş geçiyo gibi geliyo 350ye kadar çok hızlıydı:(

Bende cumartesi patates salatımı kısırımı sigara böregimi ve tiramusu mu almaya geliyorum kolam da var:56::56:

kızlarrrr sınavlarımı bitirdim :32: evime geldimmmm o yüzden giremedim 2 gündür..
ee nasılsınız bakalım?
gün mü vaaaarrrrrrrrr :16:

kızlarrrr sınavlarımı bitirdim :32: evime geldimmmm o yüzden giremedim 2 gündür..
ee nasılsınız bakalım?
gün mü vaaaarrrrrrrrr :16:

Selam canımm iyiyi ben sen nasılsın?
Evet gülşen gün düzenledi c.tesi 5 te :9:

Kamilecim edanın dediği gibi cumartesi saat 5 te gün düzenliyorum:1:
Gülşahdan haberi olan var mı göremiyorum onu?

Back
X