- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.661
Evlenmiyom ulan vazgeçtim, herşey dert bu ne ya
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 24. ŞUBAT. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... seros08 ... 52 ->>> ORDU'YA SELAM, YOLA DEVAM
... endoplazma ... 62 ->>> TUNCELİ'YE SELAM, YOLA DEVAM
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Snt55 ... 84
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... ARAZIM ... 145
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... sweet71 ... 150
... apple2 ... 151
... KUBB88 ... 151
... zeytinagaci ... 154
... meritoo ... 167
... Kanaryam35 ... 170
... KorEc ... 171
... blss ... 171
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
...NeLs ... 242
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... tuqbaCadi ... 252
... AskerYariyim ... 255
... dilanumut ... 256
... prety54 ... 296
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... Bella9292... 344
... kobayfare ... 344
... wishw ... 346
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
günaydınn ankara turundan döndüm been havalar süper derken yağmur yağmaya başladı gene allahtan ben ankaradayken hava süperdi çok güzel bi hafta sonu geçirdimm 2 gün gördüm hem askeriyede hem dışarda ve dün gece geç saatte geldimm
cumartesi gecesi neler olmuş of of
helal kızlar haklısınız arkanızdayım bende biz hala telefon kullanamıyoruz ankesörden takılıyoruz
katılıyorum size duygularıma tercüman olmuşsun okuyunca kendimi tutamadım ağladım
Yolun başını düşün bi de seroş bak o zaman bitti diycen
Askere yolla o yapsın
Şu sıkıntı var kuzum bende, ayaklarım terliyor ten rengi çorap giyeceğim mecburen. Gelinlik babetlerine baktım ama açıkçası ayağımdan uçar gider diye tırsıyorumYeğenimin sünnetinden halay çekerken ayağımdan fırlamıştı topuklu rezil olmuştum ya
Ohhh missss:)sansiniza yagmurda yakalamamis sizi:)nasil gecti diycem tabiki harika:)
hehe evet bebek ya ben bı geldım yagmurlar falan ohhh hehe sen nasılsın neler yapıyorsun bakalımmmm
Cok derin konulara daldik:)
Napiyim valla biraktigin gbii.konusmalari okumussundur az cokk:)agzimi acacaktim da ustume gelen olmadi da acmadim:))
Safak saymaca devamm bu ara aile acisindanda surekli bi gel git toplanmalar falan bayag vakit gecti iste hafta sonunu btrdikk:)
iyiyiz şükür canım sen nasılsınNe güzel yoğunlukta zaman hızla geçer
Şafağına bir nazar boncuğu da benden olsun o zaman devremm
Kızlar kızlaaar, bu aralar saç maşası arayışı içerisindeyim. Buraya da bi yazayım dedim, aradığım özelliklere gelecek olursak kalın istiyorum ben yaa böyle düğün maşası gibi olmasınVar mı marka önerisi falan olan daha önce kullanmadım çok kararsızımmm :26:
düzleştiriciyle yap o zaman ben öyle yapıyorum daha iyi oluyooor kalın yani en azından evet köylü gibi olmmuyo bukle bukle hahaha
düzleştiriciyle yap o zaman ben öyle yapıyorum daha iyi oluyooor kalın yani en azından evet köylü gibi olmmuyo bukle bukle hahaha
Ezgiiiiiiiiiii
Kız cadı sen isim mi değiştirdin yine
bebeğimmmm evet benim değiştiiiiiiii napıyon nerdesin bakıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şafak güzzeliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?