92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Günaydınnn Kızlarrr ve Görüşürzzzz :1:
Çarşımızz var şimdiii :16: yeppaaa:32:

ohh görüş tabi hemn sat bizi:1: akşam yine bize mecbrsun:1:

cihanında çarşısı var da biz bi önceki çarşıda görüştük ya ben dayınlarala buluşabilrsn dedim zaten ders çalışmam lazım .. oda onlarla pikniğe gitti.. ama kızdığım bişey oldu yine ankarada ya gide gide telefonun çekmediği bi piknik alanına gittiler .. dayısının özellikle yengesininn kasıtla yaptığını düşünmeye başlıcam nerdeyse..:44:
yoksa daysıgille değil mi acaba demeyin onlarla olduğuna eminim :1:

şimdi cihana da bişey demedim git eğlen aşkım dedim . çnkü tepki versem bi çarşım var hevesimi kırma faln dicek biliyorum..

cihanında çarşısı var da biz bi önceki çarşıda görüştük ya ben dayınlarala buluşabilrsn dedim zaten ders çalışmam lazım .. oda onlarla pikniğe gitti.. ama kızdığım bişey oldu yine ankarada ya gide gide telefonun çekmediği bi piknik alanına gittiler .. dayısının özellikle yengesininn kasıtla yaptığını düşünmeye başlıcam nerdeyse..:44:

şimdi cihana da bişey demedim git eğlen aşkım dedim . çnkü tepki versem bi çarşım var hevesimi kırma faln dicek biliyorum..

Telefonu çekmiyor mu canım:15:

$309690_10151195407747021_1330427117_n.webp

Nişanlımı bundan istiyorum

Telefonu çekmemesi sinir bozucu gerçekten
Onunda bir haftasonu var ama gezsin stres atsn

tabikide gezsin zaten bende onu dşünerek dedim gitsin pikniğe diye .. ama koca ankara da da gide gide telefonun çekmediği yere götürmemeleri lazım .. sonuçta benmde ondan haber almak istemem gayet normal .. :ssz:

tabikide gezsin zaten bende onu dşünerek dedim gitsin pikniğe diye .. ama koca ankara da da gide gide telefonun çekmediği yere götürmemeleri lazım .. sonuçta benmde ondan haber almak istemem gayet normal .. :ssz:

Kesinlikle sende haklısın canım uygun bir dille de cnm bnce brdahakne

Kesinlikle sende haklısın canım uygun bir dille de cnm bnce brdahakne

akşam söylerim büyütmedende olsa , ama ben diyeceği şeyi biliyorum bende istemedimde oraya karar vermişler falan filan..

ya dayısı ve yengesi genç 26-27 yaşındalar.. yengesi evin tek gelini bilmiyorum ilk karşılamamızdan itibaren ve cihanın anneside söyledi seni kıskanıyo diye üst üste gelince bazı şeyler sanki bileerek yapıyo ya. yengesi istemiş oraya gitmeyi de

akşam söylerim büyütmedende olsa , ama ben diyeceği şeyi biliyorum bende istemedimde oraya karar vermişler falan filan..

ya dayısı ve yengesi genç 26-27 yaşındalar.. yengesi evin tek gelini bilmiyorum ilk karşılamamızdan itibaren ve cihanın anneside söyledi seni kıskanıyo diye üst üste gelince bazı şeyler sanki bileerek yapıyo ya. yengesi istemiş oraya gitmeyi de

Canım kıskançlığından yapıyor olabilir.Haklısn bence çok grşme grkrse chanda çk grşmesn

Canım kıskançlığından yapıyor olabilir.Haklısn bence çok grşme grkrse chanda çk grşmesn

canım allahtan onlar ankara da yaşıyo zaten fazla görüşme şansmız yok .. iyiki de öyle..

az önce aradı cihan da telefonun çektiği yer arıyorum dedi güldü bende müsait değildim :1: konuşamadım , sonra ararım dedi:1:

Oyy bebişim sizi satarmıyım ben hççç
aldığım tişörtü giymiş yerim onu allahımmmm kızlar ben ölüyorum özlemde...bu kdr mı tatlı olunur yaaaa :(
canım saçmalama neden kasıtlı yapsınlar ya ayrıca olabilir istanbuldada var öyle yerler..
Senb bişey deme ne güzel ya akrabalarıyla kafa dağıtıo hiç değilse bu şansını kullanması doğal

Anamm okudum ama bencede yengesi seni kıskanıyo :1:

Son düzenleme:
Oyy bebişim sizi satarmıyım ben hççç
aldığım tişörtü giymiş yerim onu allahımmmm kızlar ben ölüyorum özlemde...bu kdr mı tatlı olunur yaaaa :(
canım saçmalama neden kasıtlı yapsınlar ya ayrıca olabilir istanbuldada var öyle yerler..
Senb bişey deme ne güzel ya akrabalarıyla kafa dağıtıo hiç değilse bu şansını kullanması doğal

Anamm okudum ama bencede yengesi seni kıskanıyo :1:

biliyorum cnm satmazsın orası işin esprisi:1:
kıyamam yavrummm ya nasıl özlediğini bizz çok iyi anlıyoruz:1:

bişey demedim tatlım zaten cihana ama kasıtlı veya değil bilememde öyleysede bize sökmüyo:1: cihan baya bi çeken yer varmı diye aradı buldu,saatte bir de oraya tıpış tıpış gidip sesimi duyuyo :1: yerim ben onu.. öyle provakasyonlarla bzim iletişimimizi kesemezler:1:

selam kızlar. açtım bi topic haha ama açabildim mi bilmiyorum ki :/ bakın bakalım olmuş mu?:44:

İyiyim tatlım sen nasılsın

İyiyim canımm bende gördm yazını nişan söz kıyafet fotoları demişin sen kafandakileri koy biz yorum yapalım malum seninki yakın bnnmmkine daha 1 sene var :1:

bak bunu yeni buldm ben anca bunara bakıorm :1:
$altinbas-alyans-modelleri-2013-4.webp
Ama kararım değişme<zse alıcağım başka :1:

Son düzenleme:
Back
X