93/3 asker yolu bekleyenler

Son yılım staj arkadaş ortamı hocalar okul vs tereddütlerm bunlar
Ailem sevgilim herkes bana bıraktı kararı sen bilirisn iyi düşün pişman olursan bize tutunma dediler öyle işte

Tereddütlerinde tabi ki de haklısın. Ama kalan bir sene arkadaş ortamsız da gider diye düşünüyorum ben liseyi 4 sene ortamsız götürdüm yani. Hocalar dersen eğer bölümünüz çok torpil işleyen bir bölüm değilse bence o da sıkıntı değil en nihayetinde son sınıfsın illa ki kolaylık sağlarlar. Staj için de sanki kendi şehrin daha uygun olmaz mı , hani tanıdık falan açısından :44:

Onu bende düşündüm bir yıl nasıl olsa geçer diye kimseyle muhattap olmasam bile geçer
Biz Edirne de yaşamıyoruz kuzum Kırklarelinde mesafemiz 45 dk ben gidip gelirim diye düşündüm öyle işte sene sonuna kadar karar vercm artıık
SEn napıyosun bakalıım nasılsııın

yanı tabıkı sen aglamadıgında aa uzulmedı demıyor uzuluyor fakat aglamasan tabı o da senı en son o sekkılde gorup veda etmese ıyıydı ama olsun bısey olmaz konusup rahatlat telefonda sen onu :)

Hııı anladım kuzum hakkında hayırlısı o zaman :)
İyiyim canım ben de okula falan gittim, kitaplarımı falan hallettim işte bugün, standart bi gündü yani.

Hııı anladım kuzum hakkında hayırlısı o zaman :)
İyiyim canım ben de okula falan gittim, kitaplarımı falan hallettim işte bugün, standart bi gündü yani.

Aynen kuzuum

Ah okul ahh
Şu kitap işini de hiç sevmiyorum bizde sözde sipariş ettik 3. hafta oldu hala biraz eksik var

tam 1 hafta sonra 140 lar da bitiyor yihuuuuu

Süper Handeeee

Biz teskereyi alınca sizde gelsin çift haneler tabi ondan sonrası daha zor ama insana morel oluyo yinede

Ben fotokopicilerle uğraşıyorum valla hiç niyetim yok orjinal kitap almaya

Aaa çok ayıp emeğe saygı lütfeenBen fotokopiyi sevmiyorum dağılıp gidiyo hem bizim hocalar genele kendi yazdıkları kitapları istediği için fotokopi de yasak

Emeğe saygı kısmına katılırım da benim de okutman oldum diye kendini eğitmen sanan hocalara (!) kazandıracak bir kuruş param yok yani kusura bakmasınlar Gerek olanları zaten öyle alıyorum ondan kaçış yok

Bizde şuan dersimize giren hiç okutman yok iyiki de yok onların egolarını tatmin etmek gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…