Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende özledim kızlar yaa:44:
1 2 saate yürüyüs var tokatta gece nöbeti bugün itibariyle baslıyo bakalım biz nereye kadar dayanabilicez akp polislerinden ne kadar eziyet görücez cok merak ediyorum
Bende özledim kızlar yaa:44:
1 2 saate yürüyüs var tokatta gece nöbeti bugün itibariyle baslıyo bakalım biz nereye kadar dayanabilicez akp polislerinden ne kadar eziyet görücez cok merak ediyorum
Dikkat edin tatlım..
Ben beşiktaşa ve taksime gitmedim kesinlikle istanbul çok karışık hastahneler yaralı dolu...medya hiçbir şey vermiyor..
aralarında provaktörler var ppkklısıda komnstide...zarar veriyorlar esnafada araçlarada masumlarada...kötü yöne gidio bu eylem bence başta sadece türk bayrağı varken şimdi partizanlarla doldu etraf...
aynende öyle bende yukarı yazdım bebeğim.. olay saptı tamamen..
antalyada da durum aynı esnaf fena camlar meydanlar çok kötü hastaneler dolu( bizzat arkadaşlarımdan biliyorum)
fırstçılara gündoğdu.
aynen cnm acaip bir provake soz konusu üzücü bir durum polis acaip müdahale ediyor biber gazının haddi hesabı yok istanbul baya karışık...
allah sonumuzu hayretsin diyorum ...
buraya yazayım burasıda hareketlensncnm sınav dönemn başladı inş hepsi iyi geçer yorucu oluyo
![]()
aynen cnm acaip bir provake soz konusu üzücü bir durum polis acaip müdahale ediyor biber gazının haddi hesabı yok istanbul baya karışık...
Burdan konuşalımm![]()
İnş cnm bugünkü güzel geçtii valla![]()
Annemle bbmda yazlıpa gitti 1 hafta yaa deliricem ha evde ergen kardeşimle kaldım birbiriimizi öldürmessek iyidir![]()
Bu arada facedeki foton yakıyo kızz
Sen napıorsn nasılsınm cnm deişik bir şeyler var mı![]()
Bu arada dün gece kamileyle konuştuk baya heyecanlıydı ankaradada olaylar var ya inş ömerle kazasız buluşmuşlarıdrr
Evet edacım istanbul çok feci karışık cuma günü taksim tarafndaydık o biber gazlarının arasında kaldık, insanlar hücum ediyor resmen arabaya nasıl bindiğimi bildiğim gözlerim burnum ağzım yandım yandım. Gerizekalının teki de ''korkmayın, kaçmayın'' diyordu birde. Hey allahım allah akıl fikir versin ya. :26:
ay inanmıyorum kendine dikkat et evde herşey olabilir
ya ben o fotoyu cihan için koydum o faceden kendi telefona indrcekti baktm herkes beğendi kaldırmıyorum
yani değişiklik şuki cihan bi elefon daha soktu içeri nette gezmek ve foto çekmek için şuanda msajlaşıyoruz uyumadığımız sürece mesajbende zatn evdeym tatil başladı malum iyi oluyo..
heyecanlı olmazmı ya canım benmne güzel.. ankarada baya karışık cihana yansımıyo tabide inş rahatca buluşurlar.genelde evde dururlar artıkk
![]()
Kötü olmş cnm ben gitmedim eylemlere falan giden arkadaşlarım var ama polis acaip orantısız güç kullanıyor aptallar....
Tayyip beyde fas'a gidiyor geziye bu kadarda olmaz ya....
neyse burdan konuşmayalım bunu diyecek bir şey yok zaten...
sadece direnişçilerden provake edenler var onlar olmasa daha iyi olucak ...
Aynen yavrum. O gün kü korkuyu hiç yaşamadım ben ya neyse ki sağ salim kurtulduk ordan.
Sende kardeşinle gez dolaş mı desem, allah yardımcın olsun mu desem![]()
hahah aynen![]()
supermiş ama cnm maşş çok güzel çıkmıssın kız![]()
aa super valla telefon soktuysa senin tatil başladı tabii yat bakalımm![]()
evet cnm tüm şehirler karışık c.tesi artvindede olcakmış eylem benimki gitcekti jandarmalar işte iptal olmş allahtan...
evet cnm cuma dönceklermiş zaten memlekete
fırsat bulunca girip yazıcam ilk gördüğüm anı dedi![]()
tekrar teşekkür ederim tatlımm ben bu kadar beğenilceğni tahmn edememiştm
yatyorum eda biraz bekleyp şu yaz okuluna bakcam bide ehlyet kursuna gdicem oda çıksın aradan..
iyi olmuş cnm iptal olduğu ya gtmesnler ne olucağı belli olmuyoki..
gelsn kamilede anlatsın ben çok duygulanıyorum mehtapla vs ilgli birisinin yazdıklarını okurkenn![]()
Rica bebeğim![]()
hahah yat yat bakalım![]()
doğru yaz okulu var dimi bende bu yaz halletmek istiyorum ehliyet kursunu ama bnmki almamıştı ben gelince birlikte alırız dio bilmiorum bakıcam
aynen cnm ya bende çok duygulanıyorum![]()
ay cnm bakalım yaz okulu uycakmı.. ee cem geç kalmış ehlyet için o seni bekledyse sende bekle tatlım birlikte gdin daha güzel olur..
cihanın doğum günü 11 ocak ve bzmksi 12 ocakta ehlyete kaydoldu yaşı dolar dolmazbirlikte gidmedik onun ehlyet 3 yıllık oldu .. usta şoförm benmmm
o açıdan ben gitsem iyi olcak.direksiyon eğitimimi cihan gelnce tekrarlatr . çok güzel kullanıyo ben rahat rahat binemem herkesn arabasına yani gözüm hep yolda olur ama o sürerken benm gözm yolda değil onda
bizimde gelsede o günlr bizde yazsak artık dimi eda..![]()
Canım beni beklemedi fırsat olmadı onun çalışıyordu ya birde çok acaip hevesi yok yani birde babasının mesleği araba üzerne dükkanları hee düşün çocuktai şeye bak![]()
ahahha senin ki çok meraklıymış o zmn cnmEvet o seni çalıştırır cnm direksiyona
hahahah
dün dedim zaten kamileye bir ben gizem merve kaldık mehtapsız die![]()