Sonunda medya haber veriyor fox tv veriyor...O kadar olayı vermedi olaylar duruldu veriyor pislikler...
dün anahaber saatinde de verdi cnm bi çok kanalda tabi üstü kapalı örtük olarak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda medya haber veriyor fox tv veriyor...O kadar olayı vermedi olaylar duruldu veriyor pislikler...
evet harbi hevesi yokmuşyoksa fırsat yaratrdı.. cihanda lisede gitti düşün. akşam ben dershaneye o ehlyet krsuna gidiyodu çıkışta buluşuyoduk ah ne günlerdi yaaa..
çok meraklıymş cihan daha 13-15 yaşnda babasının arabasını alıp kaçıyodu diyo annesio açıdan babası bi ceza almadan direk gitsin demşt zaten öylede oldu..
doğru demişsin valla herkes bi anda mehtaba dağıldı.. mervelerde kullanrsa bzde 3lü olarak ağustosta yapcaz.. gülşahı saymıyorummmoda teskereyi ağustosta yapcakkk
![]()
hahh aynen cnm ama gelince alıcak mecbur iş için...Abisi zaten gel işin hazır yerime seni bırakcam ben iş kurcam demiş inş maaşı baya iyi olucak dua ediyorum her şey yolunda olsun die ama sürekli yurtdışı var ondada bir kaç günlük fuarlara falan![]()
Hahah cihana bak sennzıpır mşşş desene
![]()
Aynen cnm gülşahı saymıyorum o teskere güzeli![]()
ben kaçıyorum cnm ders çalışıyımmm öpüyorumm
selammm cnm nasılsınn.. çok sessiz dimi topik..bende özledm konuşmalarımızııı
ya bu günler niye hic gecmiyo su safakk ne kadar yavas ilerliyo böyle kızlar yaa, sevgiliniz askere gitmeden önce zamanın saatin ayların hicbi önemi yoktu degilmi... 1 yıl nasl gecmis hic bilmezdikk.
Masallah sekerim misafiri ne kadar cok seviyosun![]()
günaydın
kızlarrrrrr ömer geldiiiiiiiii
nete çok fazla giremiyorum o yüzden detayları yazıcam sonra![]()
kızlar...
can dostlarım vardı evde bugünde böyleee geçtii..
siz neler yapıyosunuz...
neler yaptınn bakim can dostlarna![]()
ben napıım tatlım yarın sınavm yok onun rahatlığı var tabiibirazdan başlıcam ama çalışmaya...
kahvaltı yaptık cnm ya pasta böreğe girmedik öğlen acıktık kısır yaptık bu kezdeya aşırı yakınız hani ben içerde otursam onlar mutfakta yapar pasta böreği öyle
![]()
ohh yarın yokmu sınav.. şaka maka son 2 gün o zmn sınavın olan bitmiş bile..
ohoh kahvaltııı en güzeli valla en sevdiğim öğündüriyi yapmışsınız tatlım
yok cnm yarın 14 haziranda biticek ama ... daha 5 tane var işte...bu hafta 2 gün daha var diğerleri sonraki hafta