hoşbulduk cnm evet ya telefondan aşırı şarj yiyo
çok şanslı direk diyo aşkım napıyım orda yada arkadaşlarından birine bile bişey olsa ne yapalım diye soruyorlar
canım benim ya hatırlıyorum tabi ve seni çok iyi anlıyorum.. ya ama biliyorum seni bilerek söylemiyosun aslında o ağzından kaçanları yada bence bizimkiler çok hassaslar ya .. alınmamaları gereken seylerin bile bence bazen üzerinde duruyorlar çnkü yani boşbğaz da deiliz ya.. ama bu gerçekten büyk bir sorun oluyo ve artık devamlı uyarmaktan bıktılar bence tatlım.. doldular patlıyorlar hele şuan ağzımızdan cımbızla çekiyorlar sanki lafı .. ya vede hep suçlu oluyoruz sonradan da söylediğimize pişman oluyoruz. ama bu sorunlar nasıl aşılcak nasıl aşıcaz bilmiyorum :26:
ama işte tepki göstermektende bıkıyorlar eskisi gibi abartılı değil cihanında tepkileri .. daha çok bıkkın gibi oluyoo..
inş. düzelirsiniz tatlım hatta eminim düzeliceksinizde ama işte.. insan suçlu hissediyo![]()
aynen cnm cemde bıkkın kırgın artık inanmıyo laf söylemeden br şey yapabileceğime bktı bezdi of.....aynen bilerek yapmıorum çok hassaslar ya bnmki öle seninkide öyleymiş bksana
aynen çok kötüyüm birde o ordayken her şey güzelken...aramız mahvoldu...