• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

oda arıyabiliyo cnm ama onda kartında kontör varmı yokmu bilmiyorum çnkü bu ay o hep bana yükledi ona kart almadık çünkü cebi arayınca katkat fazla gidiyo biliysun o bana attırıyodu.. ev telefonu yok cnm..
arasında sorcam 1 dk içinde onda var mı yokmu inş vardır yoksada alıcak artık napalım..:26:

anladım canım aynen cebe çok fazla gidiyor biz bolbol kart aldık ama şuan bitmesin diye ben dönüyorum ona akşam evden veya annemin cebinden :1:
Bir şekilde halledersiniz canım benim sıkma canını zaten 1 haftaya yanındaaa

Kız bana herseyi ben üstlenicem falan dedi içim rahatladı git cenkle konus dedim keske konusturmasaydım benim saflığım:50:
Varya gecen hastaneye gittim 6 asker bi mahkumun koluna girmis plastk cerraha getirdiler mahkumu hmen sen aklıma geldin kızz :23: bi acıdım ki mahkuma melül melül bakıyodu utanıp kafasını eğiyodu cok üzüldüm ya askerler koluna girmis çekiştire çekiştire içeri soktular ağızlarına bi tane patlatasım geldi o da insan evladı niye çekiştiriyosunuz yaa:99:

ahahah onlar sevk jandarmasıdır canım benimki inş olmaz onlardan korkuyorum ben yaa hem benimki duygusal kız çekiştirmez asla güzel güzel davranır :1:

canım geçmiş olsun bizdede oldu hemen her askerde oluyo ateşlenmişti benmkide arkadaşları farketmese havale geçiricekti.. hava değişiminden oluyo sende üzülüyosun tabi ama revirde ilaç falan yapılır toparlar bikaç güne..

sağol canım ben hiç bilmem onun böyle hasta olduğunu böyle çok üzüldüm 2 gün dinlenme vermişler inşallah toparlar ateşi 40 a çıkmış korktm bende

anladım canım aynen cebe çok fazla gidiyor biz bolbol kart aldık ama şuan bitmesin diye ben dönüyorum ona akşam evden veya annemin cebinden :1:
Bir şekilde halledersiniz canım benim sıkma canını zaten 1 haftaya yanındaaa

aynen cebe çok gidiyo ben buraya para ödeyeceğime sna yükleteym bol konuşalım demişti ondan o bayadır almadı kart yoksada aynen kardeşimden annemden idare edicem.. hiç olmadı kart alır.

aynen 9 gün kaldı gelmesinee içim içime sığmıyo..:16:

benimkide acemide hergün igne vurunuyodu cok hastaydı ustaya gectiğindede hasta oldu hastaneye gitti ama ypacak birsey yok canım zor sartlardalar bizim gibi sıcacık evde oturamıyolar:50:

ateşi çok yüksek inşallah düşer de sağol canım..bu arada barıştığınıza sevindim bi söz var o geldi aklıma Allah sevenleri ayırmazmış araya kul girmedikten sonra sizde 3 .şahısları almayın aranıza bireysel sorununuz yokken başkaları için ilişkinizi yıpratmayın

aynen cebe çok gidiyo ben buraya para ödeyeceğime sna yükleteym bol konuşalım demişti ondan o bayadır almadı kart yoksada aynen kardeşimden annemden idare edicem.. hiç olmadı kart alır.

aynen 9 gün kaldı gelmesinee içim içime sığmıyo..:16:

aynen canım bende öyle yapıyorum :1:
Ohhohh az kaldı azzzz :52:

sağol canım ben hiç bilmem onun böyle hasta olduğunu böyle çok üzüldüm 2 gün dinlenme vermişler inşallah toparlar ateşi 40 a çıkmış korktm bende

anlıyorum cnm ya merak etme toparlamazsada uzatrlar iznini.. beslenmeleri düzgün değil spor yapıyolar terliyolar yoruluyolar dinlenemiyolar yani normal hasta olmaları malesef:ssz:

ahahah onlar sevk jandarmasıdır canım benimki inş olmaz onlardan korkuyorum ben yaa hem benimki duygusal kız çekiştirmez asla güzel güzel davranır :1:
Bilmiyorumda canım cok üzüldüm kıızz öyle çekiştirerek doktorun yanına sokmalarına mahkumda kücük 18 19 yasında kısacık bisey :14:seninki sadece nöbet mi tutcak orda canım
ateşi çok yüksek inşallah düşer de sağol canım..bu arada barıştığınıza sevindim bi söz var o geldi aklıma Allah sevenleri ayırmazmış araya kul girmedikten sonra sizde 3 .şahısları almayın aranıza bireysel sorununuz yokken başkaları için ilişkinizi yıpratmayın
İlac alsın canım revirden hergün içsin ilaclarını, sagol canım biz biraz iletisimsizlik yasıyoruz sanırım uzaklık ilişkileri ikimize görede degil ben bunu anladım dipdibeyken böyle kavgalarımız olmazdı:ssz:

ay rüyalarıma giriyo artık o gelemiyoda ben gidiyorum garip garip rüyalar..:9:geçen günde hamile gördüm kendimi.. bi önceki gnde biz sözleniyoruz ama askeriyede komutan kesiyo yüzüün kurdelesinii:9::9:

ayyy gizem senin ayarların gitmiş kuzum ya hamilemi gördünnn :1:
sözleniyosunuuz komutan kesiyo haa :1: Bilinçaltı bu olsa gerek :1:
devrelerimiz yandıııııı :27:

Bilmiyorumda canım cok üzüldüm kıızz öyle çekiştirerek doktorun yanına sokmalarına mahkumda kücük 18 19 yasında kısacık bisey :14:seninki sadece nöbet mi tutcak orda canım

:[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR]

daha beLLi değil kuzummm ya cezaevine geçince belli olur o nçbetler 8 saat falan ama bakalım

ayyy gizem senin ayarların gitmiş kuzum ya hamilemi gördünnn :1:
sözleniyosunuuz komutan kesiyo haa :1: Bilinçaltı bu olsa gerek :1:
devrelerimiz yandıııııı :27:

aynen ya varya daha ayrıntılara girsem koparsın :1:

bilinç altımıza nasıl işliyosa artıkk bu gece ne görcem bakalım rüyamda:1:

asıl 24 ü gecesi bana uyku yokcihanda uyumam bende kısımda kalırım konuşuruz dedi..

eda hangi gün geçicekti cezaevine ..

aynen ya varya daha ayrıntılara girsem koparsın :1:

bilinç altımıza nasıl işliyosa artıkk bu gece ne görcem bakalım rüyamda:1:

asıl 24 ü gecesi bana uyku yokcihanda uyumam bende kısımda kalırım konuşuruz dedi..

eda hangi gün geçicekti cezaevine ..

Bende saçma şeyler görüyrum gizem ya :1:

Ya tam beli dğeil canım geçip geçmiyeceğpi inşallah insafa gelirlerde yazıcı kalır il jandarmada ama cezaevinde az asker varmış asker lazımmış ebuda eğitimli geçicek büyük ihtimal haftaya çarşamba perşembe geçer sanırım daha bellii değil tam :26:

Tabii uyuyamassınnn :1:

Bende saçma şeyler görüyrum gizem ya :1:

Ya tam beli dğeil canım geçip geçmiyeceğpi inşallah insafa gelirlerde yazıcı kalır il jandarmada ama cezaevinde az asker varmış asker lazımmış ebuda eğitimli geçicek büyük ihtimal haftaya çarşamba perşembe geçer sanırım daha bellii değil tam :26:

Tabii uyuyamassınnn :1:

noluyor ki bize :1:
hımm anladım canım perşembeye belli olcak yani neyse az kaldı..umarım kalır ya. sevdi çnkü hazır orayı vede yazıcı olcak yani..
razıyım o gün uyumamaya:1:

benim asker, koruma seçmelerine katılmıştı 20 kişi seçmişler o da içlerindeymiş eğer olursa ankarada olcakmış bodyguardlık gibi bişeymiş iyi mi kötü mü bilmiyorum daha belli değil sonuçlar

noluyor ki bize :1:
hımm anladım canım perşembeye belli olcak yani neyse az kaldı..umarım kalır ya. sevdi çnkü hazır orayı vede yazıcı olcak yani..
razıyım o gün uyumamaya:1:

tam belli değil işte belirsiz puffff
sevmiş-Tİ dün işte alışamadığını söyledi hep diyorum ya doğu olsaydı ama yokyokyok alışır umarım Artvine alışamadı sanırım...Ya dışarda eğitim yapıyorlarmış tamam mı mesela çok soğuk oluyıomuş komutanlar bunlar hasta olmasın diye içeri sokuyomuş çok iyi bir yer ama hep Dağmış beyefendi alışamadı tam komedi ya...Tabii bilmiyoruz anlayamayız hiç bir zaman onların çektikleri zorlukları aam ortağız onlara...

Aynen canım o gün gelsinde dimi :1:

benim asker, koruma seçmelerine katılmıştı 20 kişi seçmişler o da içlerindeymiş eğer olursa ankarada olcakmış bodyguardlık gibi bişeymiş iyi mi kötü mü bilmiyorum daha belli değil sonuçlar

canım o hem iyi hem kötü .güvende olur yemesi içmesi iyi oluyo telefon kullanmak rahat oluyomuş onlarda bi paşanın falan koruması oluyolar ve sanırım kamuflaj giymiyolar takım elbise giyebilir.kötü yanıysa saate bakmaksızın adam nerdeyse oda orda oluyo ..benmkide paşa şoförü olcaktı ordan biliyorum.

Back
X