• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

edacım çok sıcak oldu geçen haftalarda ama bu hafta bi soğukluk var gölgede kısa koluyla üşüdüm :1: ama ne kadar geç o kadar iyi bizim için sıcakların gelmesi..:1:

ya bende cihan gelmeden çıkıcam asıl alışverişe ama su yeşili kesn alcam markafonidede gördüm nar çiçeğide güzel oluyo alırız bi kaç bişey :1: hem şık hem spor bişeyler .. bi sürü gezcez aşırı şıkır şıkır bişey olmasına da gerek yok dmi:1: rahat olmaz

oo iyimiş canım sıcak değilse aşırıı
aynen bende öyle yapıcam canımm
kesinlikle şıkır şıkıra gerek yok ki ben günlük hayatımda hiç giymem o tarz şıkır şıkır şeyler :1:
orta karar dediğin gibi en güzeli :1:

canım internetten alıyosan trend yolda bahar festivali diye bi marka var ilk defa gördm bende orda çok güzel böyle su yeşili şifon gömlekler var onlardan alabilirsin beyaz pantalonla kotla güzel durur.. o rengi çok beğeniyorum bu ara bende alıcam

hahahah sorma aynen :1:
brde antalya yanıodur beee :1: burada sıcak ama yaaa..
bende duşa girerm artk

netten mi aldın tatlım güzeldi ama ya ayakkabı olarak ne giyceksin? sandalet miii ? yoksa dolgu topuk faLan mııı ?
bende benimki gelmeden çıkıcam alışverişe

Dünkü elbseyi denemiştim canlar oxxo dan aldm kendi sitsnden :1:
beyaz pantoln gymyrm ama gmlk gyrm bakm

oo iyimiş canım sıcak değilse aşırıı
aynen bende öyle yapıcam canımm
kesinlikle şıkır şıkıra gerek yok ki ben günlük hayatımda hiç giymem o tarz şıkır şıkır şeyler :1:
orta karar dediğin gibi en güzeli :1:

bende çok şıkır şıkır günlük hayattada giyinmem dediğin gibi ortası aşırı sporda yaşımıza garip duruyo bazen :1:
ama yazın en güzeli düz tişört yada ince bi gömlek, altna kapri-kot veya şort, altına babet veyaz sandalet :1:

ama gülşenin aldığı tarz bi elbse bende alcam izne geleceğinde:1:

Dünkü elbseyi denemiştim canlar oxxo dan aldm kendi sitsnden :1:
beyaz pantoln gymyrm ama gmlk gyrm bakm

Ay ben bundan 2-3 sene önce oxxodan bir pant almıştım gri böyle gayet normal en fazla 1 ay giydim toplasan 6-7 kere yırtıldı cartt die duruğdururken dahada mağzasına bile girmiorum :1:
Güzeldi ama tatlım elbise

bende çok şıkır şıkır günlük hayattada giyinmem dediğin gibi ortası aşırı sporda yaşımıza garip duruyo bazen :1:
ama yazın en güzeli düz tişört yada ince bi gömlek, altna kapri-kot veya şort, altına babet veyaz sandalet :1:

Aynen yaşımıza gitmio iş hayatına girince zaten giycem ben mecbur çalıştığım şirkete göre yani şimdiden gerke yok
dediğin gibi bir tişört veya gömlek pant veya şort(kısa olmamak şartıyla :1: ) ve vazgeçilmezim babetler bazende converse falan tamamdır :1:

Ay ben bundan 2-3 sene önce oxxodan bir pant almıştım gri böyle gayet normal en fazla 1 ay giydim toplasan 6-7 kere yırtıldı cartt die duruğdururken dahada mağzasına bile girmiorum :1:
Güzeldi ama tatlım elbise

bak tatlım kotlada kombinlenir beyaz pant şart değil.. ayakkabı napıcaksın?

Ben sanırım biraz kokoşum çok değilim ama:1:Kızlar ayakkabı fethişimdir ben demişmydm öncden size çok ayakkabm vr evdeki ayakablk bnm ayakblrmla dolu odamda öle annemn odasnda ble vr babaet dolgulu converse 3 nden brni gyrm şuanda krr vrmdm hnz

Aynen yaşımıza gitmio iş hayatına girince zaten giycem ben mecbur çalıştığım şirkete göre yani şimdiden gerke yok
dediğin gibi bir tişört veya gömlek pant veya şort(kısa olmamak şartıyla :1: ) ve vazgeçilmezim babetler bazende converse falan tamamdır :1:

aynen cnm zaten evlenincede biraz değişir tarz:1:
ben zaten kışın bot yazın sandalet babet ama orta dönemlerde devamlı converse giyerim beyaz converslerim vazgeçilmezim :1: yakışıyo herşeyede:1:

Ben sanırım biraz kokoşum çok değilim ama:1:Kızlar ayakkabı fethişimdir ben demişmydm öncden size çok ayakkabm vr evdeki ayakablk bnm ayakblrmla dolu odamda öle annemn odasnda ble vr babaet dolgulu converse 3 nden brni gyrm şuanda krr vrmdm hnz

hahahha iyimiş canım :1: gülşahta ayakkabı delisiydi :1:
converse giyme tatlımmm bence babet veya sandalet giy taşlı falan yarı spor yarıı şık sandaletler varr

$Fotoðraf0083.webp $Fotoðraf0082.webp

kizlar bunlarda benim seker hamurlu kurabiyem ama cok zormus anam agladi yapana kadar :1:

bendensin :1: eda da öyle konuşmuştuk .. her dolaptan benm ayakkabılar çıkar :1:

bence cnm o elbieye sandalet veya dolgu topuk güzel olur .. ilk gün pek yürümicekseniz dolgu topuklu giy:34:

aynen cnm zaten evlenincede biraz değişir tarz:1:
ben zaten kışın bot yazın sandalet babet ama orta dönemlerde devamlı converse giyerim beyaz converslerim vazgeçilmezim :1: yakışıyo herşeyede:1:

aynen değişir valla :1:
bende yağmur çizmelerim vardır kışın cem almıştı favorimm :1: yazında babet ve spor ayakkabı bu ara superga 'ya taklım lacivrrt alcam bitane :1:

hahahha iyimiş canım :1: gülşahta ayakkabı delisiydi :1:
converse giyme tatlımmm bence babet veya sandalet giy taşlı falan yarı spor yarıı şık sandaletler varr

Benim ayaklarım çok mink 35 sandalet istedgm gbi genelde bulamyrm babet gyrm taşlı rzann yanna gdrken iştende dolglu ayakbmı gyrm olr:16:

aynen değişir valla :1:
bende yağmur çizmelerim vardır kışın cem almıştı favorimm :1: yazında babet ve spor ayakkabı bu ara superga 'ya taklım lacivrrt alcam bitane :1:

aa evet supergalarda güzel convers tarzı oda hoş duruyo:1:
laciverti güzel olur cnm..

yağmur çizmesii benmde var çok iyi oluyo ya hiç su falan geçrmiyo :1: istediğin suya gir hahah:9:

aa evet supergalarda güzel convers tarzı oda hoş duruyo:1:
laciverti güzel olur cnm..

yağmur çizmesii benmde var çok iyi oluyo ya hiç su falan geçrmiyo :1: istediğin suya gir hahah:9:

aynen cnm alıcam en kısa zamandada bu ara 2 tane ayakkabı aldım biraz zaman geçmesi lazım annem oyacak beni :1:
aynen ya şap şap giyiorum suyada eskidi 2 senedir :1: bu sene alırım yine sezon başı :1:

anamm anneminde ayacıkları 35 :1:
babet giy yada dolgulu giy o zmn tatlımm

Benim ayaklarım çok mink 35 sandalet istedgm gbi genelde bulamyrm babet gyrm taşlı rzann yanna gdrken iştende dolglu ayakbmı gyrm olr:16:

küçük ayaklılar topiği :1: benmde 36 ve taraksızdır.. hatta herkes der bu boya bu ayak nasıl oluyo diye:1:

ama babetlerde sıkıntı oluyo ya bnm yanları bol duruyo bazen kalıbının güzel olması lazım, sizde durum ne ?

ama dolgu topuk falan çok kibar ve hoş duruyoo küçük ayakta:16:

Son düzenleme:
Back
X