• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anamm sizinkide fenaymış yne 3*5 dk ii biz saatlerce konuşuyoruz bazen susuyoruz :1: kulede tel çalıo arkadaşları arıo diğer kuleden nizamiyeden napıosn diollar akşam nçöbetlerinde onlarda sıkılıolarya dio teldeym artık adamlar dio ne bu her dk teldesn :1:

aynen aynen çookkk çekicii:14:

bebeğim bizde uzun konuşmamızı 12 gibi ben ayıkken yapıyoruz ama günlük 1 saat tabi max.. :1: sonra o gece 3-5 dk olanlar bi sesini duyayım amaçlı :1:

ya arkadaşları di yodur tabi :1: aşka bak bee diye :1:

bende sabah akşam arıyorum ya sabah 7de aramıştm geçende onun olduğu yerde ustalarda olyo yani klimacı ustalar falan cihan sana tyelefon olum bu ne aşk sabahın köründe bile arıyo kız seni demiş. bi hoşuna gtmiş bizimkinnde sorma :1:
şanslılar yapcak bişey yok :1:

ya gülşen yapılır mı ama bu ...ne istiyosun mesela tatlım .tbiki kmse aynı anda bir çok şey yapamaz ama elinden geleni yapar senin için bunu unutma ve mutlu ol böyle düşünerek...mutlu olmam mı dedin bitsin mi dedin :s iyimisin sen askerdeki adama yapılırmı bebeğim bu ben ceme yapsam desem mutlu olamam valla çokama çok fena olur hayatta kaldıramaz..der yani mutlu olamıycaksan aşk sevgi değilmi önemli olan die..merak etme açar tatlım telinide yapma böyle ya...

edacim ask sevgi cok onemli ama belli bi saatten sonra gercekten bu kadar emek verdim bekledim hersey istedigim gibi olsun diyosun

dayanadım yine aradım napim ya :ssz:
yavrum benim yine nöbetteymiş 9-11 ee bana haberci oldum nöbet olmuyor habercilere demişti..ama daha yeni ondan mı acaba..
arar o beni birazdan :16:

ya gülşen yapılır mı ama bu ...ne istiyosun mesela tatlım .tbiki kmse aynı anda bir çok şey yapamaz ama elinden geleni yapar senin için bunu unutma ve mutlu ol böyle düşünerek...mutlu olmam mı dedin bitsin mi dedin :s iyimisin sen askerdeki adama yapılırmı bebeğim bu ben ceme yapsam desem mutlu olamam valla çokama çok fena olur hayatta kaldıramaz..der yani mutlu olamıycaksan aşk sevgi değilmi önemli olan die..merak etme açar tatlım telinide yapma böyle ya...

edacim ask sevgi cok onemli ama belli bi saatten sonra gercekten bu kadar emek verdim bekledim hersey istedigim gibi olsun diyosun

bebeğim bizde uzun konuşmamızı 12 gibi ben ayıkken yapıyoruz ama günlük 1 saat tabi max.. :1: sonra o gece 3-5 dk olanlar bi sesini duyayım amaçlı :1:

ya arkadaşları di yodur tabi :1: aşka bak bee diye :1:

bende sabah akşam arıyorum ya sabah 7de aramıştm geçende onun olduğu yerde ustalarda olyo yani klimacı ustalar falan cihan sana tyelefon olum bu ne aşk sabahın köründe bile arıyo kız seni demiş. bi hoşuna gtmiş bizimkinnde sorma :1:
şanslılar yapcak bişey yok :1:

hahah vay be öyle diyorlarsa tabi cihan hemenn gururlanmıştır seninle hıh demiştir sizin yokkiii :1: tabi dememiştir de :1: içinden geçirmiştir :1:
kesinlikle çok sanslılar..

bebeğim biliyorum gelecek kaygısı hepimiz taşıyoruz...bnmde ilişkim 4 buçuk yıllık gülşenlerin yarısı kadar daha ama şuan sırası değil ki...eminim hepimizin sevgilileri nişanlıları en iyisi için uğraşıcaklar gelince...yaşımız daha genç yapılır gülşah. hiç bişey omasa bile mac 2 seneye hallolur her şey yani...

hahah vay be öyle diyorlarsa tabi cihan hemenn gururlanmıştır seninle hıh demiştir sizin yokkiii :1: tabi dememiştir de :1: içinden geçirmiştir :1:
kesinlikle çok sanslılar..

sorma canım ya dememiş tabide içinden kesin geçmiştr:1:

ama mesela ilginç hani bi arkadaşı var aynı devre nişanlı ve 2 güne bir konuşuyolarmış nişanlısıyla .. cihanada olum ne konuşuyosunzki bu kadar diyomuş . çok ilginç geldi bana.. ben konuşcaklarım bitmezki onla. sırf dk yüzünden kapatyoruz biz..

dayanadım yine aradım napim ya :ssz:
yavrum benim yine nöbetteymiş 9-11 ee bana haberci oldum nöbet olmuyor habercilere demişti..ama daha yeni ondan mı acaba..
arar o beni birazdan :16:

Bizimkiler nöbetten çekio sinemcim yaaa.
haber almana sevindim cnm arar nöbet bitincee:46:

gülşeeen yavrum çok üzüldüm durumunuza :50:
canım sakin ol biraz deme öyle şeyler lütfen kaldıramayabilir yani asker neticede baskı altında en büyük destekçisi sensin onun orda..
gerçi aranızda geçenleri bilmiyorum ama..anlatırsan biliriz tabi ona göre yorum yaparız..

sorma canım ya dememiş tabide içinden kesin geçmiştr:1:

ama mesela ilginç hani bi arkadaşı var aynı devre nişanlı ve 2 güne bir konuşuyolarmış nişanlısıyla .. cihanada olum ne konuşuyosunzki bu kadar diyomuş . çok ilginç geldi bana.. ben konuşcaklarım bitmezki onla. sırf dk yüzünden kapatyoruz biz..

İşte canm herkesin bir sorunu vardır ilişkide bilemeyzki...deminde biz teldeyken kısa dönem biri var teskeresine 10 gün fln var kanka bnmkiyle oda nöbetteymiş arıo kuleyi teldeym dedi yinemi yaa ne konuşuyosnz bu kdr demiş..
anlamıyor ki yaşamyan....
benimde bitmez bitmio susmak bile iyi gelio nefes alışını duymak bile yetio...
bizde eskiden öyleydik avea derman oldu bize :1:
size daha uygun tarife yoık dimi cnm sabit hattı aradığından :26:

Son düzenleme:
Bizimkiler nöbetten çekio sinemcim yaaa.
haber almana sevindim cnm arar nöbet bitincee:46:

valla yavrum hemde ne çekiyor kıyamam :26:
aman rahat olsunlarda tek dertleri nöbet olsun napalım..yakında oda azalır iyice bi alt devreleri daha gelince..e ondan sonra kışa gircez zaten şanslıyız o kdar tutmazlar die umuyorum..

bebeğim biliyorum gelecek kaygısı hepimiz taşıyoruz...bnmde ilişkim 4 buçuk yıllık gülşenlerin yarısı kadar daha ama şuan sırası değil ki...eminim hepimizin sevgilileri nişanlıları en iyisi için uğraşıcaklar gelince...yaşımız daha genç yapılır gülşah. hiç bişey omasa bile mac 2 seneye hallolur her şey yani...

tatlim haklisin yasimiz genc ama artik aile ve cevre baskisi beni felaket yipratmis durumda mesela bizim nisanimizda cok erken oldu bana kalsa ben daha giderken nisanlanmak isterdim ama sivas kucuk yer duyulunca nisanlanmak zorunda kaldik

İşte canm herkesin bir sorunu vardır ilişkide bilemeyzki...deminde biz teldeyken kısa dönem biri var teskeresine 10 gün fln var kanka bnmkiyle oda nöbetteymiş arıo kuleyi teldeym dedi yinemi yaa ne konuşuyosnz bu kdr demiş..
anlamıyor ki yaşayan....
benimde bitmez bitmio susmak bile iyi gelio nefes alışını duymak bile yetio...
bizde eskiden öyleydik avea derman oldu bize :1:
size daha uygun tarife yoık dimi cnm sabit hattı aradığından :26:

evet tabi ilişklerinin gerçek yüzünü bilemeyiz ama sevgilisi olmayan anlamazda bilmem kaç senelik ilişkleri varmış ve nişanlı buna rağmen konuşacak bişey bulamamaları şaşırttı.. döner dönmezde düğünleri var düşün..

aynen öyle nefes alış verişini duymak bile güç veriyo ya..
canım yok malesef ya sabit olduğndan ..ama mesela cep olsada o kadar dk konuşmaayız huzursuzluktan hani bri geldi gelecek diye. bide -2 de ya çekmiyo bi köşe var sadece orda cekiyo.. böyle kafamız rahat ya bunada şükür:26:

valla yavrum hemde ne çekiyor kıyamam :26:
aman rahat olsunlarda tek dertleri nöbet olsun napalım..yakında oda azalır iyice bi alt devreleri daha gelince..e ondan sonra kışa gircez zaten şanslıyız o kdar tutmazlar die umuyorum..

bnmki rahatlamıo cnm 4 kişi gidicek karakoldan 1 yeni asker gelmiş teskereye kadar herkes 6 saat nöbetini tutuo bazen 8...
yani çavuş veya cezaevinde xrayda falan durmassan...

ayy bebegim yaa iste uzun iliskilerde oluyo bence bunlar bende o kadar biktimki belirsizlikten gelicek is guc nolucak istedigimiz seyler olucak mi bekledigimiz seyler olucak mi walla geceleri uyku girmio gozume ama riza doguda o kadar disi burnu sıkıntı yaşadi fazla gitme ustune tatlim hersey olacagina illaki bi sekilde olucak hersey insallah

Edacım öyle olmuyor işte bende senn yaşndayken inan senin gibi düşünürdüm.Biraz olgunluk işin içine girince neden böyle dediğimi anlıycaksın.
Bende bıktım gülşahcım düşün düşün valla bıktım.Rıza allahtan alışkın benim bu hallerime ama üzülüyr ben onu üzdüm için üzlyrm.Valla bunaldım düşün düşün neryee kadar

tatlim haklisin yasimiz genc ama artik aile ve cevre baskisi beni felaket yipratmis durumda mesela bizim nisanimizda cok erken oldu bana kalsa ben daha giderken nisanlanmak isterdim ama sivas kucuk yer duyulunca nisanlanmak zorunda kaldik

aynen tatlm.doğru ciddi bişey olunca aileler arası gelgitler falan iki tarafada ayak uydurmak zordur.haklısın gülşahcım
normalde bile uzun ilişki çok uzayınca pardon ama b..ku çıkıo yani artık birbirine sarıyosun bizim bi dönem öyleydi mesela..

Back
X