kızzz maceralarla ilgli bişi açayım maceralarımızı yazalım hahaa olmaz mı![]()
olabilirrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzz maceralarla ilgli bişi açayım maceralarımızı yazalım hahaa olmaz mı![]()
hee o zmn iyiymiş canım tam uygunlarmış. onlar konuşmuş anlaşmış bizede onay vermek düşer hahayyy![]()
hahha ne güzell yaaa bitiomu![]()
Evet cnm rahat çalışşcamm inş
yap yap bende yaparım yine cem gelince![]()
bitiyo 5 günde finish
gelsinlerde bir yapması kalsın dimi
eda biz biraz erken kullanabiiriz izni temmuz sonu ağustos başı faln .. biz ağustos 20 diyoduk .
hee aynen uygunlar elele oturuyorlar kadın birşey yedirio m. abiye falan(gerçi cemde onlarda bana yediriodu
)geç buldum kaybetmiyim hesaıbııı
Şok oldm
![]()
hahahah
siz başka canım ya onlar çoluklu çocuklu yetişkin insanlar annenlerin yanında yedirmesi sürekli elele oturmaları falan abes bence :26:
hahha ne güzell yaaa bitiomu![]()
Evet cnm rahat çalışşcamm inş
yap yap bende yaparım yine cem gelince![]()
bitiyo 5 günde finish
gelsinlerde bir yapması kalsın dimi
eda biz biraz erken kullanabiiriz izni temmuz sonu ağustos başı faln .. biz ağustos 20 diyoduk .
aa öylemi aynı olcak o zaman bzde 1 ağstos düşünüyorz ya..neden değiştrdnz tatlımm
"itiraf ve maceraperestlerin yeri" mi desem acaba hahaha lokanta adı gibi oldu sanki![]()
"itiraf ve maceraperestlerin yeri" mi desem acaba hahaha lokanta adı gibi oldu sanki![]()
aa öylemi aynı olcak o zaman bzde 1 ağstos düşünüyorz ya..neden değiştrdnz tatlımm
sinemcim evet lokanta adı gibi oldutekirdağlı sinem 'in yeri olsun adı hahah
edacım cihan ı tutamıyorum
sultan lokumuda çok güzel ama onun güzelliği beyazlığından hindistan cevizinden gibi şimdi fıstıklı nasıl olur ki..:26:
evet cnm yok oluo fıstıklıda
bak buda var bunu toptop yapcam![]()
https://www.google.com.tr/search?q=...Foku%3Dbiskuvili%2520lokum%2520tarifi;320;225
İtirafçılaarr ve maceracılarrr içeriiii![]()
nasıl
Çeyiz topiği aç ya alabilecekklerimizi fikir falan koyarık![]()
yada yemek tarifleri nasılll tam bizlikk sinem![]()
Cem gelsinnn ağustosta bıuraya gitcez inşş
keşke kalabilsekk 1 gece![]()
Her Hafta Günübirlik Sapanca, Maşukiye, Kartepe / gezinomi
Sapanca-maşukiyeee
Gülşencim sen bilirsin
sinemcim evet lokanta adı gibi oldutekirdağlı sinem 'in yeri olsun adı hahah
edacım cihan ı tutamıyorum
sultan lokumuda çok güzel ama onun güzelliği beyazlığından hindistan cevizinden gibi şimdi fıstıklı nasıl olur ki..:26:
edacım çok güzelmiş burası o kadar sakin ve huzurlu duruyoki.. çok güzel kafa dinlersiniz.. kalsanız keşke ama kalamasanızda olsun çok güzell![]()
oda güzel canım evet olabilir.espirili bişiler olsun konu başlığı
çeyiz topiğide olablr yavrum.kız yemekte olur ama google yazınca hepsi çıkıyor zaten yemeklerde![]()
hahahahahaha ayy ne güldüm kız t.dağlı sinemin yeri![]()
![]()
Cem gelsinnn ağustosta bıuraya gitcez inşş
keşke kalabilsekk 1 gece![]()
Her Hafta Günübirlik Sapanca, Maşukiye, Kartepe / gezinomi
Sapanca-maşukiyeee
Gülşencim sen bilirsin
Aynen canımm çok huzurlu burda az foto var daha nette var çok çok güzel bir yer özellikle sonbahardaaa..ama biz yaza denk gelcez
ağva' var birde olmadı orası istanbula çok yakın çnk buralar...
çeyiz olsun be itirafı napcan![]()