92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hee o zmn iyiymiş canım tam uygunlarmış. onlar konuşmuş anlaşmış bizede onay vermek düşer hahayyy :52:

hee aynen uygunlar elele oturuyorlar kadın birşey yedirio m. abiye falan :1: (gerçi cemde onlarda bana yediriodu :1: )geç buldum kaybetmiyim hesaıbııı :1: Şok oldm :1:

hee aynen uygunlar elele oturuyorlar kadın birşey yedirio m. abiye falan :1: (gerçi cemde onlarda bana yediriodu :1: )geç buldum kaybetmiyim hesaıbııı :1: Şok oldm :1:

hahahah :9:
siz başka canım ya onlar çoluklu çocuklu yetişkin insanlar annenlerin yanında yedirmesi sürekli elele oturmaları falan abes bence :26:

hahahah :9:
siz başka canım ya onlar çoluklu çocuklu yetişkin insanlar annenlerin yanında yedirmesi sürekli elele oturmaları falan abes bence :26:

bencede ya abes geldi banada ...

hahha ne güzell yaaa bitiomu :1:
Evet cnm rahat çalışşcamm inş
yap yap bende yaparım yine cem gelince:1:

bitiyo 5 günde finish :1:
gelsinlerde bir yapması kalsın dimi :1:
eda biz biraz erken kullanabiiriz izni temmuz sonu ağustos başı faln .. biz ağustos 20 diyoduk .

aa öylemi aynı olcak o zaman bzde 1 ağstos düşünüyorz ya..neden değiştrdnz tatlımm

"itiraf ve maceraperestlerin yeri" mi desem acaba hahaha lokanta adı gibi oldu sanki :1:

aa öylemi aynı olcak o zaman bzde 1 ağstos düşünüyorz ya..neden değiştrdnz tatlımm

sinemcim evet lokanta adı gibi oldu :1: tekirdağlı sinem 'in yeri olsun adı hahah:1::1:

edacım cihan ı tutamıyorum :1:

sultan lokumuda çok güzel ama onun güzelliği beyazlığından hindistan cevizinden gibi şimdi fıstıklı nasıl olur ki..:26:

Son düzenleme:
İtirafçılaarr ve maceracılarrr içeriiii :1:
nasıl :33:
Çeyiz topiği aç ya alabilecekklerimizi fikir falan koyarık :1:
yada yemek tarifleri nasılll tam bizlikk sinem :1:

oda güzel canım evet olabilir.espirili bişiler olsun konu başlığı :1:
çeyiz topiğide olablr yavrum.kız yemekte olur ama google yazınca hepsi çıkıyor zaten yemeklerde :31:

sinemcim evet lokanta adı gibi oldu :1: tekirdağlı sinem 'in yeri olsun adı hahah:1::1:

edacım cihan ı tutamıyorum :1:

sultan lokumuda çok güzel ama onun güzelliği beyazlığından hindistan cevizinden gibi şimdi fıstıklı nasıl olur ki..:26:

hahahahahaha ayy ne güldüm kız t.dağlı sinemin yeri :27::27::27: :46:

edacım çok güzelmiş burası o kadar sakin ve huzurlu duruyoki.. çok güzel kafa dinlersiniz.. kalsanız keşke ama kalamasanızda olsun çok güzell:16:

Aynen canımm çok huzurlu burda az foto var daha nette var çok çok güzel bir yer özellikle sonbahardaaa :16: ..ama biz yaza denk gelcez :1: ağva' var birde olmadı orası istanbula çok yakın çnk buralar...

oda güzel canım evet olabilir.espirili bişiler olsun konu başlığı :1:
çeyiz topiğide olablr yavrum.kız yemekte olur ama google yazınca hepsi çıkıyor zaten yemeklerde :31:

çeyiz olsun be itirafı napcan :1:

Aynen canımm çok huzurlu burda az foto var daha nette var çok çok güzel bir yer özellikle sonbahardaaa :16: ..ama biz yaza denk gelcez :1: ağva' var birde olmadı orası istanbula çok yakın çnk buralar...

çeyiz olsun be itirafı napcan :1:

evet gerçekten sonbahardada heryer sarı sarı güzel olur ama olsun .. denizine griliyomu ki buranın

Back
X