kızlarrrr evde olduğumu için çok sık giremiyorum memlektimin havasını soluyorum bol bol geziyorummmmsalı gecesi dönüyorum ama
siz nasılsınız bakalım??
sinemcimmm okudum canım ve seni çok iyi anlıyorum. bildiğim kadarıyla ömer hiç çatışmadı ama çok yakınndaki karakolda çatışma olmuştu ve onun korkusu bile yetmiişti.şimdi ne haldesindir kimbilir ama canım dua yapmaya devam et tek çaremiz o zaten..sen içini ferah tut canım..
kızlarrrrrrr bu arada ben ömere kargo göndrmişitm doğum günü için (25 nisan doğum günü) ama tahminimden önce gitmiş dün aldı..çok sevindi bitanem..bugünde ailesinin yanına gittim onlarada söylemiş onlarda çok mutlu olmuşlar![]()
Yok tatlım tabiki yaşayan bilir sizin işiniz cok çok daha zor. Kaygınız daha cok . Biliyorum cnm benim dursun şu silahlar.. kimsenin cani daha fazla yanmasın ya :/
Cnm ne göndermstn ne güzel sevinmiş askerin de :)bnmde bilgisayar internete girmiyo telfondan yazıyorum..
O haberi bnde izledim ve nasil sinir oldun anlatamammm . . Ya uyutmaya çalışıyorlar resmen insanlari. .
tmm dogru belki sehit olmuyor suan oyle aman allah korusun hicbi zaman olmasin.ama sehit olmasada olabilir diye bi gercek var bu korkuyla yasamakta cok fena!!bir an once bsyler yapilmasi lazimmm!!!