92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ben rengarenk sevıom canım yaaa ıkı tane yeşil çantam var onlarla uyumlu olsun dıe aldım

iyi yapmışsın tatlım bende karar veremedim ya şeffaf babet kesin alıcam ama o attığm deichmandaki babetide istiyorum birde superga istiyorum laciverttttt
off çalışsam ne güzel alırım hepsini şimdi anneme şunu al bunu al diyemiorum sürekli :1:

iyiyim canım sen nasılsın?

iyidir bebeğim şafak sayıyoruz
işte sayıyoruz sayıyoruz eksilmiyo öyle bunalımdayım:9:
şuraya bak gülşen ya daha neredeyim mübarek E harfini 250 gün falan yapmışım sanırım :1:

$Fotoğraf1918.webp

Son düzenleme:
İyiyim tatlım sn nasılsın?
bende iyiyim canım ölee bakıp duruyorum alışveriş sitelerine :)
iyidir bebeğim şafak sayıyoruz
işte sayıyoruz sayıyoruz eksilmiyo öyle bunalımdayım:9:
şuraya bak gülşen ya daha neredeyim mübarek E harfini 250 gün falan yapmışım sanırım :1:

Eki Görüntüle 722214

canım yaaa ben şafak cızelgesı yapamadım bolee sen ıyı yapmışsın gıtmeden cagatay bana kart almıştı onu cızıom bende

bende iyiyim canım ölee bakıp duruyorum alışveriş sitelerine :)

canım yaaa ben şafak cızelgesı yapamadım bolee sen ıyı yapmışsın gıtmeden cagatay bana kart almıştı onu cızıom bende

tatlım ben ilk yaptım o kdr berbattıki bunu 1 1.5 saatte yaptım plakalar içinde geldiğinde çıktı alıcaz bir ona bir bana o şimdi saymıyo şafak geçmiomuş :1:
Birde demez mi plakalar eğlenceli olur hayatım diye hıhı sorma dedm bende :1:

Haziranın ilk haftası ama gün belli değil canım.
Görüşmez olurmuyuz her akşam görüşürüz muhakak

oda belli olsaydı iyi olurdu sizin için cnm sayardın geri..
sadece akşamları görüşebilceksiniz dimi ama canım gerçi iş çıkışına gelir haftasonlarıda var
kaç gün kalıcak 23 mü?? +yol izni vardır
rapor alırsın 5 gün falanda hastayım ayağına :1:

Son düzenleme:
oda belli olsaydı iyi olurdu sizin için cnm sayardın geri..
sadece akşamları görüşebilceksiniz dimi ama canım gerçi iş çıkışına gelir haftasonlarıda var
kaç gün kalıcak 23 mü?? +yol izni vardır
rapor alırsın 5 gün falanda hastayım ayağına :1:

Canım 20 gün iznimiz var.
Hergün görüşürüz akşam dönerim yapcak birşey yok

Back
X