• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bnmki rahatlamıo cnm 4 kişi gidicek karakoldan 1 yeni asker gelmiş teskereye kadar herkes 6 saat nöbetini tutuo bazen 8...
yani çavuş veya cezaevinde xrayda falan durmassan...

oo allah yardımcısı olsun o zmn cnm zor o zmn durumu..

benimkiyle konuştuk şimdi nöbette değilmiş ya teli açan asker bilmediği için öyle söylemiş haberci olmuş şu an kesin (daha sonra değişir mi bilemem) komutanın yanındaymış misafirhanede 6dan beri..şimdi beni kapattık annesini arıcak ve uyycak..
önce beni arıo artık :51:
bide yemin etti çocuk be daha önce gerçekten en son benim sesimi duyup uyumak için son arıyormuş o zmn daha huzurla yatıyorum dedi..kıyamam bebeğime çok özleştik zaten :49::50:

ne güzel zaman geçiriyorsun yinede okul var..
insan motive oluyor öyle coşunca :1: bende geçen gün lunaparka gittim çocuklar gibi eğlendim :9:
ben iyiyim canım askerimin görevini yine değiştirmişler haberci yapmış bölük komutanı.oda istemiyor yazıcılıktan memnundu.bakalım gidişat neyi göstercek..
geri çekilmede başladı hadi bakalım hayırlısı..umarım biter artık bu terör sağ salim gelir askerlerimiz...:14:

Canım rızalarda tüm dönemler 16 sında tezkere alıyormuş sor bir bakalım ömere ömerlerdede muhtemelen aynıdırD.Doğuda izn zorlu ya sor ne dyck

evet sinemcim okul olmasaydı napardım bilmniyorum :31: oyalanıyorum bir nevi..
ne kadar çok ihtiyacım varmış meğersem ne kadar dolmuşum ben bugün anladım canım yaa..7
hayırlısı diyelim tatlım yaa..

gülşencimmm şu an bozuğuz biz sormıycam düzelince sorarım artık :31:

oo allah yardımcısı olsun o zmn cnm zor o zmn durumu..

benimkiyle konuştuk şimdi nöbette değilmiş ya teli açan asker bilmediği için öyle söylemiş haberci olmuş şu an kesin (daha sonra değişir mi bilemem) komutanın yanındaymış misafirhanede 6dan beri..şimdi beni kapattık annesini arıcak ve uyycak..
önce beni arıo artık :51:
bide yemin etti çocuk be daha önce gerçekten en son benim sesimi duyup uyumak için son arıyormuş o zmn daha huzurla yatıyorum dedi..kıyamam bebeğime çok özleştik zaten :49::50:

evet cnm zor ...
anladım cnm rahatsa sorun yok benceee
hahaha kim özleşmediki :1:

dimiii:1:

evettt nasılda bağladılar bizi arada onca mesafeye rağmen .. ya ama bence ilişkileri sağlamlaştrıyo bu askerlk süreci iyi atlatrsak. döndüğünde herşey farklı olucak..

kesinlikle gizemcim kesinlikle sağlamlaştırıyor...iyi olucak iyiii:16:

kızlar bnm askım sorup duruyor net cevayp veremiyorum bu topiğede uygn olurmu sormam bilmiyorum ama askerlik düştümü canlarr ya :((((( yada ne zaman düşcek bilgisi olan varmı

Cerenn bu senin için facebookta denk geldim aklıma sen geldin :1:
$602059_533691923328884_328586960_n.webp

ne kadar çok ihtiyacım varmış meğersem ne kadar dolmuşum ben bugün anladım canım yaa..7

hoşgeldn kamiielm nasılsın ..? noldu neden bozuldunuz :31:

evet cnm zor ...
anladım cnm rahatsa sorun yok benceee
hahaha kim özleşmediki :1:

kesinlikle gizemcim kesinlikle sağlamlaştırıyor...iyi olucak iyiii:16:

kesin kesin .. ama gerçekten ya mükemmele gidiyo yada betere. sınırda bi dönem. alnımızın akıyla çıkarız inş hepimiz:nazar::16:

Size ne oldu canım?Zaman geçtikçe geriliyr insan valla:27:Şu yüze dndm

kızlar bnm askım sorup duruyor net cevayp veremiyorum bu topiğede uygn olurmu sormam bilmiyorum ama askerlik düştümü canlarr ya :((((( yada ne zaman düşcek bilgisi olan varmı

öncelikle hoşgeldin bnmn gibi 92/4 sün sanırım..
düşmedi canm maalesef...
barış süreci iyi giderse süreç sonunda düüşücekmiş cnm ağustos gibi tahmin ediyorum bnce yanii...

kmailee size noldu bebeğim ya
mehtap sıkıştırıyor sizide gülşenleride bence:31:

oturdum cumartesi bunu yaptım sizlerede gösteriyim.
Alıntı yapmazsanız sevinirim silinmesi için mesaj atıcam çünkü

Eklentiler

• $911302_10151437370658137_249535562_n.webp
    $911302_10151437370658137_249535562_n.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
gülşencim güzel olmuşl tatlım emeğine sağlık..:16:

telefonuna mı yollıcaksın çıkartıp mı yollamayı düşünüyosunn

gülşencim güzel olmuşl tatlım emeğine sağlık..:16:

telefonuna mı yollıcaksın çıkartıp mı yollamayı düşünüyosunn

Ben teşhisi koydum çözümde belli sizede beklemek düşüyor sevgili yarenler :1:
ve bizede biz napalımm yahu 3 ay var mehtaba!!!
bugün bnmki telde ağlıcam artıkk dedi ya...3 ay sonra ben ne halde olurum meçhul :1:

Çıkartıcam gizemcim
Eda beni örnek alma ben iyi bir örnek değilim:20:

Back
X