eve kapanmamızı bekliyorlar anlamdım ki..ama bak canım en azından aranız bozuk değilmiş ve ne yaptığının farkında..tamam elleri kolları bağlı sıkılıyorlar ama bizde onlar rahat etsin diye elimizden geleni yapıyoruz..birazcık olsun kendilerini bizim yerimize koysalar..çok merak ediyorum biz asker olsak onlar beklese neler olur..
bizdede anında cevp verilcek güzelim yaa ama onlar vermeyince sorun olmuyor dimi onların gözünde..
ki anladğım kadarıyla senin çıkma sebein zorunluluktan olmuş bi nevi canım sen sürkli gezmiyorsun ki..sen tekma kafanakızımız güzel olunca kıskanıyor tabiiii
![]()
bence geldiğinde böyle sorunlar olmıycak canım çünkü istediği her an seni görebilecek yaa nerde olduğunu bilip gelebilcek yaa o bile yeter onlara..aman gizem aman aranız ii olsunda gerisi önemli değil.arada böyle anlaşamamzlıklar oluyor tabi
aynen öyle bebeğim dediği şu ben seni göremiyorum ... haklıda ve sıkıldı biliyorum. ama bak kendileri olsa aynını yapmaz bn dedimki snde burdayken bana dışarı arkadaşınla olduğunda msj atmıyodun dedim buna kızıyorum işte aama biz anında yazmak zorundayız. ve evden çıkarken hiç bişey yokk ya resmen bahane arar gibi. ve eve geldm uyudu huzurla. ve uyandı bitii.. bnce oda isteyerel yapmıyo stresten naptığnı bilmiyo.
katılıyorum gelnce oda beni göreceği için böyle bi sıkıntı kalmıcak..
şimdi pazar çarşısı var..ama hat içerde dışarda başkasından alcak onda da sms yokmuş akıllya bak