• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evet cnm bende öyle düşünüyorum.o zmn vay hallerine dicem ama yine kıyamazdım ben kesin saf ben işte! :36:
amaaaa hamileliğimde görcek o! o kadar diyorum!! sizde görceksiniz sizede işkencelerimi bildircem kızlar :37:

sinemcim onca yılın acısı 9 aya sığar mı hadi 2 çocuk olsa 18 ay diyelim ama yinede yetmez.. o bi gelsinde senin onu yola sokman şart:26:

çok şaşırmadım hergün aslında atıyoda bugün fazla mesajlaştık :1: koğuşta sıkıntı olmuyo cnm zaten asıl karargah binasının dışında olduğundan zaten telefon sokmayı orası için düşünüyoda benm için farketmez alıştım çnkü..

eda aslında streçleyebilirsin kurabiyeleri dağılmaz hiç..

devley hastanesne gtmesi iyi olmuş ama gerçekten..

hee ben hiç mesajlaşmıosnz sandım :1: iyimiş yinede canım bnm
aa doğru dimi öyle yapım streçliyim her birini güzel fikir bebeğim :1: gerçi anam derdide sende demiş oldun :1:
evet tatlım askeri hastahane yok çnkü :1:

sinemcim onca yılın acısı 9 aya sığar mı hadi 2 çocuk olsa 18 ay diyelim ama yinede yetmez.. o bi gelsinde senin onu yola sokman şart:26:

şart canım şart ama ne yapmam gerekiyor artık anlamış değilim :14:
konuşuyorum tmm deyip geçiştiriliyorum iyiyken çok iyiyiz kötüyken çok kötü.ne yapmam gerekiyor nasıl yola girer ki?

hee ben hiç mesajlaşmıosnz sandım :1: iyimiş yinede canım bnm
aa doğru dimi öyle yapım streçliyim her birini güzel fikir bebeğim :1: gerçi anam derdide sende demiş oldun :1:
evet tatlım askeri hastahane yok çnkü :1:

yazıyo bebeğim arada gündüz tüm gün sesini duymadan vakit geçmiyo diyo arıyo uyanıp:16:

evet bebeğim annenden önce davrandımm hahahaa:1:

boşver olmasın zaten askeri hastane:D acımasızlarmış :1: cihanın 2-3 dişine birden kanal yaptı yazık ya

konuşuyorum tmm deyip geçiştiriliyorum iyiyken çok iyiyiz kötüyken çok kötü.ne yapmam gerekiyor nasıl yola girer ki?

Seni kaybetmekten korkmasını sağlıycan cnm seninde askerlik yapmadığını belirticeksin..bence onun derdi orası küçük yer herkeste biliomş ya sizi hani sinem çok gezmesin demelerini sitemio bence hani sevgilisi askerde bak bak gibilerinden tüm derdi bu ben böyle anladm aslında sizin tel olsa mesajlaşabilseniz hani haber versen gitceğin yeri böyle olmaz...hani arıyor seni evde beklerken dışardayım diyince tepesi atıyor tabiii ama abartıyo dediği laflar hoş değil.

canım sende demişsin ya zaten bence en önemlisi sorunların üzerini kapatmamanız gerekiyo bağırın küsün ama konuşun çözün.. onun kapamasına izin verme .. hani çözemediğinizi düşünürseniz gerekirse biter bile ama böyle oldukça sorunlar hep birikiyo :26:

şuan askerde uzatmak istemiyosun ama gelince mutlaka koy tavrını..

Daha yapmadım gitmedi gidince görcez cnm ama yapan kadına sordum 2-3 ay gidio dedi hani bana 2 hafta dayansa max yeter :1:
naber tatlım bu aradaa ?

he o zaman dayanırsa iyi canım..
ben iyiyim ya nolsn annemle babam gitti bu sabah t.dağa biz ablamla kaldık yarın gidcez.benimkiyle aramızın bozuk olması durumunda bi sorun yok çok şükür..umarım oda bu akşam aradığında düzelir.tabi ararsa...senden nbr tatlım?

Seni kaybetmekten korkmasını sağlıycan cnm seninde askerlik yapmadığını belirticeksin..bence onun derdi orası küçük yer herkeste biliomş ya sizi hani sinem çok gezmesin demelerini sitemio bence hani sevgilisi askerde bak bak gibilerinden tüm derdi bu ben böyle anladm aslında sizin tel olsa mesajlaşabilseniz hani haber versen gitceğin yeri böyle olmaz...hani arıyor seni evde beklerken dışardayım diyince tepesi atıyor tabiii ama abartıyo dediği laflar hoş değil.

evet cnm aynen o düşünceler yüzünden kısıtlıyor birde dediği gibi beni kimsenin görmesini istemiyor o göremiyor ya..
tel olsada her adımımı söylicem bu sefer markete gidiyorum vs. bile. markete gitmeme bile laf yapıyor ya.bde haberm hemen uçar ona tel kullanırsa arkadaşları söyler.hoş ben herşeyimi söylüyorm ztn ama ben söylemeliyim sdece başkası değil!
beni kaybetme korkusuda onda bana talip çıktığı zaman oluyor malesef! onun haricinde beni avucunda görüyor...

canım sende demişsin ya zaten bence en önemlisi sorunların üzerini kapatmamanız gerekiyo bağırın küsün ama konuşun çözün.. onun kapamasına izin verme .. hani çözemediğinizi düşünürseniz gerekirse biter bile ama böyle oldukça sorunlar hep birikiyo :26:

şuan askerde uzatmak istemiyosun ama gelince mutlaka koy tavrını..

işte orda en büyük hata bende.tepki koyamıyorum çok.çabuk yumuşayabiliyorum.oda bu huyumu biliyor tabi kaç yıldan beri.çok yumuşak kalpliyim ya bu iyi bi huy değil biraz kötü bi huy bence :47:
hep konuşma taraftarıyım ben cnm konuştğmz zmnda tmm haklısın diyor.ama tartıştığımızda durum değişmiyor malesef.

canlarım ben çıkıyorum arkadaş gelcekmiş (geçen akşam gelemeyen bi arkadaş) o gidince tekrar girerim öpüyorum sizi :54:
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizi çok seviyorummmm

Kızlar aptal ptt ye sordum artvin en uzak yer 4-5 günde gider dedi..salı versem c.tesi orda olsa çarşısı var alır ama olmassa p.tesi çıkabilirse alıcak...bilmiorum yani nasıl olucak...

buda kurabiyeleri koyucağım kutu bugün aldım metalden sizce nasıl ?
Eki Görüntüle 713531

birde uğur böcekleri aldım ahşaptan yapıştırdım kutunun yanınaa
Eki Görüntüle 713536

Güzelmii sizcee ?*

Birde kandiliniz mübarek olsun canlarım bol bol dua edelim askerlerimiz ve tüm askerler için...Düşsün askerlik bir an önce.

Kutun çok güzel canım bence ptt kargyukullanma benim krgom 2 günde muşa gitti düşün

Son düzenleme:
kızlarrr Hayırlı Kandiller hepimizin dualari kabul olur inş...
Nasılsınızz askerleriniz nasıl

amin canım inşallah..hayırlı kandiller..
iyiyiz tatlım Allaha şükür sen nasılsın?seninki nasıl alışmış iyice sevindim :46:
mesleği ne şmdi cnm?

siz beni topa tutcaksınız kesin :67:
kızlar aradı şimdi askerim yarım saat konuştuk.çok sıcak yapıcı konuştu kandilimizi kutladık falan.snra konuştuk biraz halletmeye çalıştık sorunu ama yine uzatmadık.aman aman uzatmayalım ztn canlarım ben çok üzülüyorum o zmn bde şmdi asker ya daha bi kötü oluyorum :50:
çok şükür bu sorunuda atlattık.bu arada t.dağa gitmedim bugün yarın gtcem kısmetse.sizde durumlar nasıl?

siz beni topa tutcaksınız kesin :67:
kızlar aradı şimdi askerim yarım saat konuştuk.çok sıcak yapıcı konuştu kandilimizi kutladık falan.snra konuştuk biraz halletmeye çalıştık sorunu ama yine uzatmadık.aman aman uzatmayalım ztn canlarım ben çok üzülüyorum o zmn bde şmdi asker ya daha bi kötü oluyorum :50:
çok şükür bu sorunuda atlattık.bu arada t.dağa gitmedim bugün yarın gtcem kısmetse.sizde durumlar nasıl?

ay bde akşam saz çalmış bi arkadaşı saz gecesi yapmışlar benimki bi şarkı istemiş çalmışlar hepsi fena olmuş.benimkininde gözleri dolmuş çok.bende açtım pcden beraber dinledik yine ikimizde fena olduk kapat hayatım dedi kapattım yarısından snra :26: kıyamam ya yazık :14:

Back
X