• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

dedim canım dedim şebeklik yaptım şu halimle..zaten iyi ki varsın diyor yoksa hiç çekilmezdi falan dedi şimdi yatıcak artık yarın daha olumlu olur inşallah..bende hak veriyorum canım 6 aydır hiç bir yere gitmiyor düşün ya da giderse kesin bi olay oluyor oraya gidiyorlar..yapıcakları bir şey yok :31: işte bende elimden geldiğince moral vermeye çalıştım hep yanındayım falan dedim biraz iyi oldu şükür

iyi yapmışsn cnm oda haklı yanii...
az kaldı az mehtabaaaa:46:

bir kere kestirince cesaret ediosn cnm bu bnm 3 oldu 3 kere belime falan geldi 3 kee kestrdm :1:

hahah iyimiş cnm vakit geçer sanada muhabbet sohbet

iyiyim bu arada ben cnm aynı işte aramız düzeldi şükür ama daha iyi edicem tabii

ben sanırım bikez gözümü karartıcam kestircem oda düğünümden sonra olur :10:
çnkü düğünümden snra saçımı boyatmak istemiyorum bidaha beyazlarım çıkana kadar kestircem de kendi doğal halime bırakıcam bakımlı olcam parlıcak saçım :32:
geçio canım ya sağolsun :1: cezalı okey oynarız belki ilerleyen saatlerde :51:
sevindim bebişim iyi olmasına :nazar:

ben sanırım bikez gözümü karartıcam kestircem oda düğünümden sonra olur :10:
çnkü düğünümden snra saçımı boyatmak istemiyorum bidaha beyazlarım çıkana kadar kestircem de kendi doğal halime bırakıcam bakımlı olcam parlıcak saçım :32:
geçio canım ya sağolsun :1: cezalı okey oynarız belki ilerleyen saatlerde :51:
sevindim bebişim iyi olmasına :nazar:

düğünümde kesin uzun olmalı ama yaa :1:
yani cnm doğallık en iyisi bende boyamadım hiç bir kez köpük boya yapmıştım oda kendi rengimdi belli olmadı zaten...
aynen cnm iyi şükür sizin nasıl aranız

tamam tamam edacım sen ağlama bak birinin teselli vermesi gerekiyor :34:
sinemcim neden böyle oldu bende anlamadım zaten tatlım yaa akşam üzeri ne güzeldi ama işte benimde dengem bozuldu resmen..ahh ahh o dualar hiç eksik olmuyor ki tatlımm

tamam kızlarr hemen topluyorum kendimi

hiçbişi olmaz bebeğim allahın izniyle kısmetse 1 ay sonra benimkide gelcek izne böyle teselli ediyorum bende kendimi :31:

heh şöyle yavrum topla bakım bak askerinde kötyümüş moral vermen lazım..
benim psikolojimi düşünün bu saatte patates kızartması yiyyorum artık siz düşünün :1:
ceren olsa şimdi edsaaa napıosun verdiğin kiloları alıcaksın yemee der
bak onuda özledim
kimse uğramıyor eskisi gibi hııııhhhh

iyi yapmışsn cnm oda haklı yanii...
az kaldı az mehtabaaaa:46:

edaaaa tamam yeme demiycem ama çok yeme canımmm yaaa :34:
ayy evet yaa kimseler yokk amaaaa bi gülşen gördüm aşağıda sankiiiiiii GÜLŞENNNNNNN ses verrr :3:
tek teselli o diyorduma ama bugün o bile işe yaramadı :1: Allahım 3 haziranı sağ salim bi geleydik ii olacaktı

edaaaa tamam yeme demiycem ama çok yeme canımmm yaaa :34:
ayy evet yaa kimseler yokk amaaaa bi gülşen gördüm aşağıda sankiiiiiii GÜLŞENNNNNNN ses verrr :3:
tek teselli o diyorduma ama bugün o bile işe yaramadı :1: Allahım 3 haziranı sağ salim bi geleydik ii olacaktı

az yedm az :1:
aynen bende gördüm Gülşenn ses ver kızz
yarar işe yarar 3 haziran dediğin nedir yaa ne güzellll :(

KISA DÖNEMLERE UYUZ OLUYORMMM BEN!!!!!!
valla yırtınıyorlar ayyy çok özledim ayy şöyle böyle altı üstü 155 gün beklicen anacım ne yırtınıon kuzenimde şuan askerde kısa dönem yen gitti nisanda eylülde gelcekk yaaa:47:
Allahm uyuz oluyorummm
aynen cnm söz nişanlarımızdada beraberiz inşş fikir alışverişleri falan

benide çıldırtıyor kısa dönemlerrrr!!! :47:
he valla 155 gün nedir ki :50:
evet canım iletişimi hiç koparmayalım..hatta uyarsa düğünlerimizede gidelim :46:

evet canım iletişimi hiç koparmayalım..hatta uyarsa düğünlerimizede gidelim :46:

aynen uyuz oluyorum evlilere her türlü zor ama yani 155 gün geçer...!
aynn cnm koparmayızda hepimiz farklı şehirlerdeyz şaka gibi ben ilk girdiğimde istanbul çok olur die bekliodm bir gülşen bir ben istanbuldayız

ohh afiyet olsun canımmm :34:
yakın gibi geliyor kulağa dimi edacım ama benim gözümde büyüyor şu aralar

sağol tatlımm:56:
dedğim gbii mehtap sıkıştırıyor seniii ve ömeride bence ondan daralmıştır

düğünümde kesin uzun olmalı ama yaa :1:
yani cnm doğallık en iyisi bende boyamadım hiç bir kez köpük boya yapmıştım oda kendi rengimdi belli olmadı zaten...
aynen cnm iyi şükür sizin nasıl aranız

iyi bizimde aramız canım çok şükür :nazar::nazar::nazar:
bende ilk boyamı 20 yaşında yaptım canım 3 yıl önce..doğal saçım açık kumral, şimdikide karamel..kendi saçımdan bikaç ton açık sadece..ama doğallık en güzeli ya (yinede kıyamıyorum koyulaştırmaya saçımı beğeniorum bu rengi:1:)

kızlar şimdi hesapladımda 182 gün olmuş ya biz görüşmeyeli :31:
amaaa 35 ı düşünüp üzülmemeliyim dimi ama :1:

iyi bizimde aramız canım çok şükür :nazar::nazar::nazar:
bende ilk boyamı 20 yaşında yaptım canım 3 yıl önce..doğal saçım açık kumral, şimdikide karamel..kendi saçımdan bikaç ton açık sadece..ama doğallık en güzeli ya (yinede kıyamıyorum koyulaştırmaya saçımı beğeniorum bu rengi:1:)

fotolardan gördüm cnm güzel rengi
aranızın iyi olmasınada sevindm cnm maş
aynen doğallık en güzeli hemde kuaföre git dip boya şu bu derdi yokkk:9:

yavrum çok olmuş ama aynen üzülme az kaldıda
siz kaç aydır görüşmemiş olucaksınız canım çok fazla geldi
bizim bile 6 ay olcak geldiğinde tam görüşmeyeli...
sizin 8 falan varmı :S

aynn cnm koparmayızda hepimiz farklı şehirlerdeyz şaka gibi ben ilk girdiğimde istanbul çok olur die bekliodm bir gülşen bir ben istanbuldayız

her bölgeden varız canım :1: hepimizin düğününe gidersek ooo memleket görcez bol bol :46:
özel ayrı bi masa olmalı bize kk adını ayırtılmalı düğünde :52:
ben bi memleketlimi buldum sena adında oda bi girdi bi topiğe sonra yok oldu 93/1 yareni o

kız çok olmuş ya siz görüşmeyeli :26:
olsun bebeğim sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun da sonsuza dek birlikte olcaksınız inşallah..:24:

her bölgeden varız canım :1: hepimizin düğününe gidersek ooo memleket görcez bol bol :46:
özel ayrı bi masa olmalı bize kk adını ayırtılmalı düğünde :52:
ben bi memleketlimi buldum sena adında oda bi girdi bi topiğe sonra yok oldu 93/1 yareni o

aynen canım varız valla :1:
bende tokatlıyım hiç gitmesemde görmesemde kimlikte yazıyor yani :1: cerende burda tokatta memleketli olarak o var benimde :1:

evet bebeğiiiim :1: ama sınav 15-16 haziran ve 22-23 haziran canım o tarihlerde gelcek benimki..

ayy kızlar ne güzel olur ama birbirimizin düğnlerinde olsak yanlarımızda askerlerimiz kolumuza takıp geliriz :1: sonçda bizde asker yarenleri olarak birbirimizdeki yerimz ayrı dimi amaa :16:
ankaradada kimse yok yaa amaaa edaaaa ömerle yapıcaklarımız arasında istanbula gitmek var ilk fırsatta belki o zaman buluşuruz falan :8:
birde ömerin yakın arkadaşıymış sanırım antalyadaymış askerlik bittikden sonra birlikte gideriz diyor ee ben ankaradayken tabii :1::1: o zamnda gizemle tanışırım diye içimden geçirmiştim :9:
ahh ahh bir an önce gelsede herkes kurutlsa dimi ama..
anladım sinemcim ama olsun geliyor mu geliyor dimi ama :16:

fotolardan gördüm cnm güzel rengi
aranızın iyi olmasınada sevindm cnm maş
aynen doğallık en güzeli hemde kuaföre git dip boya şu bu derdi yokkk:9:

merci canım :54:
maşallah maşallah canım hepimizi allah nazarlardan saklasın..:49:
valla ya saçının yıpranmasına mı yanasın giden parana mı :1:

Back
X