- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
burası biraz serinledi
ben sana özelden msj attım geldi mi?
yok canım gelmedi
birdaha at bakayım ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burası biraz serinledi
burası biraz serinledi
Kız nereye kime mesaj atıyorsun bana birşey gelmedi![]()
Yine kimse yooookkk
Çokkk sıkıldım ama ben bu askerliktende şafaktanda...
ben geldim güzelimmmm..
edacımmm inan bende çok sıkıldım artık bitsin artık!!!
Yine kimse yooookkk
Çokkk sıkıldım ama ben bu askerliktende şafaktanda...
Edacım kendini bırakmak yok.Sizinde yarılamanıza az kaldı.Yarıladıktan sonra geri sayım başlıyor![]()
Gunaydın kızlar
Sinirlenmiycem gayet sakinim, çarşıda ve 10 dk dır msjıma cvp alamıyorum olsun.. Hatırlasana cerencim cenk carsıya cıktıgında arayıp sormıycaktın onu ne cabk unuttun. Gercekten sinirlenmiycem tamam cocuk 2 aydır carsıya ilk defa cıkıyo zatenn onunda kendiminde gününü mahfetmiycem her ne kadar hakettiğini bilsemde tutucam kendimi..
Ayy gülşahh allah yardımcınız olsun bilirim illet bir şey tadilat işleri...Bizim evde dogalgaz insaati var kizlarr ev berbat durumda yaaa bi gorseniz heryer daginik tozz ufff bide ondan sonraa temizlik varr sinir oldummm
Kızlarrr Günaydınnn..
6-9 nöbetim vardı erkenden burdayım![]()
Bu arada' benim için üzülme ' diye bir dizi varya Atv de Artvinde geçio.Benimkinn cezaevinde çekilcekmiş bir sahneee haftayamı ne ayy heyecan yaptım ya
Birde kızlarrr teskereden sonra kepini veriyorlarmış bana getircekkbende jandarma olcamm
![]()
Gunaydın kızlar
Sinirlenmiycem gayet sakinim, çarşıda ve 10 dk dır msjıma cvp alamıyorum olsun.. Hatırlasana cerencim cenk carsıya cıktıgında arayıp sormıycaktın onu ne cabk unuttun. Gercekten sinirlenmiycem tamam cocuk 2 aydır carsıya ilk defa cıkıyo zatenn onunda kendiminde gününü mahfetmiycem her ne kadar hakettiğini bilsemde tutucam kendimi..
günaydın canım..
oo ne güzel bak belki askerinide görürsün yandan falan
ayyy ne güzelllacaba benimkinede vercekler mi? jandarma komando benimki mavi bere takıyor.inşallah verirlerde saklarım hatıra olarak
![]()
Bizim evde dogalgaz insaati var kizlarr ev berbat durumda yaaa bi gorseniz heryer daginik tozz ufff bide ondan sonraa temizlik varr sinir oldummm
Günaydınnn sinemcim nasılsınn ?*
hahah sorma oynarım oynatırlarsa dio da sanmıyorum figüranlar ne güne duruyo![]()
Onu görmesemde bulunduüğu yeri görücemm inş kesinleşirde çekerleroda yeterrrr
Verrler sanırım cnm sadece kep kalıyormuşş evet komandoların mavi bere benimki normal jandarma yeşil kep
iyiyim tatlım yığınla ütü var onları yapcamsen nasılsın?
bende sanmam canım askerler ya bide şimdi ama olursa ne güzel olur be kalıcı bi anı size
inşallah çekerler canımda görürsün.şanslısın görcen ne güzel
verirler inşallah bebeğim ya bende çok isterim![]()