92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evet canım saatle ilgi sorun çıkmış çok erken kim götürcek seni demiş :47:
her zamnki gibi bekliycem :14:
ayy inş tatlım yaa inş her şey planladığımız gibi olur

sen içini ferah tut o kadar sabrettin ben karşılığını alacağına gerçekten inanıyorum...

ben çıkıyorum tatlım konuşuruz tekrar:54:

selam kızçelerim :3:
cepten ayarlarını bozdum kk nın sinir oluyorum şimdi pc deki gibi açılıo rahat yazamıyorum haberiniz olsun..

Kızlarr sizce darılcak bişey varmıı ?
bugün kouşuyorduk benimki dün annesıyla konuşmuş naber napıosn falan filan
Ne zmn geliosn falan demiş bnmkide işte 28-29 temmuz gbi belli değil demiş aneside zaten gelsende yüzünü göremioruz sabah çıkıp akşam geliosn demiş (dağıtımı kastediyor) işte normalde çok tatlı bir kadındır tek bir yanlışı yok 4.5 senedir bana ama kıskandığı bariz cemde dedi kıskanıyor bencede die çok düşkndr oğluna ama öyle benden şikayetçi değildir hiç kötülemezdi..
neyse işte bende dedim annesi il dışına gidicek geldiğinin 2.haftası annenler gidene kadar 1 gün görüşüp 1 gün görüşmeyz bende rahat çıkarım böylce evden dedm tamam hayatım dedi...
sizce kadının yaptığı normalmi bende oğlm olsa yüzünü görememsem üzülürüm tabiide
birde ben söylemiştim annesie kargoyu neyse kargo geldi demiş bnmki eda ceviz yolladı kurabiye yapmış tişört falan yolladı demiş kadında iyi iyi falan demiş gayet normal..
birde işte şafak kaç demiş annesi oda bilmiorm demiş anneside eda sayıyordu ona soralım demiş.
benimki gayet normal hayatım imalı demedi aksine ciddi olduğumuzun çokçöok farkında hiç farkında olmadığı kadar farkında dedi ama e bileym şaşırdım yine çok tatlıdır normalde annesi ben şimdi arasam yine ttlı tatlı konuşucak ama doğalmı sizce?
canım benım yaa ınsan ısın ıcınde olunca gıcıgına gıdıyo ama dısardan bakılınca ortada bısey yok tatlım ceme soyle sana anlatmasın bırbırınıze dusman olursunuz walla ortada bısı yokken senın soledıklerını annesıne ,annesının soledıklerını sana anlatmasın bence
evet canım saatle ilgi sorun çıkmış çok erken kim götürcek seni demiş :47:
her zamnki gibi bekliycem :14:
ayy inş tatlım yaa inş her şey planladığımız gibi olur

canım yaaa bı gelısme varmı cok uzuldum tatlım ınsallah sorun cıkmaz

cepten ayarlarını bozdum kk nın sinir oluyorum şimdi pc deki gibi açılıo rahat yazamıyorum haberiniz olsun..:26:
nasılsınız bakim keyfiniz yerindedir umarım..

edacım canım bence takma ya erkek annelerinin çoğu öyle kıskanırlar oğullarını.geri kalan azıda içten içe belli etmeden kıskanır..kanımca..
paylaşmayı öğretcez onlara zamanla napalım..:50:

kamilecim tatlım bence şaka yapıyordur seninki hatta belki yolda bile olabilir şu an :1:

yok be cnm yapamıyorum :50: nasıl yapcam bilmiyorum ki..sitenin altında full site yazıyordu bende ona tıkladım pc de ki gibi detaylı açılmaya başladı oda beni yoruyor :/

ee sen napıon cnm?

napim tatlim yaa basim agrio canim internet gecmisini felan sil cerezleri sil felanda oluo galiba onlari sil tekrar gir siteye bende full sitede daha rahat ediom :)

yok be cnm yapamıyorum :50: nasıl yapcam bilmiyorum ki..sitenin altında full site yazıyordu bende ona tıkladım pc de ki gibi detaylı açılmaya başladı oda beni yoruyor :/

ee sen napıon cnm?

İnternete girip kk açıkken, ayarlardan masaüstü görünümündeki tick i kaldırman gerekiyor, yani üzerine bir ez tıkla, geri cep tel görünüme döner

Sevindim canikomm okulda hzuur da önemliii, arkadaş ortamı daa..elektrik-elektronik okumuştu abim dee..evet teknik diye orayı istemişti..
Ben de Eylül'e mezun oldum Ekim'de staja başladım şekerimm..Taksim'de bir büroda çalışıyorum, iyi gidiyor memnunum bulunduğum yerden o ilk çaylaklık kısmını atlattım yakında duruşmalara girmeye hazırlanıyorum :51::1:

Ooo sende yeni mezun olmuşun 2sene sonra bende bitiricem ama okulda kalma gibi planlarım da var bakalım o zaman gelsin tekrardan düşüncem bunları:1: Duruşma mıı? Çok heyecanlı,ama okulda gördüklerinle pratikteki çok farklı oluyormuş bende bu yaz bi tanıdığın yanında bi kaç ay çalışmayı düşünüyorum nasipse. Canım bu arada ben Merve senin adını da bilmiyorum ama şimdiden memnun oldum diyeyim,Allah senin şafağından biran önce bize de nasip etsinn maşallah kimbilr nasıl geldinz buralara kadarr:nazar:

Bu arada hepinze selamm kızlarr..Kamilecimm okudum çok üzüldüm inşallah planlar suya düşmeyecek gelecek sevdiceğin.Bu askerlikte cidden mantık yok.

Ooo sende yeni mezun olmuşun 2sene sonra bende bitiricem ama okulda kalma gibi planlarım da var bakalım o zaman gelsin tekrardan düşüncem bunları:1: Duruşma mıı? Çok heyecanlı,ama okulda gördüklerinle pratikteki çok farklı oluyormuş bende bu yaz bi tanıdığın yanında bi kaç ay çalışmayı düşünüyorum nasipse. Canım bu arada ben Merve senin adını da bilmiyorum ama şimdiden memnun oldum diyeyim,Allah senin şafağından biran önce bize de nasip etsinn maşallah kimbilr nasıl geldinz buralara kadarr:nazar:

Bu arada hepinze selamm kızlarr..Kamilecimm okudum çok üzüldüm inşallah planlar suya düşmeyecek gelecek sevdiceğin.Bu askerlikte cidden mantık yok.

Hadi bakalım zaman ne gösterir belli olmaz, akidemisyenlik de çok güzel tabi kiii...:34:
Evet heyecanlı baya, yeni mezunum yeniii..alakası yok okulla zaten evet, tabi ki bilgiler de lazım oluyor gerçekten ama akılda kalmıyor ki her seferinde baştan hatırlamam ders çalışmam gerekiyor bir nevii...
Ben de Hilal canım memnun oldum ben dee :34:
Verir canım sana da vercek herkese de vercekk..askerin nerde er olarak mı yapıyor?? Ben buralara geldim ama baya kavgalarla zorluklarla geldim canım, bugünlerime çok şükür.. 320 gün bekledim ben astek benimkisi, ama kaldı 27 hatta 26 sayılır artık haftasonunu da sayma 24 falan heheheheh :1:

Hadi bakalım zaman ne gösterir belli olmaz, akidemisyenlik de çok güzel tabi kiii...:34:
Evet heyecanlı baya, yeni mezunum yeniii..alakası yok okulla zaten evet, tabi ki bilgiler de lazım oluyor gerçekten ama akılda kalmıyor ki her seferinde baştan hatırlamam ders çalışmam gerekiyor bir nevii...
Ben de Hilal canım memnun oldum ben dee :34:
Verir canım sana da vercek herkese de vercekk..askerin nerde er olarak mı yapıyor?? Ben buralara geldim ama baya kavgalarla zorluklarla geldim canım, bugünlerime çok şükür.. 320 gün bekledim ben astek benimkisi, ama kaldı 27 hatta 26 sayılır artık haftasonunu da sayma 24 falan heheheheh :1:

Canım benimki uzun dönem er ne yazıkkii..Okusaydı keşke bırakmasaydı üniversiteyi ama nasip kısmet böyleymiş demekki. Bide benimki 92/3 B grubu gittiği için kızlardan 1 ay gerideyim bide telefon yakalatmadan10 gün cezamız var arttıkça artıyo ama beklemeye devaaam:1: tabi ya ben bile şafağımn şu son haline inanamıyorum dha geçenlerde 300lerdeydik geçiyo geçiyo,geçicek gidicek hayırlısıyla sonra bide iş olayı var bakalım engel üstüne engel yani kısacası.Ama sevgi her zman kazanacak ben buna inanıyorumm:34: seni bulduğum iyi oldu meslektaşıımmm okul bitince senden napacğm konusunda bi fikir alırım artıkk ilerisi içinn:)

Kizlar yardimlariniz icin tesekkur ederim ama yapamadim :/
neyse belki bunu severim bi sure boyle kullanayim :34:

Kizlaaaar sevdicegim gelecek yakinda kismetse biliyorsunuz.sizce o sure icinde ne supriz yapabilirim ona?degisik bsyler yapmak istiyorum sasirtici, hayran birakici ama neee?nolur fikir verin banaaa

sen içini ferah tut o kadar sabrettin ben karşılığını alacağına gerçekten inanıyorum...

ben çıkıyorum tatlım konuşuruz tekrar:54:

canım benım yaa ınsan ısın ıcınde olunca gıcıgına gıdıyo ama dısardan bakılınca ortada bısey yok tatlım ceme soyle sana anlatmasın bırbırınıze dusman olursunuz walla ortada bısı yokken senın soledıklerını annesıne ,annesının soledıklerını sana anlatmasın bence

canım yaaa bı gelısme varmı cok uzuldum tatlım ınsallah sorun cıkmaz

cepten ayarlarını bozdum kk nın sinir oluyorum şimdi pc deki gibi açılıo rahat yazamıyorum haberiniz olsun..:26:
nasılsınız bakim keyfiniz yerindedir umarım..

edacım canım bence takma ya erkek annelerinin çoğu öyle kıskanırlar oğullarını.geri kalan azıda içten içe belli etmeden kıskanır..kanımca..
paylaşmayı öğretcez onlara zamanla napalım..:50:

kamilecim tatlım bence şaka yapıyordur seninki hatta belki yolda bile olabilir şu an :1:

gizemcimmm inş canım yaa benimde aniden çıkmam gerekti kusura bakma güzeli :26:
gülşahcım az önce konuştuk bakalım yarın merkezdeki komutandan izin belgesini almaya gidicekmiş kendi ayarlamış canım orda karakolun işlerini yapan biri varmış 5 gibi götürür müsün demiş o da sağolsun tabi abicim demiş..şimdi eğer izin belgemizi imalarsa komutan sorun çıkmıycak inş..kızlar dua edin yaa cidden çok ihtiyacımız var..
sinemcimmmmm yarım saat öncesine kadar karakoldaydı canım konuştuk süpriz yapıcak bi şey yok zaten ilk benim yanıma geliceği için..

Canım benimki uzun dönem er ne yazıkkii..Okusaydı keşke bırakmasaydı üniversiteyi ama nasip kısmet böyleymiş demekki. Bide benimki 92/3 B grubu gittiği için kızlardan 1 ay gerideyim bide telefon yakalatmadan10 gün cezamız var arttıkça artıyo ama beklemeye devaaam:1: tabi ya ben bile şafağımn şu son haline inanamıyorum dha geçenlerde 300lerdeydik geçiyo geçiyo,geçicek gidicek hayırlısıyla sonra bide iş olayı var bakalım engel üstüne engel yani kısacası.Ama sevgi her zman kazanacak ben buna inanıyorumm:34: seni bulduğum iyi oldu meslektaşıımmm okul bitince senden napacğm konusunda bi fikir alırım artıkk ilerisi içinn:)

Geçicek canım elbet bir gün bitecek...
Bunlarn hiçbiri engel değil geçilmesi gereken aşamalar aslında yani olması gerekenler,dediğin gibi keşke üniyi bırakmasaymış ama hayırlısı olsun..
Konuşuruz evet meslektaş bulmak güzel hem de tezkereci devredennn

Ya şu Taksim'deki olaylar beni cidden çok etkiledi hayırlısı gerçekten, hiç bir şey normal değil şu an, insanlar ölüyor ya resmen şoktayım!!!

Kızlar hepinize yorumlarınız için teşkkürler ama ben sevgilime hep derim annenle ne konuştunuz ettiniz diye...o o dengeyi kuruyor bnm söylediğim hiç birşeyi annesine söylemez iyiler hariç :1:
annesideiyi yönde söylemiş onların orada 'gelde ayır'diye bir cümle varmış birbirini çok seven ve bu çok belli olan çiftler için maşşallh anlamında denrmiş annesi bunuda demiş..ben yanlış anlamışım.yani birde annesi mehtapta 1 hafta olmıycak yurtdışından abileri geldiği için kayseriye gidecekler...e haliyle hep benle olcak onun gerginliğide vardır annesinde :1:
cemde dediki 1 hafta 1gün bulup 1 gün buluşmayız hayatım sen bize gelirsin annemin yanına falandedi bende tamm dedm diper hafta her daim birlikteyiz tabi...:16:

kamile çok üzüldm cnm inş çözülür sizi mesele

hilalcim taksimde olanlar bnmde canımı sıkıyor...yanii medya susuyor Halk tv veriyor herşeyi sadece...polis çok orantısız güç kullanıyor hayretle rr içindeyim..

ses seda yok tatlım daha sabah aradım meşgule verdi ben arıycam diye mesaj attı daha da ses yok tatlım..ama gelicek yaa içimde çok büyük umut var..gelicek gelmeli!!!

tatlmmbnce seni arıycak aşkm beni alcağın yere gel dicek veya kapıyı çalıcak eminim bundan içime doğuyorrr
bu arada resmen gözlerim dolarak bakıyorum fotoğraflara 60 yaiında bir amcanın kulağı komuş taksimde dün ambulans bekliyor ambulans giremiyor oraya....

ya gerçekten pes ya...istanbulda 96 tane avm var daha neyin avm sini yapıcaklar !!!!!!!!!!
bu gidiş iyi değil gerçekten..yakında olağanüstü hal ilan edicelek...

Son düzenleme:
Back
X