- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.361
Aynen öyle Kübicim, neyden kavga etcez allah aşkına onca erkeğin arasında diyo insan ama yok dediğin gibi özlemden birbirine sarıyo insan. Bakıyorum saçma sapan kavgalar gerçekten, bi saat sonra sinirim geçmiş özlemden ağlamaya başlamış oluyorum ama kavga da olmuş oluyo yani
Ya bilmeyen yasamayan byle dusunuyo ama yasayinca hiccte oyle olmuyo.ya sorma hemen yumusuyorm bn nolck bu halim blmiyormm
İyi akşamlar kızzllaaar
Nasılsıııııınnıızzzz:44:
Bildigin gibi seroş ya gecmiyo günler offfffffff
Sen napıyosn alıştn mı kendi evinden snra okul hayatına
Iyi aksamlar
İyi akşamlar Hiloooşş
hoşgeldin hilal iyi akşamlar, naber?
Nasılsın canimmm facede görüyorum ama burda yoktun bayadir :)
Hosbuldumm iyiyim handecim senden naber :)
iyi olmaya çalışıyorum bebeğim şafak saymaya devam
​sen nasılsın nasıl gidiyo
Of bencede geçmiyor ece ya çok sıkılıyorum pppff telefonu kapalı hala hiiiiç açmadı sbah msj atmıştı sadece kızdım dedim ya bidaha sesi çıkmadı:26:
pek alışmış değilim yavruucm hala alışma aşamasındayım işte bitsede gitsek modunda
Nasılsın canimmm facede görüyorum ama burda yoktun bayadir :)
Hosbuldumm iyiyim handecim senden naber :)
1 gunluk mehtap sonrası sıkıntılı atlatamadim hala hayatim ya
Tel olsa bi dert olmasa bi dert ztn bizimde şarjımız bitti bide hasta ztn merak içindeyim yarında hastaneye gtcek ya msj fln atmazsa akşam ankesörlüleri aricam artk
Bende işe başladıgımda zaman jet gibi gecicek gibi hissediyorm ama inş düşündügüm gibi olur
1 gunluk mehtap sonrası sıkıntılı atlatamadim hala hayatim ya
Tel olsa bi dert olmasa bi dert ztn bizimde şarjımız bitti bide hasta ztn merak içindeyim yarında hastaneye gtcek ya msj fln atmazsa akşam ankesörlüleri aricam artk
Bende işe başladıgımda zaman jet gibi gecicek gibi hissediyorm ama inş düşündügüm gibi olur
iyi ben de bildiğin gibi.
mehtaptan sonra ayrılık daha çok koyuyor malesef.
hadi inşallah hayırlı haberler gelir.
işe başlayınca şimdi tren hızında geçen günler otobüs hızına erişiyor, eğer çok yoğun olursan da uçak hızına çıkıyor bazen
Oyy kıyamam sana canım beniiim gelecek bir gün gelecek
Aynen aynen valla olmasa bari yok deriz yani ama böyle de merak içinde inşAllah açar bi an önce canıım hasta olunca tabi insan daha çok merak ediyo ara tabi sen ara ben aramadım arycaktm aslında ama aramadım mesaj atmayı düşündüm açınca okusun diye vazgeçtim sonra sence atmalımıyım üzüldüğümü aynı zamanda kızdığımı bilsinn
Geçmek zorundaaaa :)
Aynen zamanı durdurma diye bişey yok elbet bitecek
hadi inşallah hayırlı haberler gelir.
işe başlayınca şimdi tren hızında geçen günler otobüs hızına erişiyor, eğer çok yoğun olursan da uçak hızına çıkıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?