92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

belki inanamazsin bitanem ama sizlerden ayri plaka sayicagim icin hic heyecanli diilim keske hep beraber sayabilseydik

Canım bnnm öyle deme ya ne güzel benimki izne gelicek seninki teskere alıcakk valla :16:
hem uğrarsın yine öyle demee dertleşiriz her zmnki gibii cnm :1:
Ben sizle sayamıcaktım zaten biliosn gülşen gizem sen kamile merve sayıcaktınız brlikte ama olsn biz kızlarlaa seninle alıştırma yapıp sayarız kuzum :1:
Şimdi çıkıyorum ben cnm yarın okulum var malum öpüyorum seniii iyi gecelerr

Son düzenleme:
Canım bnnm öyle deme ya ne güzel benimki izne gelicek seninki teskere alıcakk valla :16:
hem uğrarsın yine öyle demee dertleşiriz her zmnki gibii cnm :1:
Ben sizle sayamıcaktım zaten biliosn gülşen gizem sen kamile merve sayıcaktınız brlikte ama olsn biz kızlarlaa seninle alıştırma yapıp sayarız kuzum :1:
Şimdi çıkıyorum ben cnm yarın okulum var malum öpüyorum seniii iyi gecelerr

canim ben hep buralardayim sizle beraberde gun sayicam hem daha ne safaklar sayicaz beraber insallah :) iyi geceler tatlim :54:

belki inanamazsin bitanem ama sizlerden ayri plaka sayicagim icin hic heyecanli diilim keske hep beraber sayabilseydik

aaa gülşah böyle düşünmemelisin:20:Ben senin adına çok sevindim eminim ki tüm topik sevindi.Kim askerliği erken bitmesini istemez ki hepimiz bıktık askerlikten en azından birmiz erken kurtuluyoruz.Heyecanlı heyecanlı saymalısın o plakaları yiyip bitirmelisin arkandayız geliyoruzz bizdee:10::10:

aaa gülşah böyle düşünmemelisin:20:Ben senin adına çok sevindim eminim ki tüm topik sevindi.Kim askerliği erken bitmesini istemez ki hepimiz bıktık askerlikten en azından birmiz erken kurtuluyoruz.Heyecanlı heyecanlı saymalısın o plakaları yiyip bitirmelisin arkandayız geliyoruzz bizdee:10::10:

tatlımm benım hepınızın benım kadar sevındıgını bılıyorum canımm hep beraber sayıcaz insallah

kızlaaar ben geldiiim :3:
neler yapıyorsunuz?

ya ben sevgilimi çoook özledim ya her geçen gün özlemim çok artıyor :26:
evlilik meraklısı değilim ama sırf sevdiğime kavuşayım diye evlenmek istiyorum artık onunlaaaaa :52:
yeter artııııııkk bitsin bu hasret dolu günleeerr :36:

sonnnn 4 sınavım kaldı kızlarrrr :8:
veeeeeeeee tam 1 hafta sonra sevgilimmm yanımdaaa :16: bu saatlerde çoktannnnn yanımda olacak doya doya sarılmış olacağımmm :16: çok heycanlıyım kızlar çokkkk :8::8:
siz nasılsınız bakalım?

Kamileee canım yaa doya doya vakit geçirin bzim yerimize dee:)) bemde sınavlarım başladı kuzular giremiyorum o yüzdeen 8nden sonra full buraladaym hepinze kucak dolusu sevgilerr:1:

sonnnn 4 sınavım kaldı kızlarrrr :8:
veeeeeeeee tam 1 hafta sonra sevgilimmm yanımdaaa :16: bu saatlerde çoktannnnn yanımda olacak doya doya sarılmış olacağımmm :16: çok heycanlıyım kızlar çokkkk :8::8:
siz nasılsınız bakalım?

ooohh ne guzeeel :1:
benimkininde gelmesine az kaldiii :16:
ben iyiyim tatlim misafir var oturuyoruz koca gun temizlik yaptik cok yoruldum belim agriyoorrr :(((
sen nasilsin desem bomba gibisin belli ki masallah :nazar:

Kamilee canım son hazırlıklarını yap şekerim giysiydi falandı filandı kaş tı kıldı tüydü :1: 1 hafta kalmışşş :1:

Mervecim kuzucm çalış çalış derslerin ağırdır senin bitirde sınavlarını gel aramızaaa..
Benimde haftaya başlıyorr :(

$christianlouboutin-corbeau-1130835_cm53_1_1200x1200-1000x1600.webp

Kızlarr nasıl şeffaf babet ama önü bu kadar sivri değil ve önü krem rengi almayı düşünüyorum

Makosen - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
bu nasıll ?

veyaa bu

http://www.deichmann.com/TR/tr/shop...ayakkabilar-babet/00015001143242/Makosen.prod

budaçoktaaaattlııı :1:

http://www.deichmann.com/TR/tr/shop...yan/bayan-ayakkabilar/bayan-ayakkabilar-babet

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 722087

Kızlarr nasıl şeffaf babet ama önü bu kadar sivri değil ve önü krem rengi almayı düşünüyorum

Makosen - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann
bu nasıll ?

veyaa bu

Makosen - Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann

budaçoktaaaattlııı :1:

Babet - Ayakkabılar - Bayan - Deichmann

lacivertlerden benimde var tatlım cok kullanışlı ve hoş duruyo ben bugun yenı ayakkabı sıparıs verdım fıstık yesılı ınsallah güzel çıkarr

Back
X