Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm yoğunsun yani..ama özledik be gülşencim bir gün pazar falan gün yapalım toplanalım yahu topicte
sağol cnm bende daha çok beğendim bunu![]()
Bende sizi özledim canım
Olur canım yapalım gün toplaşalım![]()
Günaydınn kızlarrr.. :)
Cerencim aynen cnm ama ayın 19 unda 6 aylık oluoruz sanırım süls tarihinde yani 6 ay doluo vay be...
Bugün arkdşm gelio proje ödevimizi yapıcaz kızlar şimdi mutfağa giriyorum elmalı turta yapıcammm
öpüyprum szileri akşam girerimm![]()
gunaydın kızlarr
Yeni bi ay Mayıs ayına girdik cok sükür içime huzur doldu birden 6 aylık asker oluyoruz eda&sinem![]()
gunaydın kızlarr
Yeni bi ay Mayıs ayına girdik cok sükür içime huzur doldu birden 6 aylık asker oluyoruz eda&sinem![]()
eveet 7. aydan gün alıyoruz way beegit bakalım ama geldiğinde elmalı turta tarifini banada vericeksin sözmüü
![]()
gunaydın kızlarr
Günaydınn kızlarrr.. :)
Cerencim aynen cnm ama ayın 19 unda 6 aylık oluoruz sanırım süls tarihinde yani 6 ay doluo vay be...
Bugün arkdşm gelio proje ödevimizi yapıcaz kızlar şimdi mutfağa giriyorum elmalı turta yapıcammm
öpüyprum szileri akşam girerimm![]()
keyy kızçelerr.. ben geldim tatil sezonunu açtım sizlere.. denize girmem diyordum ama o kadar sıcaktı ki dayanamadım.
gece bilee girdim çok güzeldi.
nasılsınız ne var ne yok. keyifler yerindedir umarım
özledim sizi. cerenle de bi denk gelemedik ne zamandır..
bugun 1 mayıss 6. ayı doldurucaz 20 gün sonraa :)
ahh çok mutluyumm. ama çok özledim yaa..
ya kızlar benim şafak geçen günde 10 ay 2 gün yazıyordu hatta 2 gün yazısı bile beni mutlu ediyor 9aya düşcem diyordum neden hala aynı yazıyor :44:
allah allah zaman sadece bana geçmiyor demekki durdu sanırım yaşam:44:
keyy kızçelerr.. ben geldim tatil sezonunu açtım sizlere.. denize girmem diyordum ama o kadar sıcaktı ki dayanamadım.
ya kızlar benim şafak geçen günde 10 ay 2 gün yazıyordu hatta 2 gün yazısı bile beni mutlu ediyor 9aya düşcem diyordum neden hala aynı yazıyor :44:
allah allah zaman sadece bana geçmiyor demekki durdu sanırım yaşam:44: