of canım of konuşamayınca insan kötü oluyor ya ...
senin adına sevindim zaman geçer cnm ne güzel binmde bir ton projelerim var bitirme projem tez tarzında bilirisin öyle zaman geçiricem...
inş geçer inş canım seninkide eskisi gbi konuşursunuz bol bol bıkarlar ordaki askerler yinemi gizem arıyo derler
aynen konuşamamk çok etkiliyor ..
ya ama sınavlar zaman geçirsede canımız sıkkın ondan mı bilmiyorum hiç ders çalışma moduna giremiyorum konsantre olamyırum yani.. senin tezlerde nasıl olcak bakalımm:26:
ya geçsin çnkü o sabah yatıyo ben kalkıyorum.. o kalkıyo ben yatıyorum gibi bir durum oluyo

geçsinde yine telefonları susturmayayım gizem diye açıyolardı ya telefonu off off
 .. günde çok kez konuşunca 3-5 dk hem zaman geçiyo hemde sıkılmıyosun hemde dk lar bitmiyo
.. günde çok kez konuşunca 3-5 dk hem zaman geçiyo hemde sıkılmıyosun hemde dk lar bitmiyo şimdi akşama kadar konuşmayınca akşam uzun konuşma gereği duyuyosun dk sıkıntısı olcak bu ay..
 şimdi akşama kadar konuşmayınca akşam uzun konuşma gereği duyuyosun dk sıkıntısı olcak bu ay..

askerim bugün geldi bana süpriz yaptı öss sınavına girecek o yüzden izin vermişler p.tesiye kadar burda. tunceli ovacıkta askerlik yapıyor tatlım 92/4 yareniyim bende
 askerim bugün geldi bana süpriz yaptı öss sınavına girecek o yüzden izin vermişler p.tesiye kadar burda. tunceli ovacıkta askerlik yapıyor tatlım 92/4 yareniyim bende