Basliginiz cok guzel, paylasimlariniz cok guzel hayirli olsun. Ben 13 yil once asker bekledim ve hala cok guzel anariz o gunlerimizi. O anilari birlikte paylastigimiz icin cok mutluyum. Banada kendisiyle birlikte askerlik yaptirdi, nobetleri msj la tuttuk

gece yarisi olsa bile. Kiskanclik diz boyu evden cikamam, balkona ciksam disardan ses geliyor diye tel.de kiyamet kopardi. Kiyafetlerime karisirdi. Ortalama 5 kez falan is yerimi arardi. Dogudaydi 1 kez gelebildi izine. Cok ozlerdim ve agladigimda genelde Rabbim ruyamda gosterirdi. 3 gun dagda susuz kalmislar ve ben ne icsem hararetim gecmedi niye boyleyim diyordum arkadaslara ogrendimki benim yesil gulum susuz kalmis. Sok olduk. Hep birbirimizin zorlugunu hissettik. Ben tel.dede konussak ayda bir surprizli mektuplar yazdim. Cok sevinirdi. Kavgada etsek kapatinca tel i o kavganin bile hayaliyle gunlerimi gecirirdim. Giderken dusman olan otobusler ucaklar gelirken dost gorunuyor insana. Dondugunde sivil yasama ayak uydurmasi biraz zor oldu elimden geldigi kadar destek oldum.
Sonuc , biz Allah in izniyle 7 yildir evliyiz Allah im bagislarsa ikizlerimizde 18 aylik Allah im daim etain herkesin mutlulugunu, tabi halen kavgalarimiz oluyor ama onlarda tuzu biberi. O anilari birlikte yasamak cook guzel
Eger bekarsaniz darisi basiniza
Eger evliyseniz Allah daim etsin
Ve herkesi Allah sevdigine kavustursun ve bagislasin
Hayirli teskereler...
(Basliginizi gorunce anilarim canlandi paylasmak ve sizlerlerle selamlasmak istedim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin)