92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evet harbi hevesi yokmuş:1: yoksa fırsat yaratrdı.. cihanda lisede gitti düşün. akşam ben dershaneye o ehlyet krsuna gidiyodu çıkışta buluşuyoduk ah ne günlerdi yaaa..
çok meraklıymş cihan daha 13-15 yaşnda babasının arabasını alıp kaçıyodu diyo annesi:1: o açıdan babası bi ceza almadan direk gitsin demşt zaten öylede oldu..

doğru demişsin valla herkes bi anda mehtaba dağıldı.. mervelerde kullanrsa bzde 3lü olarak ağustosta yapcaz.. gülşahı saymıyorummm:1: oda teskereyi ağustosta yapcakkk:16:

hahh aynen cnm ama gelince alıcak mecbur iş için...Abisi zaten gel işin hazır yerime seni bırakcam ben iş kurcam demiş inş maaşı baya iyi olucak dua ediyorum her şey yolunda olsun die ama sürekli yurtdışı var ondada bir kaç günlük fuarlara falan :(
Hahah cihana bak senn:1: zıpır mşşş desene :1:
Aynen cnm gülşahı saymıyorum o teskere güzeli :1:
ben kaçıyorum cnm ders çalışıyımmm öpüyorumm

hahh aynen cnm ama gelince alıcak mecbur iş için...Abisi zaten gel işin hazır yerime seni bırakcam ben iş kurcam demiş inş maaşı baya iyi olucak dua ediyorum her şey yolunda olsun die ama sürekli yurtdışı var ondada bir kaç günlük fuarlara falan :(
Hahah cihana bak senn:1: zıpır mşşş desene :1:
Aynen cnm gülşahı saymıyorum o teskere güzeli :1:
ben kaçıyorum cnm ders çalışıyımmm öpüyorumm

mecbur alcak tatlımm.. cnm abisinin öyle demesi çok iyi olmuş kara kara ne iş bulcam diye düşünmcek askerliğin son ayları ona kafa patlatyo millet. allahtan bzdede yok o sorun..

zıpırmış durulttum :1:

öpüyorum cnm kolay gelsnn:54:

ya bu günler niye hic gecmiyo su safakk ne kadar yavas ilerliyo böyle kızlar yaa, sevgiliniz askere gitmeden önce zamanın saatin ayların hicbi önemi yoktu degilmi... 1 yıl nasl gecmis hic bilmezdikk.

Gunaydin fistiklariiimm :16:
Nasilsiniz acaba keyifler nasil?
Umarim hersey yolundadir..
Safak harbiden banada yavas atiyor o yuzden bi sure durdurdum saymayi :1:
sonra bi bakcam aaa o kdr oldu mu ya dicem waayy zaman ne de cabuk geciyormus meger :111:
Sizde mehtabi biliyorsaniz onu yazin tickeriniza ;)

bugun yine yorucu bi gun beni bekliyor yine misafir gelcek ve evde yalnizim 3 gundur.tum is bana kaldi :/
Basa gelen cekilir dedim ve dun aksamdan beri hazirliklarima tam gaz devam diyorum:9:

günaydın :3:
kızlarrrrrr ömer geldiiiiiiiii :16:
nete çok fazla giremiyorum o yüzden detayları yazıcam sonra :34:

kamilee bolbol hasret giderin kuzumm
Kızlar çok özldim sohbetlerimizi ya...benim sınavlarım var giremiyorum tamamda geri kalan ahali nerede pekiiii !
Sınavlarımda güzel geçiyor şükürr

neler yaptınn bakim can dostlarna :1:
ben napıım tatlım yarın sınavm yok onun rahatlığı var tabii :1: birazdan başlıcam ama çalışmaya...

kahvaltı yaptık cnm ya pasta böreğe girmedik öğlen acıktık kısır yaptık bu kezde :1: ya aşırı yakınız hani ben içerde otursam onlar mutfakta yapar pasta böreği öyle :1:

ohh yarın yokmu sınav.. şaka maka son 2 gün o zmn sınavın olan bitmiş bile..

kahvaltı yaptık cnm ya pasta böreğe girmedik öğlen acıktık kısır yaptık bu kezde :1: ya aşırı yakınız hani ben içerde otursam onlar mutfakta yapar pasta böreği öyle :1:

ohh yarın yokmu sınav.. şaka maka son 2 gün o zmn sınavın olan bitmiş bile..

ohoh kahvaltııı en güzeli valla en sevdiğim öğündür :1: iyi yapmışsınız tatlım
yok cnm yarın 14 haziranda biticek ama ... daha 5 tane var işte...bu hafta 2 gün daha var diğerleri sonraki hafta

ohoh kahvaltııı en güzeli valla en sevdiğim öğündür :1: iyi yapmışsınız tatlım
yok cnm yarın 14 haziranda biticek ama ... daha 5 tane var işte...bu hafta 2 gün daha var diğerleri sonraki hafta

bende bayılırım tatlım kahvaltıyaa:1:

hı 1 haftaya sıkıştırmışlar dedin gibi aklımda kalmışta tatlım:44:

Selaam kızlarr herkes topiğin boş olmasından yakınmışşş şuanda da kimse yokk:1: Benim de sınavlarım bitmedi daha cuma günü kurtulucam inşallah,sonra da eve çıkıcaz arkadaşlarımla onun tırvırıları var iş çook,ama iyi oluyo zaman geçiyoo:52:Kızlar yazmış zaten ben de sohbetlerimizi çok özledim herkes bi işlerini halletsn bi güzel hasret giderelim hepinize öpücükler:16:

Back
X