- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.181
Gunaydinn kizlarr.Haftanin son gunu.ama bn dinlenemiycem.haftaya hafta sonunu bekliyorm dinlenebilmek icnn
Günaydın............
raşiti gördüm rüyamda bu sabah.. çok güzeldi, yanımdaydı...
Tünaydınlar herkeseeee
Çoookk Özledımm Çokkk ALLAH'ım Dayanma Güvü Ver 121 Gundur Yuzunu Gördüğüm Yok Sabır Ver Yaradanım
Çoookk Özledımm Çokkk ALLAH'ım Dayanma Güvü Ver 121 Gundur Yuzunu Gördüğüm Yok Sabır Ver Yaradanım
dayanacağız mecburen... sabır sabır sabır........
dayanacağız mecburen... sabır sabır sabır........
Tünaydın ÇağlaSende okulsuzlardansın bugün sanırııım
Derdi veren Allah sabrını da verecek bu güne de şükür canım sabır başka yapcak bişey yok maleseff
Bazen sabrım sanki bitiyor tükenıyo gıbıyım ellerımı acıp sabır dılıyorum bazen aklıı yıtırecem dıye korkuyorum ben hale daha alışamadım
Handeeee
Nasılsın canııııımm
3-4 günle sıyırmak iyi gibi ya şu durumda , niye dönüş tarihine de karışırlar ki anlamıyorum
o bu aralar bende de oluyor. özellikle şubatın son 10 gününde çok bunalmıştım.
askerlik ömür boyu sürecekmiş gibi geliyor.
ama bak sen de ilk buraya yazdığında ne kadar başlardaydın.
geri dönüp bak 121 gündür görmeden geçirmişsin, gerisi de gelecek.
biraz değişiklik yapmaya çalış kendin için. uzun zamandır yapmadığın bir şeyler yap. zaman geçsin en azından.
serapcım iyi diyelim iyi olsun.
özlem ağır basmaya başladı.
ama eşim her telefonda bak az kaldı diyor moral veriyor.
sizin devre bi gitse biz de artık teskereciyiz
sen nasılsın?
İyi olmalıyız Handecim başka çaremiz yok ki ben iyiyim daha nasıl olayım ki sadece 40 gün daha kötüyüm dersem nankörlük olur artık
Ehh zaman daraldıkça gerçekten ağırlaşıyo ama geçicek hepsi gelince hemen unutulup gitcek hiç yaşanmamış gibi
Bende geçmiyo gitmiyo diyorum beni de teseli ediyo bitti artık diye
Gidiyoruz artık teskereciliği size devrediyoruz canımcıııııımm
ilk sen kavuşacaksın şafak listesinden, bizim için de umut olacaksın, askerliğin biten bir şey olduğuna dair.
40 gün çarçabuk geçsin inşallah.
biz de o aşamaya gelince bakalım ne durumda olacak ruh halimiz
raşitle hep konuşuyoruz askerden döndüğün gün o ilk karşılaşma anımız nasıl olur diye...
hayali bile güzel
40 gün sonra kavuşamayacağım canım ben burda olacağım ve sınavlarım olacak o eve gidecek işte bende bitince 23 nisanda gidicem 6 gün geç kavuşucaz ama olsun gelmiş olcaak bu en büyük mutluluk
Başlamak bitirmenin yarısıdır bebeğim hiç başlamamış olanlar düşünsün
BEnde kendime öyle diyorum 40 gün uyusam uyansam da gelsee
Ah ilk an düşünülmez miiiiiii
SEn bide apayrısın evlisiniz çünkü biz farklı sen farklı
Tünaydın ÇağlaSende okulsuzlardansın bugün sanırııım
Derdi veren Allah sabrını da verecek bu güne de şükür canım sabır başka yapcak bişey yok maleseff
Hayırdır bu hafta izin yok muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?