- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.021
herkese günaydın kızlar çok güzel bi hafta sonu geçirdim vedalaşmasıda bir o kadar acı oldu dünden beri sürekli ağlıyorum öleyimde ayrılmayım diye dua ettim resmen brazdan okula gidicem her şey o kadar tatsız geliyoki onsuz allah hayırlısıyla dönmelerini nasip etsin hepsinin
herkese günaydın kızlar çok güzel bi hafta sonu geçirdim vedalaşmasıda bir o kadar acı oldu dünden beri sürekli ağlıyorum öleyimde ayrılmayım diye dua ettim resmen brazdan okula gidicem her şey o kadar tatsız geliyoki onsuz allah hayırlısıyla dönmelerini nasip etsin hepsinin
Selamlar kızllaaar
Napıyosunuz nasılsınız bakalım nasıl geçti gününüz
canım olsun oyle dusunme bak zaman gecıyor suan sana gecmıyor gıbı gelsede akıp gıdıyor gelıcek ... sabır sadece ...
cumartesi günü aynı şeyleri bende hissettim canım ayrılırken o kadar zor geldi ki :/ Allah hepimizin sabrının karşılığını verir inşallah hayırlısıyla döndüklerini görürüz
Hoşgeldin Seroş
İçim karardı havadan ya kapalı yağmurlu
Sen napıyosn nasılsın ?
Hoş buldum kuzuum
Bizimde hava kapalı ama yağmur yok daha
Ben iyiyim şimdi bir çılgınlık yapıp Farabi ye başvuru yaptım gitmek zorunlu değilmiş ya öyle bi cepte dursun dedim belki giderim
selam şekerlerrrr
naberrrr?
Hoşgeldn dilancım.ugraşıyorz işte napalm :)
Senden nabr ?
bendende iyi canım okula gidip geliyorum alt devreleri bekleyip duruyoruz telefon kullanmak için
sende ne var ne yok Ececan
öylemi canım hayırlı uğurlu olsun ne işi?Ne zmn geliyo cidden alt devreler ?
Bnde hazırlık yapıyorm işe başlicm işte önümüzdeki hafta :)
öylemi canım hayırlı uğurlu olsun ne işi?
işte bir 15 güne galiba :44:
Teşekkür ederm bi tekstil fimasında bilgi işlemde yazılım uzmanı olarak başlicam :44:
Evet ya o gelsinler bizimkilerde rahat edicek onlar gelince
Nerelere başvurdun
Önceliğim Trakya Üni idi evime yakın olduğu için sonra Marmara yazdım İStanbul diye bide Uludağ orda da kuzenm okuyo
Gidermiyim bilmiyorum benimki biraz heyecan yaratmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?