92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende biriktiremiyorum canım ya bnmki biriktirio düşün...Off...

Tatlım bzm kızlar teskere alınca kasım gibi açarsın bence 92-3 92-4 askeryarenlerii nişan söz ve düğünle yine burada... diye :1: ordan devam ederiz shbetlerimize paylaşımlarımıza :1: fotolarımızaa

cihanda işte şöyle böyle:26: de yetmez nası olcak bilmiyorum..

Cereen ses ver yavrum üzüldüm okudumda of ya...konuş gelince yzyze kendini yiyip bitirme bebeğim
Esincim tabiiki bizim sohbetimizz her daimmm superdir Hoşgeldinn:3:

Neşeniz hep böyle olsun kızlar'' diyeyim o zamaaan :31: Hoşbulduk yavru :23:

Amann ne neşesi be yavrum yaa işte özlem başa vurunca...

Deme öyle hasret başka, elden gelen birşey yok ki sonuç olarak..
Ben ağlamayı bıraktım artık ya. Geçenlerde kötüydüm zaten yeni geldim kendime edacım :)

slm cnm hoşgeldin :1:
iyidir senden nbr?

Hoşbuldum tatlım, iyi ne olsun. Annemleri düğüne yolladım, pc başına geçtim tv açtım son ses müzik ooh :27:

hoşgeldin cnm... nasılsın mehtap gülüüü:1: biz aynı devam işte sohbet muhabbet.. bayadrda topik boştu şuan hareketlendk şükür..

Hoşşbulduuk canım, süperiimm ''ne kola ne fanta mehtap yedigün'' deyip duruyorum babamda şu askerlik bizim kızın kafaya vurdu diyodu :9: Öyle iştee idare ediyoruz canım, sen nasılsıın :) Bizim topik hep boş ya hu :1:

Son düzenleme:
Deme öyle hasret başka, elden gelen birşey yok ki sonuç olarak..
Ben ağlamayı bıraktım artık ya. Geçenlerde kötüydüm zaten yeni geldim kendime edacım :)

Hoşbuldum tatlım, iyi ne olsun. Annemleri düğüne yolladım, pc başına geçtim tv açtım son ses müzik ooh :27:

Hoşşbulduuk canım, süperiimm ''ne kola ne fanta mehtap yedigün'' deyip duruyorum babamda şu askerlik bizim kızın kafaya vurdu diyodu :9: Öyle iştee idare ediyoruz canım, sen nasılsıın :) Bizim topik hep boş ya hu :1:

hahahaha süpermiş ya o cümlene bayıldım :1: mehtap 7 gün olduğunda bende söylicem :1:

canım işte mehtap faln herşey uzak bekliyorum sabırla.. final dönemi git gel okula işte o kadr..

evet sizin topik bu ara çok sesszleşti..:26:

canım ben benzer seyler falan yapamam asırı abartıyo dayanıcak gücüm yok o hallerine o abartır bende geri kalmam üste cıkarım yüzüğü atarım biter.
Geçenlerdede ne dedi biliyomusunuz konusuyoduk dogum günlerinden özel günlerden falan dogum günümle ilgili birsey söyledim askerlkle ilgili falan benm dogum günüm kasımda, eski kız arkadasınınki ocakta kızlar, bana demesin mi yanlışın var ocakta böyle böyle degil diye. Doğum günümü ocak ayında sandı bi an bu nasl bisey ya bu bana yapılan nasl bi hakaret dondum kaldım ya.Bu neyin kafası yaa bide bana hicbisey belli etmemeye calısıyo Allah Allah gercektende benim kafam nasıl ocağa gitti yaa anlamadım falan diyo cok üzgünüm agla agla heba ettim kendimi gecmisimi yasıyon napıyon yaa
Kızı tanımıyorum int te twitterina baktıgım kadaryla facedende rsimlerini görmüstüm tokatta degl ztn kız İstanbul üniversitesinde okuyomus...

inanmiyoruuummm!!!
canim kac yildir birliktesiniz siz?hic dogum gunu flnda kutlamadiniz mi?
ve ne kadarlik birlikteligin sonunda taktiniz yuzukleri?[/QUOTE]

4 olcak canm haziranda, yüzükleri geçen yıl bu zamanlar taktık. yaa bilmezmi dogum günümü kendi adı gibi biliyo bi an ocak sandım kafam niye oraya gitti acaba falan dedi kendi kendine bilmiyodu benim o kızın dogum gününün ocakta oldugunu bildiğimi. Off cenk içimdeki herşeyi tüketiyosun hic sıcak davranasım gelmiyo içimde çok şeyy tükeniyo cok üzgünüm kelimeler bos bu durum karsısında
ceren alıntısız yazıyım yazılar birbirine girmiş çnkü..

ya tabiki herkes 1 kez aşık olcak diye bişey yok ama bunu böyle sana söylemesi bencede kırıcı bende çok kırılırdım.. ayrıca zerine bu doğum gnü meselesi çok üstüste gelmş.. kızlar özel günler knusunda çok hassas fena bi pot kırmış yani :26:
cok kırgınım canım ya kendimi aldatılmıs gibi hissediyorum gece uykularım bölük pörçük uyku haram oldu gözlerime mahfoldum 2 haftadır yaa
Cereen ses ver yavrum üzüldüm okudumda of ya...konuş gelince yzyze kendini yiyip bitirme bebeğim
Esincim tabiiki bizim sohbetimizz her daimmm superdir Hoşgeldinn:3:

burdayım bitanem gecmis yazılarınızı okuyodum bırakıp gideli bikac saat oluyo masallahh topik cok canlı :nazar: kızz edaa hergün bisey yapıyon kilo almıyonmu hic kuzum sen:27: bak bende az önce bunu yaptım düsün düsün kafayı yicektim kendimi bi ugrasa veriyim bari dedim pizza yaptım nasl:) $2013-05-25-7636_1.webp

hahahaha süpermiş ya o cümlene bayıldım :1: mehtap 7 gün olduğunda bende söylicem :1:

canım işte mehtap faln herşey uzak bekliyorum sabırla.. final dönemi git gel okula işte o kadr..

evet sizin topik bu ara çok sesszleşti..:26:

Bi ben buralardayım sanırım bizim topikte başı boş olan benim :9:
Şafakta da diyeceğiiz elbeet onuu canım 10'dan geri sayımda daha şatafatlı sözler var ya tatlım :27:

burdayım bitanem gecmis yazılarınızı okuyodum bırakıp gideli bikac saat oluyo masallahh topik cok canlı :nazar: kızz edaa hergün bisey yapıyon kilo almıyonmu hic kuzum sen:27: bak bende az önce bunu yaptım düsün düsün kafayı yicektim kendimi bi ugrasa veriyim bari dedim pizza yaptım nasl:)Eki Görüntüle 720595

Yok kız misafir geldikçe yapıyorum çokta yemiyorum tekrasr mekiğe başladım :1:
Superr olmuşş ceren ımmmm:56:

inanmiyoruuummm!!!
canim kac yildir birliktesiniz siz?hic dogum gunu flnda kutlamadiniz mi?
ve ne kadarlik birlikteligin sonunda taktiniz yuzukleri?

4 olcak canm haziranda, yüzükleri geçen yıl bu zamanlar taktık. yaa bilmezmi dogum günümü kendi adı gibi biliyo bi an ocak sandım kafam niye oraya gitti acaba falan dedi kendi kendine bilmiyodu benim o kızın dogum gününün ocakta oldugunu bildiğimi. Off cenk içimdeki herşeyi tüketiyosun hic sıcak davranasım gelmiyo içimde çok şeyy tükeniyo cok üzgünüm kelimeler bos bu durum karsısında
cok kırgınım canım ya kendimi aldatılmıs gibi hissediyorum gece uykularım bölük pörçük uyku haram oldu gözlerime mahfoldum 2 haftadır yaa

burdayım bitanem gecmis yazılarınızı okuyodum bırakıp gideli bikac saat oluyo masallahh topik cok canlı :nazar: kızz edaa hergün bisey yapıyon kilo almıyonmu hic kuzum sen:27: bak bende az önce bunu yaptım düsün düsün kafayı yicektim kendimi bi ugrasa veriyim bari dedim pizza yaptım nasl:)Eki Görüntüle 720595 [/QUOTE]
Anamm bundan ypyr kır pidesi dyrz bzde çok severim

Bi ben buralardayım sanırım bizim topikte başı boş olan benim :9:
Şafakta da diyeceğiiz elbeet onuu canım 10'dan geri sayımda daha şatafatlı sözler var ya tatlım :27:
orası boşsa sende gel buraya cnm ya gördüğün gibi burda kimse dışlamaz hemnnn içeri alır :1:

evet asıl şafakta diyelimmm o şatafatlı sözleri bol bol kullnaırız gelsnde o günler:16:

Hahahah aynen canımmm vala superiizz:64:
Ayy başlasada bitseee yaaa

başlamadıkçada geriyo dimi..takma kuzum takma.. geçcek bitcek bitiyo okulunn:21:

orası boşsa sende gel buraya cnm ya gördüğün gibi burda kimse dışlamaz hemnnn içeri alır :1:

evet asıl şafakta diyelimmm o şatafatlı sözleri bol bol kullnaırız gelsnde o günler:16:

başlamadıkçada geriyo dimi..takma kuzum takma.. geçcek bitcek bitiyo okulunn:21:

Aynen esincim gel buraya :1:
Aynen yaa daha eksik not toplıcam :47:

Back
X