92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Tatlımm 14-15 yaşlarında mıı çocukluk resmen o ama takman doğal tabikii keşke demeseymiş sana öyle..
rüyalarda çok etkilio insanı.
ne sorcam ne diycem ki bebeğim onu bilmiyorum işte:26:

canım ben benzer seyler falan yapamam asırı abartıyo dayanıcak gücüm yok o hallerine o abartır bende geri kalmam üste cıkarım yüzüğü atarım biter.
Geçenlerdede ne dedi biliyomusunuz konusuyoduk dogum günlerinden özel günlerden falan dogum günümle ilgili birsey söyledim askerlkle ilgili falan benm dogum günüm kasımda, eski kız arkadasınınki ocakta kızlar, bana demesin mi yanlışın var ocakta böyle böyle degil diye. Doğum günümü ocak ayında sandı bi an bu nasl bisey ya bu bana yapılan nasl bi hakaret dondum kaldım ya.Bu neyin kafası yaa bide bana hicbisey belli etmemeye calısıyo Allah Allah gercektende benim kafam nasıl ocağa gitti yaa anlamadım falan diyo cok üzgünüm agla agla heba ettim kendimi gecmisimi yasıyon napıyon yaa
Kızı tanımıyorum int te twitterina baktıgım kadaryla facedende rsimlerini görmüstüm tokatta degl ztn kız İstanbul üniversitesinde okuyomus...

inanmiyoruuummm!!!
canim kac yildir birliktesiniz siz?hic dogum gunu flnda kutlamadiniz mi?
ve ne kadarlik birlikteligin sonunda taktiniz yuzukleri?

ceren alıntısız yazıyım yazılar birbirine girmiş çnkü..

ya tabiki herkes 1 kez aşık olcak diye bişey yok ama bunu böyle sana söylemesi bencede kırıcı bende çok kırılırdım.. ayrıca zerine bu doğum gnü meselesi çok üstüste gelmş.. kızlar özel günler knusunda çok hassas fena bi pot kırmış yani :26:

edaaa; bebeğimm ne güzel nasıl bi yerde olduğunu görmş olcaksın inş tam onun durduğu yerleride gösterirlerr:16:

kizlar yeni topic nerden accam bana detayli yazar misiniz :1:

cnm hangi konuyla açcaksan eğer anasayfadan önce o konu başlığına giriyosun mesela ahh erkekler bizim topiğin konu başlığı ya hani o şeklde.. sonrada zaten sol üstte yeni konu aç diye buton var pembe görürsün..:34:

Selam Kızlar:3:
Edacım acıbadem kekinde gözüm kaldı yakın otursaydık bana yaprdn bende afytle yerdm:16:

selam tatlımmm naber:1:

eda aynen ya benmde canım çekti normaldede acıbademi çok severim zaten..

ama şey merak ettim o keki ekstra sütle faln ıslatmıyoruz heralde dimi üzerine döktüklerimizle ıslanıyo..

malzemeleride kolay ilk fırsatta bende yapcam:1:

ama şey merak ettim o keki ekstra sütle faln ıslatmıyoruz heralde dimi üzerine döktüklerimizle ıslanıyo..

Yok tatlım sütle ıslatmıyoruz ben senin yerine yedm ahh ahh hemde 2 pasta tabanını yapıosn baya çıkıo cihana falan yaparsın gelince baya güzell kolayda çayla kahveyle güzel oluo bayaa

Yaaa kızlarr ama kötü oldm şimdii yaaa var evde birsürü yaptım misafireee :(
harbiden gülşen ya yakın olsaydık getirirdimm sanaa

İİm canlar siz nasılsınız?
Edacım kötü olmaz bizim yerimezede ye şekerim:38:

cnm hangi konuyla açcaksan eğer anasayfadan önce o konu başlığına giriyosun mesela ahh erkekler bizim topiğin konu başlığı ya hani o şeklde.. sonrada zaten sol üstte yeni konu aç diye buton var pembe görürsün..:34:

canım teşekkür ederim buldummmm :46:
denemek amaçlı bitane açayım bakayım topic aklımada bişi gelmio ama neyle ilgili açsam acaba :44:

selam kızlar bu arada nabersiniz :1:

İİm canlar siz nasılsınız?
Edacım kötü olmaz bizim yerimezede ye şekerim:38:

bende iyiyim cnm ders çalışıyodum işte ara verdimmm ..

Yok tatlım sütle ıslatmıyoruz ben senin yerine yedm ahh ahh hemde 2 pasta tabanını yapıosn baya çıkıo cihana falan yaparsın gelince baya güzell kolayda çayla kahveyle güzel oluo bayaa

yaparm yaparım oda çok sever gerçekte pratik lezzetli görünüyo:1:

kötü olma tatlım ya afyet olsun bzm yerimizede yeee:1::56:

edaaaaa kız nasıldı kııızzzz :27: önce kaç yaşındaydı daha önce evlenmiş mi çocuğu var mı?
bence gençtir ve çocuğu yoktur belkide daha önce hiç evlenmedi hahaha :52:

canım teşekkür ederim buldummmm :46:
denemek amaçlı bitane açayım bakayım topic aklımada bişi gelmio ama neyle ilgili açsam acaba :44:

selam kızlar bu arada nabersiniz :1:

iyiyim tatlım bildiğin gibii...

deneme amaçlı ne açıcaksın tatlım valla gelmedi aklıma bişey :1:

bende iyiyim cnm ders çalışıyodum işte ara verdimmm ..

yaparm yaparım oda çok sever gerçekte pratik lezzetli görünüyo:1:

kötü olma tatlım ya afyet olsun bzm yerimizede yeee:1::56:

Çalşşş :1:
Benimde sınav takvimim açıklanmış gizem ya hergün var 1-2 gün aralıklı... 14 haziranda bitiyo inş...
Yap yap cem sevmio hindistan cevizi cins ya yapmıorum o yzden ama hindistan cevizsiz denemek lazımm
Birde kakaolu pasta tabanıyla yapın sadeden daha güzel oluo

Son düzenleme:
edaaaaa kız nasıldı kııızzzz :27: önce kaç yaşındaydı daha önce evlenmiş mi çocuğu var mı?
bence gençtir ve çocuğu yoktur belkide daha önce hiç evlenmedi hahaha :52:

Hala bizdeler kız :1: yokyok kadında 32-33 yaşlarında evlenmiş boşanmış 1 oğlu varmış adamın da 5 yaşında kızı var...
Ama sıcak bir kadın eski karısıylada geliolardı soğuktu o :1:

Çalşşş :1:
Benimde sınav takvimim açıklanmış gizem ya hergün var 1-2 gün aralıklı... 14 haziranda bitiyo inş...
Yap yap cem sevmio hindistan cevizi cins ya yapmıorum o yzden ama hindistan cevizsiz denemek lazımm
Birde kakaolu pasta tabanıyla yapın sadeden daha güzel oluo

haftaya ben çalışmayı btrdiğimde sen başlıcaksın hııhhh:1:

1 haziranda bitiyo bebeğim bizim 5 gün full günde 3 tane olduğu bile var :26:

sizin aralıklı oluşu hem iyi çalışma açısından hemde kötü stres oluyo süre uzadıkça insan..

cnm hindistan cevizsizde olur bende netten baktım himdstan cevizi için isteğe bağlı demiş.. evett kesnlkle kakaolu daha güzel olur:34:
haftaya faln yaparım:1:

Hala bizdeler kız :1: yokyok kadında 32-33 yaşlarında evlenmiş boşanmış 1 oğlu varmış adamın da 5 yaşında kızı var...
Ama sıcak bir kadın eski karısıylada geliolardı soğuktu o :1:

hee o zmn iyiymiş canım tam uygunlarmış. onlar konuşmuş anlaşmış bizede onay vermek düşer hahayyy :52:

haftaya ben çalışmayı btrdiğimde sen başlıcaksın hııhhh:1:

1 haziranda bitiyo bebeğim bizim 5 gün full günde 3 tane olduğu bile var :26:

sizin aralıklı oluşu hem iyi çalışma açısından hemde kötü stres oluyo süre uzadıkça insan..

cnm hindistan cevizsizde olur bende netten baktım himdstan cevizi için isteğe bağlı demiş.. evett kesnlkle kakaolu daha güzel olur:34:
haftaya faln yaparım:1:

hahha ne güzell yaaa bitiomu :1:
Evet cnm rahat çalışşcamm inş
yap yap bende yaparım yine cem gelince:1:

https://www.google.com.tr/search?gs...om%2F2010%2F10%2Fsultan-lokumu.html;1600;1200 bunuda yapıcam geldiğinde stlü tatlı çok sever :1: ama hindistan cevizsizz yapcam fıstıklı yaparım belki

Son düzenleme:
Back
X