93/3 asker yolu bekleyenler

Yok nefes almaya fırsat vermiyolar bu dönem projeler ödevler araştırmalar sunumlar içimizi şişirdiler şimdiden
ouuww az kalmış canııımm nerde kalacağın belli mi

Offfff aman ya okul yine iyidir Seroş işe başlayınca kafa kazan olck asıl
Kuzenimde kalcam 2 gün fln snra orduevine gecicem bi süreligine

Offfff aman ya okul yine iyidir Seroş işe başlayınca kafa kazan olck asıl
Kuzenimde kalcam 2 gün fln snra orduevine gecicem bi süreligine

Bana hep çalışmak cazip gelmiştir okula gitmek çok sıkıcıııııı
Anladım kuzuum şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşAllah

yarenler nasılsınız bakalım hem iş hem okul çok yoğunum giremiyorum pek fazla bu arada şafakta çok güzel olmuş keşke hiç saymasaymışım

Kııız seni unuttuğumu sanma selam veerecektim zateeeenn

İyyiyim kuzum okuldan geldim ödev yapıcam sen nasılsın bakalıım

Biliyordum, unutturmam ki. Maşallah yavrum bitirdin be
Ödevler beni bekler diyorsun yani :18: Bende iyiyim tatlım, bugün teyzemle bi atışmaya girdik kafam karıştı dün demiştim ya converse giyeceğim diye hayır diye tutturdu. Bende napcamı şaşırdım :44::44:

Sen unutulurmusun beyaa

Bitirmedim de yolun sonuna geldik sayılır
şükür bebeğim
Aynen ödevleeer malesef

Kıız teyzen haklı bende diyecektim ama kendi fikrin diye karışmak istemedim açıkçası ama topuklu giymek istemiyosan en azından sade şık bi babet giy daha hoş olur kuzum

Yolun başını düşün bi de seroş bak o zaman bitti diycen
Askere yolla o yapsın
Şu sıkıntı var kuzum bende, ayaklarım terliyor ten rengi çorap giyeceğim mecburen. Gelinlik babetlerine baktım ama açıkçası ayağımdan uçar gider diye tırsıyorum Yeğenimin sünnetinden halay çekerken ayağımdan fırlamıştı topuklu rezil olmuştum ya

Anladııım o zaman accık küçük al o zaman kaymaz diye düşünüyorum kuzum ya da ayakkabıcılarda bi silikon satılıyo öyle babetler içine yapıştırıyosun ayağıunı kaydırmıyo araştır bi bebeğim

Evlenmiyom ulan vazgeçtim, herşey dert bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…