93/3 asker yolu bekleyenler

Selaminizi yer operimm cok cokkk:)

Ohhh missss:)sansiniza yagmurda yakalamamis sizi:)nasil gecti diycem tabiki harika:)

Bnmde ayagim terledigi icn oyle onu cok acik ayakkabilar giyemem yururken cikiyo gidiyo ayagimdan:)burun kismi hafif acik olabilir bak.birde slikonlar var.bn kullaniyorm teri aliyo hafif.birde giyinmeden hafif bebe pudrasi

hehe evet bebek ya ben bı geldım yagmurlar falan ohhh hehe sen nasılsın neler yapıyorsun bakalımmmm

Napiyim valla biraktigin gbii.konusmalari okumussundur az cokk:)agzimi acacaktim da ustume gelen olmadi da acmadim:))
Safak saymaca devamm bu ara aile acisindanda surekli bi gel git toplanmalar falan bayag vakit gecti iste hafta sonunu btrdikk:)

Napiyim valla biraktigin gbii.konusmalari okumussundur az cokk:)agzimi acacaktim da ustume gelen olmadi da acmadim:))
Safak saymaca devamm bu ara aile acisindanda surekli bi gel git toplanmalar falan bayag vakit gecti iste hafta sonunu btrdikk:)

hehehe oh ne guzelll valla ya saka maka hafta sonu bıttı hatta bugunde bıttı ay subat kısa kısa dedık som agzımız tuttu hepımızın galıba gecmıyor hehehe

Kızlar kızlaaar, bu aralar saç maşası arayışı içerisindeyim. Buraya da bi yazayım dedim, aradığım özelliklere gelecek olursak kalın istiyorum ben yaa böyle düğün maşası gibi olmasın Var mı marka önerisi falan olan daha önce kullanmadım çok kararsızımmm :26:

düzleştiriciyle yap o zaman ben öyle yapıyorum daha iyi oluyooor kalın yani en azından evet köylü gibi olmmuyo bukle bukle hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…