• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Geldimmm kızlarr
Gizemcim bendede babet hastalığı var her sene mutlaka 5-6 çift alırım yani tutku bnm için :1:
yok tatlım vurmuo ben görünmez ince çorapla giyiyorum bazı modeller vuruo tabiide arkasını dövdüttürüorum sert babetlern olmuo bişey alıştı ayağım :1:

Bu arada caddeden konvoy geçtiiii asker konvoyu 93/2 ler..

Geldimmm kızlarr
Gizemcim bendede babet hastalığı var her sene mutlaka 5-6 çift alırım yani tutku bnm için :1:
yok tatlım vurmuo ben görünmez ince çorapla giyiyorum bazı modeller vuruo tabiide arkasını dövdüttürüorum sert babetlern olmuo bişey alıştı ayağım :1:

hoşgeldin cannım..

oo yılda 5-6 ysa gerçek bir tutku.. ben çorap sevmyorum yazın ya onu geçtm vurdurtsamda acıyo eda benm ayaklarda bi problem var heralde:1:

güle güle gitsinler .. başlamadan bitmyo.. hem muhtemelen 15 ay yapmıcaklar avantajları var :26:

bebegim cagatay tablet aldiya bana gercektende bilgisayar hissi vermio mesela foruma onla girip on saat ugrasicagima telefondan giriom ben daha kolayima gelio

uykusuz güzel naber:1:

telefon aşırı kolay geliyo banada ama mesela sohbetin içine giremiyosun :1: okuma açısından güzel::9:

aa ama yok sinemcim bakmaz kimseye bakamaz :1: hani gözlemliyorum yavrum valla bakmıyo ya yerim onu beeennn :16:
ben yokken bakıyosada vicdanına kalmış (ama zannetmiyorum)

ya ister istemez insanın yapası gelmyo mesela ben geçen yaz düşün ailemle hiç denzie gitmedm hep cihanla.. benm içinde garip olcak. ama antalyalı olupta bembeyaz kalmak daha gaarip oluyo :1:

benecede canm :9::9:
bakamazlarda tabi cnm oyarız adamı :37::40:
aynen yavrum vicdana kalmış bişey.. ama yapmazlar sanmıyorum
benimde hiç içimden bişi yapasım gelmiyor.haziranda gelcek kısmetse izne o zmn gideriz onunla denize havuza vs.
hatta istanbulda aquadolphin diye biyer var bahçeşehirde bizim favori yerimiz kısmetse oraya gtcez geçen yazda gidememiştik.. bide istanbulda yine yeni vialand die hem avm hemde lunapark gibi biyer açılcak o gelene kdr oraya gtcez inşallah!! :46:
gelsin yeterki bi önce hayırlısıyla..

hoşgeldin cannım..

oo yılda 5-6 ysa gerçek bir tutku.. ben çorap sevmyorum yazın ya onu geçtm vurdurtsamda acıyo eda benm ayaklarda bi problem var heralde:1:

güle güle gitsinler .. başlamadan bitmyo.. hem muhtemelen 15 ay yapmıcaklar avantajları var :26:

aynen cnm şuan rahat 20-25 çift vardır ama eskiyenleride atmıom ha manyaklık duruo ayakkabılıkta :1:
olabilir cnm kimi ayakta sorun olabiliooo
aynen aynen başlamak bitirmenin yarısıy MIŞ :1:

Geldimmm kızlarr

bizimde az önce geçti cnm yazdım hatta burayada :1:
asker düğünü varmış bu gece oraya gidiyorlardı.. bi garip oldum ya tüylerim diken diken oldu..

benecede canm :9::9:
bakamazlarda tabi cnm oyarız adamı :37::40:
aynen yavrum vicdana kalmış bişey.. ama yapmazlar sanmıyorum
benimde hiç içimden bişi yapasım gelmiyor.haziranda gelcek kısmetse izne o zmn gideriz onunla denize havuza vs.
hatta istanbulda aquadolphin diye biyer var bahçeşehirde bizim favori yerimiz kısmetse oraya gtcez geçen yazda gidememiştik.. bide istanbulda yine yeni vialand die hem avm hemde lunapark gibi biyer açılcak o gelene kdr oraya gtcez inşallah!! :46:
gelsin yeterki bi önce hayırlısıyla..

bencede yapmazlar tatlım ben eminim cihandan :16:
evet cnm haziranda gidersiniz..bilmiyrm cnm hiç istanbulu ama gidin tabi ya izinleri iyi değerlendrmek lazım..

bizimde ağustos izin hergün denizde oluruz bizim eve deniz 10 dk arabayla :1:

aynen cnm şuan rahat 20-25 çift vardır ama eskiyenleride atmıom ha manyaklık duruo ayakkabılıkta :1:
olabilir cnm kimi ayakta sorun olabiliooo
aynen aynen başlamak bitirmenin yarısıy MIŞ :1:

cnm ayağım kemikli böyle ince muhtemelen ondan arkadaki kemik çıkıntı biraz :1:

o bendede varr atamıyorumm vee bi sürü birikiyo herşey kardeşim çıldırıyor hangi dolabı açsam ablamın ayakkabısı diye :1: ama kıyamıyo insan yaaa:9:

evet cnm haziranda gidersiniz..bilmiyrm cnm hiç istanbulu ama gidin tabi ya izinleri iyi değerlendrmek lazım..

o bendede varr atamıyorumm vee bi sürü birikiyo herşey kardeşim çıldırıyor hangi dolabı açsam ablamın ayakkabısı diye :1: ama kıyamıyo insan yaaa:9:

olabilir tatlım ayak yapısıyla ilgili bende atamıyorum ya :1:

Kızlar sabah 6 da kalkcammm hala burdayım haaa:52:

uykusuz güzel naber:1:

telefon aşırı kolay geliyo banada ama mesela sohbetin içine giremiyosun :1: okuma açısından güzel::9:

iyiyim bebegim yaaa senden naber bendede bu sene topuklu ayakkabi hastaligi basladi iki gundurde disari cikiyorum ayagimi ole bi vurmuski ayakkabi ayaklarim icler acisi durumda :1: ben lacoste kinetix babetleri felan cok begeniyorum

olabilir tatlım ayak yapısıyla ilgili bende atamıyorum ya :1:

Kızlar sabah 6 da kalkcammm hala burdayım haaa:52:

şimdi şöyle bişey var şimdide uyusan 2 saat sonrada yataktan kalkmak senin için eziyet olucak o açıdan boşveeeerrr:1:

geçen gün gece 3 buçukta uyudum ve saat 7de kalktıum staj vardı :1:1::9:

Son düzenleme:

aynen cnm en güzel şekilde değerlendirmek lazım..
haziranda gelip gittikten snra bdaha ne zmn gelcek belli değil eylül ekimde de gelebilir o yüzden haziranda deniz havuz oldu oldu bdaha seneye kısmetse..:50:
of mayıs çabucak geçse bari... :50:

iyiyim bebegim yaaa senden naber bendede bu sene topuklu ayakkabi hastaligi basladi iki gundurde disari cikiyorum ayagimi ole bi vurmuski ayakkabi ayaklarim icler acisi durumda :1: ben lacoste kinetix babetleri felan cok begeniyorum

hadi ya bide varya o vurduktan sonra ayağın arkasında bi süre iz kalıyo ya iğrenç... sinr ediyo:1:

evet o babetler rahat oluyo.. hasta sonu step by stepten bi topuklu aldım ama dolgu.. bilekten bağlı o vurmaz ayağı ..

yazın en rahat sandaletler :1: taşlısıda var normalide her türlü tarza oluyo yani..

ooo kocaman bir MAŞALLAH!! o zaman size canım :nazar::nazar::nazar:
ne güzel ya darısı başımıza :1:

sağol cnmm bnm
amin sizede güzellikler versin kat kat Allahım

şimdi şöyle bişey var şimdide uyusan 2 saat sonrada yataktan kalkmak senin için eziyet olucak o açıdan boşveeeerrr:1:

geçen gün gece 3 buçukta uyudum ve saat 7de kalktıum staj vardı :1:1::9:
evet her türlü eziyette bu sabahta benimkinin teliyle ıuyandım 7 bçkta uyancaktm okul için 6 da nöbette arıo dünden konuşmuştuk gerçide sabahta 6-9 nöbeti var ara aşkım dedim 1 saat erken kalkıyorum normalden :1: yarında 6 da kalkarım :1:
dersim ge.ç olsa kalkmamda erken zatenn :1:

Son düzenleme:
Back
X