hep bekliyorum sabırla ztn cnm.beni kazanmak yerine aramız ii olsn die çaba göstermek yerine dahada kötü olsun die uğraşıo adam baksana Mehmeti emreyi çıkardı şimdi..
psikolojimi bozucak sağlığımdan edecek bu çocuk benim..
bekliyorum bekliyorum yaptğı şey en çok ne biliyor musun hiçbişin farkına varmadan.durup dururken beni arıyor görüşmek istiyor.görüşünce ztn hemen barışıyoruz konuda kapanıyor.ama hiç sağlıklı ilişki olmuyor böylede.
yine aynısı olcak.o yüzden diyorum ararsa akşama görüşelm die bişi yokmş gbi çıkarsam yne barışmış sayılcaz.ben yne hesap wermeye devam edicem onunda gezdikleri yanına kar kalıcak...
hayır cnm öle yapmıcaksın akşam buluşursan şunu diceksin yani ben olsam senin yerinde öyle yapardım..' bak ben seni 8 yıldır bekliyorum sabırla hala bir ciddiyet yok beni oyalıyormusun napıyorsun sen ? askerde her dediğini yapıyorum bir dediğini 2 etmiyorum izinde bnmle olmak yerine başkalarıyla oluyorsun..ya ben neyim senin hayatında 2. planda olmaktan bıktım askere gidince beni hatırlamandan bıktım de..artık sana karşı tavrım senin bana karşı tavrın gibi olucak bil.de..bu kadar cnm sonra ii yolculuklar dilersin bence hiç bi şekilde yumuşama yine aynısını yapar.