Benim nişanlımda haziran 17de teslim olacak.Yazarken ne kadar kolay yazıyoruz ama nasıl geçecek onca ay,aklıma geldikçe çok kötü oluyorum belli etmiyoruz birbirimize ama her sarılmamız da ağlıyorum dayanamıyorum.Ben onun sesini duymadan bir gece bile uyumadım,uyanır uyanmaz onu aradım. Herşeyimde o vardı,şimdi nasıl geçecek o günler..........(((((
Oncelikle gunaydin ve hosgeldin canim..
Ne guzel gitmesine sevin bence bir an gitsin ve gelsin.gitmeden safak eksilmiyor..ben benimkinin gitmesini cok istiyordum 2 yil gitcek die bekledik kasim ayinda sonunda gitti
gitmesini istiyordum cunku aradan cikarsin askerligi hem 25 yasinda.gec bile kaldi.bizde ayni sehirde yasiyoruz 7 yillik iliskimiz var gitmesini istememe ragmen giderken cok kotu oldum.cok agladim cok uzuldum buyuk bosluga dustum cok mutsuzdum.aliscaksin dediklerinde kiziyordum.alisamam nasil aliscam diyordum ama inan alisiliyor.biz eda ile ayni tertibiz 6 ayimiz bitmek uzere 9 ayimiz kaldi.Allahin izniyle hepsi gececek..sen ona karsi dik dur oda cok uzuluyordur ama erkek ya neticede pek belli etmez.simdiden allah kavustursun cnm hayirli teskereler.biz yine sansliyiz evliler ne yapiyor acaba onca ay :/