93/3 asker yolu bekleyenler

herkese günaydın kızlar çok güzel bi hafta sonu geçirdim vedalaşmasıda bir o kadar acı oldu dünden beri sürekli ağlıyorum öleyimde ayrılmayım diye dua ettim resmen brazdan okula gidicem her şey o kadar tatsız geliyoki onsuz allah hayırlısıyla dönmelerini nasip etsin hepsinin

canım olsun oyle dusunme bak zaman gecıyor suan sana gecmıyor gıbı gelsede akıp gıdıyor gelıcek ... sabır sadece ...

cumartesi günü aynı şeyleri bende hissettim canım ayrılırken o kadar zor geldi ki :/ Allah hepimizin sabrının karşılığını verir inşallah hayırlısıyla döndüklerini görürüz

canım olsun oyle dusunme bak zaman gecıyor suan sana gecmıyor gıbı gelsede akıp gıdıyor gelıcek ... sabır sadece ...

onun orda mutsuz olduğunu bilmek daha çok üzüyo beni salak salak ağladım bide giderken üzdüm onu kendime çok kzıyorum sonra hiç ağlamadım üzülmedim dedim üzülmesin diye acaba takmıyo diye düşünür mü bilmiyorum

Hoşgeldin Seroş
İçim karardı havadan ya kapalı yağmurlu
Sen napıyosn nasılsın ?

Hoş buldum kuzuum

Bizimde hava kapalı ama yağmur yok daha

Ben iyiyim şimdi bir çılgınlık yapıp Farabi ye başvuru yaptım gitmek zorunlu değilmiş ya öyle bi cepte dursun dedim belki giderim

Hoş buldum kuzuum

Bizimde hava kapalı ama yağmur yok daha

Ben iyiyim şimdi bir çılgınlık yapıp Farabi ye başvuru yaptım gitmek zorunlu değilmiş ya öyle bi cepte dursun dedim belki giderim

Nerelere başvurdun

bendende iyi canım okula gidip geliyorum alt devreleri bekleyip duruyoruz telefon kullanmak için
sende ne var ne yok Ececan

Ne zmn geliyo cidden alt devreler ?
Bnde hazırlık yapıyorm işe başlicm işte önümüzdeki hafta :)

öylemi canım hayırlı uğurlu olsun ne işi?
işte bir 15 güne galiba :44:

Teşekkür ederm bi tekstil fimasında bilgi işlemde yazılım uzmanı olarak başlicam :44:
Evet ya o gelsinler bizimkilerde rahat edicek onlar gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…