- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.041
Beni Ankara'ya kabul ettiler ama ikinci sene için , biraz geç kaldılar yanii
Hahah bana da herkes son yıl düzen bozma diyo ama bakalım napcam bi yapıyım dedim sonra ister giderim ister gitmem
Diğerlerini bilmem de ben evine yakın olanda bi sakınca görmedim yani
Son yılım staj arkadaş ortamı hocalar okul vs tereddütlerm bunlar
Ailem sevgilim herkes bana bıraktı kararı sen bilirisn iyi düşün pişman olursan bize tutunma dediler öyle işte
Tereddütlerinde tabi ki de haklısın. Ama kalan bir sene arkadaş ortamsız da gider diye düşünüyorum ben liseyi 4 sene ortamsız götürdüm yani. Hocalar dersen eğer bölümünüz çok torpil işleyen bir bölüm değilse bence o da sıkıntı değil en nihayetinde son sınıfsın illa ki kolaylık sağlarlar. Staj için de sanki kendi şehrin daha uygun olmaz mı , hani tanıdık falan açısından :44:
onun orda mutsuz olduğunu bilmek daha çok üzüyo beni salak salak ağladım bide giderken üzdüm onu kendime çok kzıyorum sonra hiç ağlamadım üzülmedim dedim üzülmesin diye acaba takmıyo diye düşünür mü bilmiyorum
Onu bende düşündüm bir yıl nasıl olsa geçer diye kimseyle muhattap olmasam bile geçer
Biz Edirne de yaşamıyoruz kuzum Kırklarelinde mesafemiz 45 dk ben gidip gelirim diye düşündüm öyle işte sene sonuna kadar karar vercm artıık
SEn napıyosun bakalıım nasılsııın
yanı tabıkı sen aglamadıgında aa uzulmedı demıyor uzuluyor fakat aglamasan tabı o da senı en son o sekkılde gorup veda etmese ıyıydı ama olsun bısey olmaz konusup rahatlat telefonda sen onu :)
selam millet, çok yorgunum 2 gündür ders çalışmaktan...
Hııı anladım kuzum hakkında hayırlısı o zaman :)
İyiyim canım ben de okula falan gittim, kitaplarımı falan hallettim işte bugün, standart bi gündü yani.
tam 1 hafta sonra 140 lar da bitiyor yihuuuuu
Aynen kuzuum
Ah okul ahhŞu kitap işini de hiç sevmiyorum bizde sözde sipariş ettik 3. hafta oldu hala biraz eksik var
Süper Handeeee
Biz teskereyi alınca sizde gelsin çift haneler tabi ondan sonrası daha zor ama insana morel oluyo yinede
konuşmalarımız biri ölmüş gibi şu aralar baya duygusalız
bende yarın başlıyorum proje yapmaya ölüm gibi geliyo
Ben fotokopicilerle uğraşıyorum valla hiç niyetim yok orjinal kitap almaya
Aaa çok ayıp emeğe saygı lütfeenBen fotokopiyi sevmiyorum dağılıp gidiyo hem bizim hocalar genele kendi yazdıkları kitapları istediği için fotokopi de yasak
Emeğe saygı kısmına katılırım da benim de okutman oldum diye kendini eğitmen sanan hocalara (!) kazandıracak bir kuruş param yok yani kusura bakmasınlarGerek olanları zaten öyle alıyorum ondan kaçış yok
Bizde şuan dersimize giren hiç okutman yok iyiki de yok onların egolarını tatmin etmek gerçekten zor
Al birini vur ötekine seroş hepsi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?