93/3 asker yolu bekleyenler

Aahaha kahkaha attım Kübi, ben de biz hiç kavga etmiyoduk sivilde, askerde nasıl etcez ki diyodum. Ne kadar safmışım yaaa

Hahaha oyle degilmi ama :))))
İnsan askerde kavga edilmez trip atilmaz napicak ordada kavga ediczki diye dusunebiliyo ama hicccc oyle olmuyo:))
İnsan ozlem hasret mesafe olunca ztn ister istemez gerilip tartisiyo:)

O msjlasmalar arada kavgayi tartismayida getiriyo:)denenmis yasanmis olarak brdayiz bak biz:))knusamadignda asil kavga edemiyosun cayiri bos buldunmu rahat msjlastinmi bak neler oluyo:))

şimdi onu düşünüyodum bende aynen özlemde tuzu biberi ye birbirini iyice konuşmamak daha iyi bi yerde daha kavga edemedik

Hahaha oyle degilmi ama :))))
İnsan askerde kavga edilmez trip atilmaz napicak ordada kavga ediczki diye dusunebiliyo ama hicccc oyle olmuyo:))
İnsan ozlem hasret mesafe olunca ztn ister istemez gerilip tartisiyo:)

Aynen öyle Kübicim, neyden kavga etcez allah aşkına onca erkeğin arasında diyo insan ama yok dediğin gibi özlemden birbirine sarıyo insan. Bakıyorum saçma sapan kavgalar gerçekten, bi saat sonra sinirim geçmiş özlemden ağlamaya başlamış oluyorum ama kavga da olmuş oluyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…