bence pek güzel değil cnm kahve ile siyahı bir arada ben beğenmiyorum :26:
hediye mi almayı düşündün yine![]()
aldim bileeeee geldi siyah degil tatlim lacivert ve kahve

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence pek güzel değil cnm kahve ile siyahı bir arada ben beğenmiyorum :26:
hediye mi almayı düşündün yine![]()
aldim bileeeee geldi siyah degil tatlim lacivert ve kahve![]()
aa siyah gibi duruyor canım.önemli olan senin zevkinle alman giycek mecbur yavrum
ya kötüde değil ama pek benim tarzımda değil.güle güle giysin bebeğim..
ben spor klasik karışımı ayakkabı seviyorum oxford gibi ama nette çıkanlardan değil onlar sünnet ayakkabısı gibibenimkine die die oda sevio artık benim beğendiğimi.gerçi çok şükür bizim zevklerimiz çok uyar beraber alışveriş yapmayı seviyorum oda hep bana sorar bende ona
her erkek zevkli olamıyor kızlara göre malesef.bu konuda şanslıyım
![]()
kimseee yokkkk
-Sıkılldımm zatennn![]()
Topikler bomboooşşşş :26:
Nasılsın edacıım, napıyosun demiycem sıkılıyorsunAskerin nasıl ve en son kargo yollamıştın ne oldu
![]()
hahah aynen cnm sıkılıyırum okuldan geldim çokkk sıcakkk ya ...
evet cnm yolladım gitti dün aldı çok sevindii mektubu okurken fan çok kötü olmş birde tişört almıştım 2 tane birini giymiştim geceleri kokumu alıncada kötü olmş ama genel olrak sevindii...
sen nasılsın cnm mehtap yaklaşıo ne güzell.inş zorlanmassınız çok zamn kalcak mayısa..
Evet çok sıcak İstanbul yanıyor yanıyorrr![]()
Ayy ne güzel ya, bende benim öküze sürekli al adresi diyorum unutuyorum diyo bende yollamıycam madem unutuyo
Senin kokunu almış olması ona büyük bi mutluluk vermiştir![]()
Mehtap yaklaştı iyice, ama sonrası insanın aklını karıştıran. :26:
Cnm ben zaten karakola yollamadım açarlar falan dedi ben nöbetteyken merkeze yolladım çıkıp aldı..Ama sizinki karakol değilde birlikse büyükse öyle bir sorun olmaz...,Al adresi yolla ama yakında gelcek gidince yollarsın bşiyler istersen..
Evet cnm mutluluk ve hüzün verdiii..
Mehtabı güzelce yaşa canım sonrasını düşünme Allah büyük..Ama iyi ayarlasaydınız keşke hani hiç değilse ağustos eylül gelebilirdi sonrada ocakta gelirdi sizin için iyi olurdu böyle biraz sıkıntı olcak ama katlancaksınız artıkk![]()
Hayırlısı buymuş demekki canım onları düşünmek geçti artık :26: İzinleri iki ye böleceğiz zaten diğerinde bu kez ben karar vercem gelsin konuşacağım zaten. Aramız zaten limoniydi sabah düzeldik, konuşuyoruz telefonda geleyim de 4.dansımızı edelim kız yapıyo pslikOlsun ya gelsinde bi alayım kokusunu, gerisi olması gerekn zorluklar ..
Yavrum ben çıkıyorum, kendine çok iyi bak öptüüm![]()
oyhhh topikçe suskunluğumuz üzerimizde bu aralar...
üşenmedim oturdum saydım sadece bi dersten ( meşhur cerrahi) sadece 605 sayfacıktan sorumluyuz .. dier derslerde 100 -200 arasıoff gülüyorumm ağlancak halimee... zaten sevgilimi özlemişim bide final haftaya bugün gelsin artıkta bitsin şu sınav çilem
![]()
off cnm bu neee masallahhh.harbiden otur haline agla resmen
allah yardimcin olsun tatlimmm..
öyle cnm ama öyle yada böyle geçiyo ya ben pek umursamıyorumyıllar geçtkçe böyle amaann nolursa olsun moduna girdim
sen napıyosun??
Herkesss bunalımlarda.... Ben dahil off darlandımm
Ben sevgilimi istiyorummmmm![]()
Allahîm yağmur yağsın , oturduğum yerde terliyorum ya![]()