Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün ikiz kuzenlerimin 1.doğumgünü ve yaptığım kakaolu bonbonlarrr![]()
Eki Görüntüle 725915
sizinle paylaşıyım dedim kızlar..
ve olaylar gerçekten üzücü...hemde çok bnmkide mesaj atmıo bir şey yoktur umarım.
bugün ikiz kuzenlerimin 1.doğumgünü ve yaptığım kakaolu bonbonlarrr![]()
Eki Görüntüle 725915
sizinle paylaşıyım dedim kızlar..
ve olaylar gerçekten üzücü...hemde çok bnmkide mesaj atmıo bir şey yoktur umarım.
eline sağlık canımm çok güzel görünüyooo canım istedi
tatlım korkmaa bısı yoktur atar bırazdan bence
inşallah canım yaaa bencede gelıcekk banada gelıcek gıbı gelıyoo
tatlmmbnce seni arıycak aşkm beni alcağın yere gel dicek veya kapıyı çalıcak eminim bundan içime doğuyorrr
bu arada resmen gözlerim dolarak bakıyorum fotoğraflara 60 yaiında bir amcanın kulağı komuş taksimde dün ambulans bekliyor ambulans giremiyor oraya....
ya gerçekten pes ya...istanbulda 96 tane avm var daha neyin avm sini yapıcaklar !!!!!!!!!!
bu gidiş iyi değil gerçekten..yakında olağanüstü hal ilan edicelek...
ellerine sağlık canım çok güzel bunlar ya bayılarak yapar ve yerdimbisküvili dimi? Afiyetle yiyin tatlım
Allah sonumuzu hayır etsin..
kamileciiim bence süpriz yavrum ya.seni cepten mi arayıp karakolda olduğunu söyledi ankesörlüden mi?
ceptense eğer süpriz diye öyle söylemiştir.benimkide bana bikez süpriz yapmıştı çünkü..
Kizlarrr napiosunuzzz
Sanki uyusam direnenlere ihanet edicekmişim gibi hissediyorum kendimi ..
cok kotu ortalik Allahim yardicimiz olsun..askerlerimizde sorunsuz sag salim bitirip gelseler bari askerliklerini..
Allah korusun ama ic savas fln bsyler ciksa asker,sivil hepsi gidecek gerci..sanki yok ic savas :18:
kızlar nasılsınz durumlar cok kötu yaa haberlere hıc bısı yansımıyorrrr yansısa bile yalan olrk gösterılıyo![]()
türkiyede hiçbir kanalda gösterilmiyor canım halk tv dışında.başka ülkelerde bile daha çok gündemde!
Topic topic olalı bu kadar boş olmamıştıneredesiniz heeyy ahaliiiiii ???
nerede bu insanlaaaarrr ???
sizin oralarda havalar güzel herhalde hepiniz dışardasınız belli ki...:44:
neredesiniz heeyy ahaliiiiii ???
nerede bu insanlaaaarrr ???
sizin oralarda havalar güzel herhalde hepiniz dışardasınız belli ki...:44: