92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

tesekkur ederim bebegimm..
Amann ya nasil olsun aramiz iki gun duzelmistik bugun arkadaslarim tasiniodu ev temizlemeye yardima gelirmisin dediler gitmeme bi suru laf etti bide internete girelim demisti oraya gidince giremedim küstük yatti kirk yilin basinda bi arkadasimin isi dusmus onu laf ediyo internete her zaman girebilioz hic anlayisli diil bu erkekler sinir oldummmmm herkesin ayri bi derdi var iste bitanem

hımm anladım gülşahcım
evet çekilmez oluyorlar bazen...takılma sende az kaldı teskerenize emin ol unutulcak bu günler evlilik telaşı sarıcak sizi:34:

kader demekten fazlasını söyleyemiyoruz tatlım bazen ya .. :ssz: klasik kelime: SABIR!

iyi bebğim ya..senden yine yormuşun kendini temzlikti misafirdi ne çektn be sinemmm..

ya bu arada senin şafakta göze ne hoş geliyo ya..:1:

bendende iyilik cnm nolsun belim ağrıo sadece :50:
harbiden bee ne çektim :36:

çok hoştur şafağım :16:
alıştım böyle küçük rakamlar görmeye döndüğü zaman zor olacak yine o yüksek rakamlar :26:

elbet yicez askerliğiiiii :56::56:

bendende iyilik cnm nolsun belim ağrıo sadece :50:
harbiden bee ne çektim :36:

çok hoştur şafağım :16:
alıştım böyle küçük rakamlar görmeye döndüğü zaman zor olacak yine o yüksek rakamlar :26:

elbet yicez askerliğiiiii :56::56:

Bukezde diğer mehtabın tahmini tarihini yazarsın tatlım.. yine az gelir gözüne..:51:

Kizlar biz bu guzellik ugruna neler cekicez :1: bi kulagimda 3 diger kulagimda 4 delik var kupeler bugun cok acitio kupesiz gezmiyim diye aciya katlanip kupeyi cikartmiom delimiyim neyim :1:

Kizlar biz bu guzellik ugruna neler cekicez :1: bi kulagimda 3 diger kulagimda 4 delik var kupeler bugun cok acitio kupesiz gezmiyim diye aciya katlanip kupeyi cikartmiom delimiyim neyim :1:

hahahah sen baya süslüsün gülşahcm bnmde 1 kulağımda 3 bir kulağımda tek delik var ama takmıyorum kapanmış olabilir pek küpe sevmiyorum :1:

Bu arada kızlarrr babamın eski patronunun kızı evleniyor Çırağan Sarayında olucak düğün duymuşsunuzdur İstanbulda...Bbm birlikte gidelm dio 2 kişilik davetiye. bnmki kıskançlıktan kuduruo adımı yazdırmış listeye gitmek istemiyorum diyorum napıcam ben.birdaha nasıl görcen böyle düğün dio bbm :1: bu c.tesi birde..

Son düzenleme:

ayy bende küpe hastasıyımdırrr... ama üşenir oldum artık tek tek tak taakk bitmiyo bnmde bi taraf 3 bi tarafta 3 ama kıkırdakla beraber hiç birini takmasam kıkırdaktaki fikstir:1:yerim onuuuu:1:

ama yara olduysa faln bi süre takma kendisine gelsn cnm yoksa hiç geçmyo kaşınıyoo:1: ah yeni delinince fena oluyo

hahahah sen baya süslüsün gülşahcm bnmde 1 kulağımda 3 bir kulağımda tek delik var ama takmıyorum kapanmış olabilir pek küpe sevmiyorum :1:

Bu arada kızlarrr babamın eski patronunun kızı evleniyor Çırağan Sarayında olucak düğün duymuşsunuzdur İstanbulda...Bbm birlikte gidelm dio 2 kişilik davetiye. bnmki kıskançlıktan kuduruo adımı yazdırmış listeye gitmek istemiyorum diyorum napıcam ben.birdaha nasıl görcen böyle düğün dio bbm :1: bu c.tesi birde..

Babanla gitcen ya tatlım demez bence bişey ya.. bencede gitmelisin :1: baban haklı bi daha ne zaman görcen haha:1::9:

Babanla gitcen ya tatlım demez bence bişey ya.. bencede gitmelisin :1: baban haklı bi daha ne zaman görcen haha:1::9:

Bir şey demiyorum ister git ister gitme dedi...fakat gitmemi istemiyor abiye giyicem ortam desen sosyete ünlü dolu ne bileym...Bilemiyoryum bizimkilerde yazlıkta hergün arayıp sildir diorum ismimi hayır gelceksn dioo..Birde telefon stresi varr tartışmak istemiyorum boşuna..

kokoşum benim :1:
bende 7 yıl önce kulaklarımda toplam 5 delik burnumda 1 delik toplam 6 deliğim vardı bide göbeğimi istiyordum ama sağlıksız diye güvenemedim.bide okul açılınca benim delikler kapan :26: 1 ay takıldım öyle her yerim küpeli olarak :1:

kııız bencede git.burda da bi kadın gitmişti çırağanda düğüne dönünce anlatmakla bitiremedi :1:
küçükken gitmiştim o saraya ama görmeye düğüne değil..
kıskanır şimdi tabi seninki :9:
ee silinmezse napcan ya?:44:

kokoşum benim :1:
bende 7 yıl önce kulaklarımda toplam 5 delik burnumda 1 delik toplam 6 deliğim vardı bide göbeğimi istiyordum ama sağlıksız diye güvenemedim.bide okul açılınca benim delikler kapan :26: 1 ay takıldım öyle her yerim küpeli olarak :1:

kııız bencede git.burda da bi kadın gitmişti çırağanda düğüne dönünce anlatmakla bitiremedi :1:
küçükken gitmiştim o saraya ama görmeye düğüne değil..
kıskanır şimdi tabi seninki :9:
ee silinmezse napcan ya?:44:

bende burnumaa istiyorum bbm izin vermio ne alakaysaa hızmayı çok seviyorum ya çok hoş...
canım ya biliyorum acaip bir yer ama...işte bnmki sorun...
kısknıyor tabi...
valla bilmiorm zaten c.tesi az gn kaldı...

ayy bende küpe hastasıyımdırrr... ama üşenir oldum artık tek tek tak taakk bitmiyo bnmde bi taraf 3 bi tarafta 3 ama kıkırdakla beraber hiç birini takmasam kıkırdaktaki fikstir:1:yerim onuuuu:1:

ama yara olduysa faln bi süre takma kendisine gelsn cnm yoksa hiç geçmyo kaşınıyoo:1: ah yeni delinince fena oluyo
ewett yaa cok fena oluoo 3 tanesini deldireli nerdeyse 3 ay olucak antibiyotikli krem surmeme ragmen hala tamamen iyilesmis diil canim yaa cikarirsamda kapanir die korkuyorum acidigi zaman hemen delinince takilan kupelere krem surup takiom :1:

canimmm bence kesin gitt yaaa hem degisiklik olur havan degisir hemde gormus olursun

Bir şey demiyorum ister git ister gitme dedi...fakat gitmemi istemiyor abiye giyicem ortam desen sosyete ünlü dolu ne bileym...Bilemiyoryum bizimkilerde yazlıkta hergün arayıp sildir diorum ismimi hayır gelceksn dioo..Birde telefon stresi varr tartışmak istemiyorum boşuna..

ortada kaldın yani şuan.. cnm sen bilirsin ya aranız gerilcek gibiyse riske atma boşa ..

Aman gözümde yok çırağan falan ...havam değişir evet ama bnmkiyle gerildikten sonra neyleym o havayı...yarın bir daha soruym bari...
harika ankesörlü telefonumuzdan...

ewett yaa cok fena oluoo 3 tanesini deldireli nerdeyse 3 ay olucak antibiyotikli krem surmeme ragmen hala tamamen iyilesmis diil canim yaa cikarirsamda kapanir die korkuyorum acidigi zaman hemen delinince takilan kupelere krem surup takiom :1:

canimmm bence kesin gitt yaaa hem degisiklik olur havan degisir hemde gormus olursun

oo gülşahcım seninkiler yeniymişte ondan acıyoo.. bencede çıkartma pek başta nasıl başlarsa öyle gdiyo azıcık çekceksn şuan acısını kremi sürmeye devam et:26:
ben en son ay hatrlayamadım bile lise 3 te mi ne deldrmiştim o açıdan rahat .. ama yine istyorum sanki ya birini 4 lesemmi yada kıkırdağın oraya mı tekrarlatsam bilemedim..
ama cihan da yeter diyo:1: kesin farkeder deldirirsem zaten..

seninki teskereyi alıp geldikten bayaa sonrada benimki teskereyi alıp gelcek ama :1:

bebeğim sizinkine nispeten demedim yaa zaman çok var anlamında dedimm..:1: ve yavaş geçyo artık sanki..

Aman gözümde yok çırağan falan ...havam değişir evet ama bnmkiyle gerildikten sonra neyleym o havayı...yarın bir daha soruym bari...
harika ankesörlü telefonumuzdan...

edaaa yavrum bırak negatifliği ama bak valla yıpratma kendni biliyorum zor alıştın ama elinden gelmyoki bişey şuan:26:

Back
X