Mehmet aramış benimkini muhabbeti sormuş snra benimki gitmiş onun dükkanına. gülerek "kızlarada bişey söylemeye gelmiyor hemen gelip sana mı söylemiş? ben öylesine söyledim onu" demiş. ukalaya bak sen heleee!!
Mehmet yazdı bana faceten anlattı bunu bende özellikle susturmadım onu face şifremi biliyor ya görüyor mutlaka biliyorum.
ve o an biz yazışıyorken benim faceim onda da açıkmış anında msj attı bana hatta benim adıma mehmete "
" gönderdi..
snra Mehmet beni cepten aradı öyle konuştum.benimkini ayıplıyor oda.mehmetin bana facete yazdğı o kdr efendice.
çocuk resmen özür dilerim arkadaşım hatam varsa diyor.ki çocuğun hatası yok.bende olur mu öyle şey sende hata yokki dedim.
ama benimkinide kötülemedim hiç bende mehmette..
sonra benimki bana şu msjı attı..
"bir daha benimle muhattap dahi olma. herşeyinide değiştir face şifrende dahil. arkadaşımmış sevgilin dediğin kişi beni kötülüyor ya şuna bak. bu nasıl bişey ya mış. senin arkadaşınıda arkadaşlığınında.... kim lazımsa sana oraya." yazmış.
noktalı yerlerede aynen nokta koymuş açıkça küfretmemiş.
cevap vermedim.yine facete takılmaya devam ettim :)
buna ne demeli kızlar?
bu aradaaaaaa raporu almış kesin 10 gün daha burdaymışşşşşşş!!!!!!
bu akşamda ondan aramadı beni gidicek olsaydı arardı mutlaka!!
Mehmet yazdı bana faceten anlattı bunu bende özellikle susturmadım onu face şifremi biliyor ya görüyor mutlaka biliyorum.
ve o an biz yazışıyorken benim faceim onda da açıkmış anında msj attı bana hatta benim adıma mehmete "
snra Mehmet beni cepten aradı öyle konuştum.benimkini ayıplıyor oda.mehmetin bana facete yazdğı o kdr efendice.
çocuk resmen özür dilerim arkadaşım hatam varsa diyor.ki çocuğun hatası yok.bende olur mu öyle şey sende hata yokki dedim.
ama benimkinide kötülemedim hiç bende mehmette..
sonra benimki bana şu msjı attı..
"bir daha benimle muhattap dahi olma. herşeyinide değiştir face şifrende dahil. arkadaşımmış sevgilin dediğin kişi beni kötülüyor ya şuna bak. bu nasıl bişey ya mış. senin arkadaşınıda arkadaşlığınında.... kim lazımsa sana oraya." yazmış.
noktalı yerlerede aynen nokta koymuş açıkça küfretmemiş.
cevap vermedim.yine facete takılmaya devam ettim :)
buna ne demeli kızlar?
bu aradaaaaaa raporu almış kesin 10 gün daha burdaymışşşşşşş!!!!!!
bu akşamda ondan aramadı beni gidicek olsaydı arardı mutlaka!!