92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlarrr Günaydınnn..
6-9 nöbetim vardı erkenden burdayım :9:
Bu arada' benim için üzülme ' diye bir dizi varya Atv de Artvinde geçio.Benimkinn cezaevinde çekilcekmiş bir sahneee haftayamı ne ayy heyecan yaptım ya :1:
Birde kızlarrr teskereden sonra kepini veriyorlarmış bana getircekk :1: bende jandarma olcamm :16:

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar
Sinirlenmiycem gayet sakinim, çarşıda ve 10 dk dır msjıma cvp alamıyorum olsun.. Hatırlasana cerencim cenk carsıya cıktıgında arayıp sormıycaktın onu ne cabk unuttun. Gercekten sinirlenmiycem tamam cocuk 2 aydır carsıya ilk defa cıkıyo zatenn onunda kendiminde gününü mahfetmiycem her ne kadar hakettiğini bilsemde tutucam kendimi..

Bizim evde dogalgaz insaati var kizlarr ev berbat durumda yaaa bi gorseniz heryer daginik tozz ufff bide ondan sonraa temizlik varr sinir oldummm

Gunaydın kızlar
Sinirlenmiycem gayet sakinim, çarşıda ve 10 dk dır msjıma cvp alamıyorum olsun.. Hatırlasana cerencim cenk carsıya cıktıgında arayıp sormıycaktın onu ne cabk unuttun. Gercekten sinirlenmiycem tamam cocuk 2 aydır carsıya ilk defa cıkıyo zatenn onunda kendiminde gününü mahfetmiycem her ne kadar hakettiğini bilsemde tutucam kendimi..

Tatlım sakin ol ya 10 dk altı üstü kafanda kötü şeyler gelio hep anlıyorumda güven biraz bebeim ya...bak 2 aydır çıkıomş laf etme tut çenenii :26:
Bizim evde dogalgaz insaati var kizlarr ev berbat durumda yaaa bi gorseniz heryer daginik tozz ufff bide ondan sonraa temizlik varr sinir oldummm
Ayy gülşahh allah yardımcınız olsun bilirim illet bir şey tadilat işleri...

Kızlarrr Günaydınnn..
6-9 nöbetim vardı erkenden burdayım :9:
Bu arada' benim için üzülme ' diye bir dizi varya Atv de Artvinde geçio.Benimkinn cezaevinde çekilcekmiş bir sahneee haftayamı ne ayy heyecan yaptım ya :1:
Birde kızlarrr teskereden sonra kepini veriyorlarmış bana getircekk :1: bende jandarma olcamm :16:

günaydın canım..
oo ne güzel bak belki askerinide görürsün yandan falan :27:
ayyy ne güzelll :16: acaba benimkinede vercekler mi? jandarma komando benimki mavi bere takıyor.inşallah verirlerde saklarım hatıra olarak :16:

Gunaydın kızlar

günaydın canım..
sinirlenme tabiki sabret azcık bak 10 dk alt tarafı.wc de olabilir alışweriş yapıyor olablr herşey olablr..kötü düşünme tatlım.belkide msjın iletilmedi ona.
ha baktın gördün daha çok uzadı bu hemen ara :27:

günaydın canım..
oo ne güzel bak belki askerinide görürsün yandan falan :27:
ayyy ne güzelll :16: acaba benimkinede vercekler mi? jandarma komando benimki mavi bere takıyor.inşallah verirlerde saklarım hatıra olarak :16:

Günaydınnn sinemcim nasılsınn ?*
hahah sorma oynarım oynatırlarsa dio da sanmıyorum figüranlar ne güne duruyo :1:
Onu görmesemde bulunduüğu yeri görücemm inş kesinleşirde çekerler :1: oda yeterrrr
Verrler sanırım cnm sadece kep kalıyormuşş evet komandoların mavi bere benimki normal jandarma yeşil kep

off inşaat pisliği mi aman aman bana uzak olsun :37:
bizde sonbaharda şömine yaptırmıştık ama feci pislik çıktı :/ banyoda yapılcak bu yaz sanırım yine bi pislik.
Allah yardımcınız olsun tatlım işiniz zor :26:

Günaydınnn sinemcim nasılsınn ?*
hahah sorma oynarım oynatırlarsa dio da sanmıyorum figüranlar ne güne duruyo :1:
Onu görmesemde bulunduüğu yeri görücemm inş kesinleşirde çekerler :1: oda yeterrrr
Verrler sanırım cnm sadece kep kalıyormuşş evet komandoların mavi bere benimki normal jandarma yeşil kep

iyiyim tatlım yığınla ütü var onları yapcam :37: sen nasılsın?
bende sanmam canım askerler ya bide şimdi ama olursa ne güzel olur be kalıcı bi anı size :52:
inşallah çekerler canımda görürsün.şanslısın görcen ne güzel :46:
verirler inşallah bebeğim ya bende çok isterim :72:

iyiyim tatlım yığınla ütü var onları yapcam :37: sen nasılsın?
bende sanmam canım askerler ya bide şimdi ama olursa ne güzel olur be kalıcı bi anı size :52:
inşallah çekerler canımda görürsün.şanslısın görcen ne güzel :46:
verirler inşallah bebeğim ya bende çok isterim :72:

oyy ütümüü nefret ederim :1:
iyiyim bende canım 6 da kalktım nöbetimiz vardı :1: biraz uykum var :1:
Akşamüzeride misafir gelicek bir şeyler yapıcaz daha annemle of..
Yarında çarşımız varr :16:
İnş cnm çekicekler %99 izlerim artık :1:
Verirler verirler 15 ay hatırasııı :27:

Back
X