- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.641
Aman dur daha sınava çok var
O zaman bakalim devamiina kmler dahil olacak:))
Vize-final zamanı göz açıp kapayıncaya kadar geliyo valla, normalde de öyle çabuk geçse keşke zaman
Geçicek inşAllah canım
Bak Mart geldiİlkbahar en sevdiğim mevsimdir
Benim de ama hava kapattı İzmir'de yaa yağmur yağıyoo hofffff
Yok nefes almaya fırsat vermiyolar bu dönem projeler ödevler araştırmalar sunumlar içimizi şişirdiler şimdidenouuww az kalmış canııımm nerde kalacağın belli mi
Offfff aman ya okul yine iyidir Seroş işe başlayınca kafa kazan olck asıl
Kuzenimde kalcam 2 gün fln snra orduevine gecicem bi süreligine
Seroşşşşş bana selam yok mu
Olsun kııız bu yıl hiç kışş görmedik yağmur yağsın kar yağsın biraaazAma önümüzde güzel günler var güneşli günler
yarenler nasılsınız bakalımhem iş hem okul çok yoğunum giremiyorum pek fazla bu arada şafakta çok güzel olmuş keşke hiç saymasaymışım
yarenler nasılsınız bakalımhem iş hem okul çok yoğunum giremiyorum pek fazla bu arada şafakta çok güzel olmuş keşke hiç saymasaymışım
Oooo Esiniiim seni burada görmek ne güzell
Olmaz mı olmaz mııııGüzel Esinin güzel memleketi Ordu'ya Selamlar sonsuz
İzmir ve kaaaar , seroş yaaaaa
Sırf selam alabilmek için yazdım ha
Ve aleyküm selam o zaman
Napıyosun seroşş ?
Kııız seni unuttuğumu sanma selam veerecektim zateeeenn
İyyiyim kuzum okuldan geldim ödev yapıcam sen nasılsın bakalıım
Biliyordum, unutturmam ki.Maşallah yavrum bitirdin be
Ödevler beni bekler diyorsun yani :18: Bende iyiyim tatlım, bugün teyzemle bi atışmaya girdik kafam karıştı dün demiştim ya converse giyeceğim diye hayır diye tutturdu. Bende napcamı şaşırdım :44::44:
Sen unutulurmusun beyaa
Bitirmedim de yolun sonuna geldik sayılırşükür bebeğim
Aynen ödevleeer malesef
Kıız teyzen haklı bende diyecektim ama kendi fikrin diye karışmak istemedim açıkçası ama topuklu giymek istemiyosan en azından sade şık bi babet giy daha hoş olur kuzum
Yolun başını düşün bi de seroş bak o zaman bitti diycen
Askere yolla o yapsın
Şu sıkıntı var kuzum bende, ayaklarım terliyor ten rengi çorap giyeceğim mecburen. Gelinlik babetlerine baktım ama açıkçası ayağımdan uçar gider diye tırsıyorumYeğenimin sünnetinden halay çekerken ayağımdan fırlamıştı topuklu rezil olmuştum ya
Anladııım o zaman accık küçük al o zaman kaymaz diye düşünüyorum kuzum ya da ayakkabıcılarda bi silikon satılıyo öyle babetler içine yapıştırıyosun ayağıunı kaydırmıyo araştır bi bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?